RSS Feed

Bulvár

Harry hercegnek nagy szívfájdalma a családi feszültség

Harry hercegnek nagy szívfájdalma a családi feszültség Lassan egy éve lesz, hogy Harry herceg és felesége Meghan már nem tagja hivatalosan a brit királyi családnak. Sok találgatás kapott szárnyra azóta, de arról, hogy miként éli meg Harry a családja körül kialakult felfordulást, eddig senki nem beszélt.

Exatlon - A bajnokok visszaszerezték a villát

Exatlon - A bajnokok visszaszerezték a villát Az Exatlon Hungaryben a bajnokok végre 3 hét után visszakerültek a villába. Az újonnan érkezett 14-szeres magyar bajnok Tóth Janka “detonált”..hogy Palik László egyik jellegzetes szavával éljek, hiszen 2 futamból kettőt megnyert. Szóval jól sikerült a fiatal sportoló hölgy bemutatkozása a műsorban

Tom Brady megint győzött!

Tom Brady megint győzött! Tom Brady(43) Tampa Bay Buccaneers az NFL legidősebb irányítója tegnap 30-20-ra legyőzte a másik nagy öreg Drew Brees(42) irányítóval felálló New Orlean Saints-t. Brady 14.-ik alkalommal jutott be a főcsoport döntőbe. Majd a meccs után a két legenda a pályán már civil ruhában átbeszélték az esti eseményeket.

VV X a fordított világ!

VV X a fordított világ! Egyre ismerősebbnek tűnt ez a fura, torz világ, ami a mostani szériában zajlik a VV villában. Aztán rájöttem, hogy nem véletlenül hívták már sokan előttem is “luxus börtönnek”. A börtönök világa rajzolódik ki. Ahol az agresszió és a nyers erő tesz dominánssá valakit.

Hugh Grant már elfelejtette az Igazából szerelmet

Hugh Grant már elfelejtette az Igazából szerelmet Nincs karácsony Igazából szerelem nélkül. Tudjuk, már elmúlt az ünnep, de kezeket fel, ki az, aki most is megnézte a sztárparádés filmet?

A világ legdrágább német sorozata

A világ legdrágább német sorozata Folytatódik a világ legdrágább német sorozata. Stefan Arndt (A fehér szalag, Felhőatlasz) és a Golden Globe-, Primetime Emmy és BAFTA-jelölt Tom Tykwer (A lé meg a Lola, Parfüm: Egy gyilkos története) alkotását több mint 100 ország sugározza, a kritikusok egyhangúan méltatják, és világszerte 40 filmes jelölést, illetve elismerést zsebelt már be.

Kasszasiker Liam Neeson új akciófilmje

Kasszasiker Liam Neeson új akciófilmje Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

Fél gázsiját fizette ki egy ételért Emilio

Fél gázsiját fizette ki egy ételért Emilio Az énekes szerette volna emlékezetessé tenni monacói kiruccanásuk, ezért feleségével együtt betértek egy elegáns étterembe. Csalódniuk kellett, életük egyik legrosszabb – és legdrágább – élménye volt az éttermi kitérő.

Sipos Tamás a Wichmann kocsmáról

Sipos Tamás a Wichmann kocsmáról Az Irigy Hónaljmirigy énekesének nagy szívfájdalma lenne, ha a legendás Wichmann-kocsmának helyet adó épületet elbontanák és helyére szállodát építenének. Sipos Tamásnak számtalan szép emléke fűződik az egykori kultikus helyhez.

Kálid Artúr végre pap lett

Kálid Artúr végre pap lett Merész gondolatnak tartotta Kálid Artúr, hogy katolikus papot játszik a Barátok köztben, de örömmel mondott igent a felékérése, mert nagyon szeret forgatni, ráadásul együtt szerepelhet a feleségével.

Biden beiktatásán Lady Gaga és Jennifer Lopez énekel

Biden beiktatásán Lady Gaga és Jennifer Lopez énekel Január 20-án Lady Gaga énekli majd az amerikai himnuszt Joe Biden elnöki beiktatásán, de nem ő lesz az egyetlen nagy név, fellép még Jennifer Lopez is, illetve verset fog felolvasni Amanda Gorman aktivista költő, a fellépő celebek lisáján pedig ott van még Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, Demi Lovato és Ant Clemons.

Katie Holmes és Jennifer Aniston

Katie Holmes és Jennifer Aniston Katie Holmes(42) amerikai színésznő, aki Tom Cruise felesége volt 2006-2012 között mostanában más színésznők különleges régi fotóit posztolja facebook oldalán. Most éppen Jennifer Aniston(51) egy izgalmas fotója volt soron.

VV X kulisszatitkok

VV X kulisszatitkok Érdekes interjúra bukkantam a 24.HU netes újságban. Kónya Gergő a VV X kreatív producere volt, akit Borovitz Tamás újságíró kolléga kérdezte a VV X kulisszatitkairól. Volt egy olyan kérdés: “De mi az, ami az azonnali kizáráshoz vezet?” Kónya Gergő szó szerint ezt válaszolta: „bármilyen, személy ellen irányuló erőszakos cselekedet”.

Nádai Anikó és a kis westi!

Nádai Anikó és a kis westi! Nádai Anikó(32) a mohácsi születésű RTL-es műsorvezető eddig is szimpatikus volt, de most aztán végképp belopta magát a szívembe. Tegnap posztolt egy fotót Instán Süti kutyájáról, ahogy az ölében fekszik. Mit tesz Isten a kiskutya pont egy Westi fajtájú, ami nekem is volt.

További írások a rovatban

Lap tetejére