RSS Feed

Friss

Megszűnik a Mixonline.hu

Megszűnik a Mixonline.hu Megköszönve eddigi figyelmüket és érdeklődésüket, tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Mixonline.hu befejezte szolgáltatását.

Illegális kínai rendőrőrs működhetett Budapesten

Illegális kínai rendőrőrs működhetett Budapesten Egészen a közelmúltig Budapesten két helyen üzemelhetett olyan kínai “szolgáltató állomás”, amelyeket jogvédők a kínai rendőrség illegálisan kihelyezett és a diaszpóra vegzálására is használt irodájaként azonosítottak. Négy kontinensen legalább harminc ilyen állomást lepleztek le, a Belügyminisztérium mindazonáltal nem tud a kínai rendőrség magyarországi jelenlétéről.

Beindult az energiaturizmus

Beindult az energiaturizmus Örökbefogadás, pilótaképzés, meddőségi és fogorvosi kezelés, nem kevesen Erasmus ösztöndíj révén több hétre, sőt, akár hónapokra is érkeznek Magyarországra külföldiek, de vajon az energiaturizmusból profitálhatnak-e az itteni szállásadók?

12 ezren érkeztek Ukrajnából kedden

Az ukrán-magyar határszakaszon 5637-en léptek be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 6977-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-t.

Netanjahu győzelmi beszédében nemzeti kormányt ígé

Benjamin Netanjahu szerda hajnali győzelmi beszédében Izrael minden polgáráról gondoskodó nemzeti kormányt ígért - jelentette a helyi média. A választási részvételi arány magas, 71,3 százalékos volt.

Nagyváradon épít gumiabroncsgyárat a Nokian Tyres

Nagyváradon épít 650 millió eurós beruházással gumiabroncsgyárat a finn Nokian Tyres, amely az ukrajnai háború miatt júniusban oroszországi üzemei bezárásáról döntött - közölte a román Economiedia.ro gazdasági portál kedden.

87 ezer orosz katonát vezényeltek a frontra

Az oroszországi részleges mozgósítás keretében besorozott 300 ezer katonából 87 ezret vezényeltek eddig a harci övezetbe - közölte Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter egy keddi online parancsnoki tanácskozáson.

Rossi: A magyarországi sikerek változtatták az életemet

Rossi: A magyarországi sikerek változtatták az életemet Több mint egy hónapja, hogy véget ért a magyar válogatott csodálatos Nemzetek Ligája-szereplése. Marco Rossinak azóta volt ideje gondolkodni, mit ért el csapatával, és már azt is tudja, mi vár rá a folytatásban – beszélgetés a szövetségi kapitánnyal a lélekemelő pillanatokról, a megbecsülésről, a várható nyomásról és pályafutása legjobb döntéséről.

Visszatérhetnek-e valaha a Visegrádi Négyek?

Visszatérhetnek-e valaha a Visegrádi Négyek? A Visegrádi Együttműködés országait a tagok eltérő Oroszország-politikája alaposan egymásnak ugrasztotta. Szlovákia azonban minden feszültség ellenére is életet lehelne a közép-európai szövetségbe.A Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország által 1991-ben létrehozott Visegrádi Négyek (V4) tagjai a kezdetektől fogva menetrendszerűen szerveztek közös találkozókat.

Az MTVA lehazugozta Hadházy Ákost

Hétfőn délután indulatos közleményt adott ki a közmédia finanszírozásáért felelős állami cég, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). Ennek címe:Ismét hazudik Hadházy Ákos.

Schmidt Mária szerint nincs már Németország

A Sajtóklub mellett a Bayer Show is új adással jelentkezett, itt a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Schmidt Mária volt a házigazda Bayer Zsolt vendége.Ursula von der Leyen is korrupciós botrányba keveredett, ezért szerinte a németek nincsenek olyan helyzetben, hogy bármiben nemet mondjanak az amerikaiaknak,

A Yettel modernizálja mobilhálózatát

A Yettel több tízmilliárd forintból országszerte modernizálja mobilhálózatát, a fejlesztés csaknem háromszorosára növelheti a hálózat kapacitását, amely így gyorsabbá és több szempontból megbízhatóbbá válik - közölte a mobilszolgáltató vállalat az MTI-vel.

Tízezren érkeztek Ukrajnából hétfőn

Az ukrán-magyar határszakaszon 5144-en léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4921-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden közleményben az MTI-t.

Kreml: nélkülözhetetlenek vagyunk

Kreml: nélkülözhetetlenek vagyunk A gabonakiviteli megállapodás végrehajtása Oroszország részvétele nélkül aligha lehetséges és egyre kockázatosabbá válik - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő hétfőn újságíróknak. "Olyan körülmények között, amikor Oroszország kijelenti, hogy a hajózás biztonságát lehetetlen szavatolni a kijelölt területeken, egy ilyen üzlet természetesen aligha megvalósítható, megváltozik a jellege, kockázatosabbá, veszélyesebbé és garanciamentessé válik" - mondta.

További írások a rovatban

Lap tetejére