RSS Feed

Bulvár

Carmen Electra és az OnlyFans...?!

Carmen Electra és az OnlyFans...?! Soha nincs késő?! Carmen Electra úgy döntött, hogy beszáll a szex bizniszbe, teszi ezt kereken 50 évesen(CNN). Carmen 12 évig szerepelt a Baywatch sorozatban(1989-2001), amelyben nagyjából éjjel- nappal a legendás piros fürdőruhában szaladgált a tengerparton.

Vaddisznó egy krakkói szépségszalonban

Vaddisznó egy krakkói szépségszalonban Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte a lengyel média.

Szabó Zsófiék szakítottak

Szabó Zsófiék szakítottak Szabó Zsófi szűkszavúan posztolta ki facebook oldalán, hogy felbontotta az eljegyzést Shane Tusuppal. Pedig már mindenki azt hitte, hogy ennek a történetnek hamarosan házasság és egy közös gyerek lesz a folytatása. Hiszen az eddigi millió közös bejegyzés mindenről szólt, csak a szakításról nem…!

Cannes-ba megy Baz Luhrmann Elvis-filmje

Cannes-ba megy Baz Luhrmann Elvis-filmje A cannes-i fesztivál kedden hivatalosan bejelentette, hogy Baz Luhrmann Elvis Presley-ről forgatott életrajzi filmjét a május 17. és 28. között megrendezendő idei seregszemlén mutatják be.

Enrique Iglesias tánckarral érkezik

Enrique Iglesias tánckarral érkezik 2022. június 12-én lesz az MVM Dome színpadán Enriqe Iglesias zenekara és tánckarának fellépése. Enrique Iglesias 2018 márciusában lépett fel utoljára Magyarországon.

Zendaya rövidre vágatta!

Zendaya rövidre vágatta! Zendaya(25) megvált hosszú hajától. A gyönyörű amerikai színésznő az Eufória egyik HBO buliján jelent meg az új és rövid frizurával. Nedves hatású vagy talán hátra zselézett haja kiemeli Zendaya különleges és érdekes arcát.

Visszatérhet a pankráció világába Növényi Norbert

Visszatérhet a pankráció világába Növényi Norbert Az egykori élsportoló korábban már megcsillogtatta pankrátori tehetségét. Most, hogy ismét részt vett egy edzésen, kedve támadt a folytatáshoz.

Momoa a Sixtus-kápolnában

Momoa a Sixtus-kápolnában Jason Momoa bocsánatot kért, mert a Sixtus-kápolnában fotózkodott a Vatikánban, amit meg is osztott az Instán. A dolog úgy kezdődött, hogy az Aquaman sztárjáról készült pár fotó, ahogy ezt már írtam a szent helyen, de ott az íratlan szabályok szerint tilos fotózni!

Petició Amber Heard ellen

Petició Amber Heard ellen Amber Heard amerikai botrányhős színésznő azt hiszem nem így gondolta, amikor beleállt Johnny Deppbe. Egyelőre, akármilyen hihetetlen, a “nőverőnek” kikiáltott Johnny Depp áll jobban az egyre jobban eldurvuló perben. Sőt, Johnny Depp rajongói bosszút akarnak állni Amber Heardön, azért mert azt gondolják, hogy az általa generált háború miatt vesztette el például a legendás Karib tenger

Becker Londonban ül

Becker Londonban ül Boris Becker, milyen fura az élet pont Londonban kezdte meg 2,5 éves börtönbüntetését, ami kb. 3 kilométerre van csak Wimbledontól…!Az élet mindig tartogat meglepetéseket, hiszen Boris Wimbledonban kétszer is megnyerte a híres Grand Slam versenyt. Tehát az élet úgy hozta, hogy ahol élete egyik legnagyobb sport sikerét érte el anno, na ott most lesz ideje gondolkozni egy cellában.

A7S: SZIN-re szín

A7S: SZIN-re szín Néhány hete jelent meg David Guetta, Becky Hill és Ella Henderson hangulatos újdonsága, a „Crazy What Love Can Do” teljességgel letarolva a hallgatottsági toplistákat. A dance-szerzemény a svéd dj/producer, A7S egyedi, színes, elektronikus „hangszerelésében” hallgatható meg, akivel hamarosan a magyar közönség is találkozhat.

Rubint Réka fia elképesztő átalakuláson ment keresztül

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi olyan testet villantott, amit sokan megirigyelnének. A kitartó munkának mindig megvan az eredménye, tartja a mondás. Ez minden élethelyzetre igaz, így a sportra, és az egészséges életmódra is.

Sly – olasz és ukrán rokonság

Sly – olasz és ukrán rokonság Túl a kilencedik ikszen már ritkábban fotózták a 2020 őszén elhunyt "Jackie" Stallone-t. Az Európában kevésbé ismert, ám Amerikában legendás dáma szép karriert futott be. Három gyermeke közül a nyáron 76 esztendős Sylvester (helyigényes, eredeti változatban: Michael Sylvester Gardenzio Stallone) a leghíresebb.

Kállay Bori 74 éves lett

Kállay Bori 74 éves lett Kállay Bori 1948. május 14-én született Balmazújvárosban. Már kislányként tudta, hogy a színpadi világ vonzza, először a debreceni gyerekszínpadon csillogtathatta meg a tehetségét, majd ifjúsági társulatokban is játszott.

További írások a rovatban

Lap tetejére