RSS Feed

Bulvár

A Queen is fellépett a sydney-i jótékonysági koncerten

A Queen is fellépett a sydney-i jótékonysági koncerten A tízórás koncerten tízmillió ausztrál dollárt gyűjtöttek a bozóttüzek által elpusztított közösségek részére, és az esemény fénypontja a Queen fellépése volt, amely az 1985-ös Live Aiden eljátszott műsorát adta elő újra. A zenekar eredeti felállásából már csak Brian May és Roger Taylor maradtak, az 1991-ben elhunyt Freddie Mercury helyét pedig az American Idolban feltűnt Adam Lambert vette át.

Exatlon Hungary - Az életükért harcolnak?

Exatlon Hungary - Az életükért harcolnak? “Ezek a csodálatos sportolók, ezek a csodálatos atléták megharcoltak, hogy harcolhassanak, hogy most harcolhassanak..” mondta..üvöltötte nekünk Palik László az Exatlon Hungary csütörtök esti adásában. A “harcmező”..ami egy akadálypálya..ami állítólag egy “50 méteres olimpiai medencében” volt. Mitől olimpiai..?

Banksy Valentin-nap

Banksy Valentin-nap Banksy Valentin-napi meglepetése Bristolnak. Egyszer csak arra ébredt Kelly Woodruff egy nagy ház tulaja, hogy “valaki” egy különleges graffitit készített a házfalra. Vitatkoztak egy ideig, hogy a nagyon Banksy stílusú kislány, aki egy piros virágot csúzlizott a falra, kinek a műve.

Koncert keretein belül Dallos Bogi

Koncert keretein belül Dallos Bogi Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe. Friss kislemeze tavasszal lát napvilágot, amelyet az Akvárium Klubban mutat be "egy nagyszabású koncert keretein belü"l április 9-én.

Rúzsa Magdi és Presser Gábor, a nagy kettős

Rúzsa Magdi és Presser Gábor, a nagy kettős Az énekesnő a mai napig emlékszik arra a pillanatra, amikor évekkel ezelőtt egy próbán nem a legjobb teljesítményét nyújtotta. Presser Gábor mindezt nem hagyta szó nélkül, amit az énekesnő – utólag – egy cseppet se bán.

Damu Roland tolvajt fogott

 Damu Roland tolvajt fogott Ugyan jelenleg eljárás van folyamatban Damu Roland ellen, most szerzett egy jó pontot a rendőrségnél. A színész egy kirabolt asszony segítségére sietett a minap, majd meg is várta a kiérkező rendőröket, hogy az elkövető biztosan ne szökjön meg. Mint kiderült, egy régóta körözött tolvajt csípett meg.

Két Dárdai, egy csapat

Két Dárdai, egy csapat A Hertha BSC második csapata 2–0-ra legyőzte pénteken a ZFC Meuselwitzet az északkeleti regionális liga (negyedosztály) 22. fordulójában. A fussball.de beszámolója szerint most először játszott együtt tétmérkőzésen Dárdai Palkó és Dárdai Márton.

Tóth Vera megszerette Palkonyát

 Tóth Vera megszerette Palkonyát Fellépésein dívaként tündököl, de ha lejön a színpadról, meg sem áll egy baranyai kis faluig. Főz, felszolgál párja vendéglőjében, a mellette formálódó közös otthonukba pedig bármikor megérkezhet a gólya. Szerelme, Pauli Zoltán már biztos benne, hogy ő lesz gyermeke édesanyja

Szakács Árpád zsidóviccei

Szakács Árpád zsidóviccei A kormánypárti Mediaworks fontos embere, kultúrharcosa a Mi Hazánk szabadegyetemén zsidóviccel melegített. Kohn haldoklik, és a fia megkérdezi, hogy a pénz boldogít-e, mire Kohn azt mondja, hogy nem, aztán megkérdezi az elszomorodó zsidó gyerek, hogy akkor mi boldogít, mire Kohn azt mondja, hogy „A kamat, fiam.”

Freddie-t is fújja a szél

Freddie-t is fújja a szél A szakítás sosem egyszerű, de szépen is el lehet válni társunktól – mutatja be legújabb klipjében Freddie. A jellegzetes hangú énekes „Fúj minket a szél” című dala arról szól, hogy mi is játszódik le a férfiak fejében egy kapcsolat lezárása után, és hogyan élik meg ezt a nehéz időszakot.

Betelt Csepregi Éva idei koncertnaptára

Betelt Csepregi Éva idei koncertnaptára Igazán pörgősek a mindennapjai Csepregi Évának, aki az idei évben sem fog tétlenkedni. Az énekesnő naptára ugyanis 2020-ra szinte tele van elfoglaltságokkal, fellépésekkel, amelyet persze egy cseppet se bán.

Fura tetoválás...

Fura tetoválás... Cindy Crowford egykor szinte a legtöbbet foglalkoztatott topmodell volt, fia Presley Berber arctetoválást csináltatott. Majd büszkén kitette az Instagramra. Egyébként “misunderstood” a szó, ami magyarul nagyjából meg nem értettet jelent.

Puncs szívecske Bécsben

Puncs szívecske Bécsben Számos különleges Valentin-napi alternatívát kínál pároknak és egyedülállóknak idén is az osztrák főváros. A Wien Holding kínálatában többek között múzeumi kiállítás és koncert, meghitt dunai hajókirándulás és élményfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat.

Anna, Enrigue és 3 gyerek

Anna, Enrigue és 3 gyerek Megszületett a harmadik babájuk Anna Kournikova és Enrique Iglesis házaspárnak. Azért három az már nem semmi! 2017-ben született az első gyerekük..igaz akkor rögtön kettőt adott az Isten, mert egy egészséges ikerpár érkezett!

További írások a rovatban

Lap tetejére