RSS Feed

Bulvár

Victoria Beckham és a Vogue

Victoria Beckham és a Vogue Victoria Beckham valószínűleg jól fekszik a Vogue Paris facebook oldalnál, mert azt írtak a fotója alá, hogy “Csak egy nő és az Ő stílusa, ennyi az egész” A fotón David Beckham felesége, az egykori Spice Girls énekesnő aki már régóta divattervezővé avanzsált, egy sima fehér pólót visel, amire szerényen csak annyi van írva, amit lefordítottam magyarra, hogy: Stílus ikon”.

Az Audiopoétának csak az elme szab határt

Az Audiopoétának csak az elme szab határt Vadonatúj szerzeménnyel jelentkezik a zenei szcéna egyik feltörekvő csillaga, Belényi Mihály, vagyis Audiopoeta. A rapper-énekes-dalszerző legújabb klipjében mindent megtesz, hogy a néző ne csak vizuálisan, hanem lelkileg is kiteljesedjen.

Magyar filmben Robert Redford és Barbra Streisand

Magyar filmben Robert Redford és Barbra Streisand Szeptember 10-től látható a mozikban Lakos Nóra romantikus vígjátéka, a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült Hab, melyből az is kiderül, mit keres egy magyar filmben Robert Redford és Barbra Streisand?

Neverland a VII. kerületben: mit szólna Michael Jackson?

Neverland a VII. kerületben: mit szólna Michael Jackson? Hat hónapja egy 14 fős kreatív csapat tervezi a Neverland legújabb, 250 négyzetméteres horror tematikájú szabadulószobáját. Az építkezést szeptemberben kezdik meg, a munkálatokba hollywoodi filmstúdióknak dolgozó díszlet és speciális effekteket készítő cégeket is bevontak. Cseppet sem mellesleg: Michael Jackson birtoka is a Neverland névre hallgatott.

Belmondo és Delon újra együtt!

Belmondo és Delon újra együtt! Egy különleges rövid videóra bukkantam a neten. Két világhírű francia világsztár színész szerepel benne. A legendás Jean Paul Belmondo és a nem kevésbé híres Alain Delon. Mind a ketten fehér inget viselnek, viccelődnek egymással, játékosan még szkanderoznak is. Megható volt látni a két öreg fiút együtt.

Bruce Willis 23 évvel idősebb...

Bruce Willis 23 évvel idősebb... Emma Heming (41) Bruce Willis felesége pont 23 évvel fiatalabb a férjénél. Úgy tűnik ez nem sok az ő esetükben, mert 12 év alatt, mióta együtt vannak, 2 gyerekük is született és Bruce tele dicséri a sajtót a feleségéről.

Federer álmomban is nyert!

Federer álmomban is nyert! Érdekes álmom volt. Egyszer csak megjelent benne a kedvenc férfi tenisz versenyzőm Roger Federer. Hihetetlenül jó fej volt és közvetlen. Fogalmam sincs, hogy mitől, de kirobbanóan jó kedve volt. Mókázott, szelfizett velünk, és viccelődött.

Kaia Gerber meztelen Vogue címlapja

Kaia Gerber meztelen Vogue címlapja Kaia Gerber (18) sem úszta meg a meztelen Vogue címlapot. Cindy Crawford világsztár modell lányának volt kitől örökölnie tökéletes és hibátlan testét. Ezen a bizonyos címlapfotón egy pár csizmán kívül nem visel semmi mást. Persze a szokásos protokollt betartva oldalról készült a kép.

Pamela újra meg újra meztelen

Pamela újra meg újra meztelen Pamela Anderson nem sokat gondolkodott, így 50 körül újra ledobta a textilt. Lássuk be ehhez ért a legjobban. A változatosság kedvéért egy tök pucér fotót tett fel az Insta oldalára, ahol hason fekszik.

Szép nő lett a sztárházaspár lányából!

Szép nő lett a sztárházaspár lányából! Catherine Zeta-Jones is posztolt egy édes fotót, aki egyébként igen aktív a közösségi médiában. A férje a kitűnő színész Michael Douglas van rajta és a kutyájuk . Azt hiszem egy barna uszkár, vagy valami hasonló fajta.

Egy mérges gólya története

Egy mérges gólya története Gólya ilyet nem szokott.(444.hu) Ahelyett hogy “gyereket” hozott volna Gyulán begurult egy példány. Talált egy nyilvános illemhely külső falán egy tükröt, ahol meglátta saját magát, ami nem tetszett neki.

Ellen DeGeneres bajban

Ellen DeGeneres bajban Megvan az újabb célpont, akire ráugrott a bulvár média és az ügyében már állítólag a tv társaság is vizsgálatot indított. Ez nem más, mint a világ egyik legnépszerűbb tv műsor az Ellen show műsorvezetője Ellen DeGeneres( 62). A vádak ellene a szokásosak, többek között az, hogy hideg, barátságtalan volt az alkalmazottakkal, rettegésben kvázi terrorban tartotta őket.

Greenlights - Egy világsztár önéletrajza

Greenlights - Egy világsztár önéletrajza Matthew McConaughey (50) Greenlights címmel egy önéletrajzi könyvet írt. Ami októberben fog megjelenni a Penguin Random House kiadásában. Matthew elmondta, hogy mióta az eszét tudja és tud írni, azóta naplót vezetett. Amiben szép szorgalmasan lejegyezte mindig a főbb eseményeket, amik történtek vele.

Beszóltak Fördős Zének - Nagy az arcod

Beszóltak Fördős Zének - Nagy az arcod Hétfő este indul A Konyhafőnök legújabb évada, ami ezúttal casting adásokkal veszi kezdetét. Az első néhány epizódban így olyanokat is láthatunk, akik távolról sem nyerték el a zsűri tetszését. A séfeket azonban nem csak a főztjükkel lepték meg egyesek. Az egyik jelentkező például közvetlenül a bemutatkozás után már be is szólt Fördős Zének.

További írások a rovatban

Lap tetejére