RSS Feed

Bulvár

Parton szerint isten „leckéje” a koronavírus

Parton szerint isten „leckéje” a koronavírus A vallásos countrylegenda szerint jobb emberek leszünk, ha a járványnak vége lesz. Dolly Parton amerikai countryénekesnő az Instagramon beszélt arról, hogy mi a véleménye a koronavírusról, illetve ő milyen értelmet lát az egész járvány mögé.

Melltartóból védőmaszkot, avagy hol vagy, Jim Carrey?

Melltartóból védőmaszkot, avagy hol vagy, Jim Carrey? Ebben a védőmaszkos, szájmaszkos, arcmaszkos, sebészi maszkos őrületben? Ebben a készlethiányos időszakban, amikor lassan már mindenből készítenek a home office-okban maszkot, ami textil? Valakinek még az is eszébe jutott, hogy melltartóból tákol védőmaszkot, egy csapásra ráadásul azonmód kettőt. Two in one.

Német luxushotelben védi magát és háremét

Német luxushotelben védi magát és háremét Maha Vadzsiralongkorn, azaz X. Ráma thaiföldi király 20 fős háremmel izolálta magát egy németországi hotelben a koronavírus idejére - írja a Bild nyomán a Hvg.hu . A 67 éves uralkodó az egész luxushotelt kibérelte.

26 éves tűzoltó lett Az ország erős embere

26 éves tűzoltó lett Az ország erős embere A 26 éves mádi tűzoltó, Juhász Péter komoly sérülésből felépülve fordult újra a versenyzés felé, azóta évről évre tarol a legkülönbözőbb versenyszámokban. Mondani sem kell, az erős emberek ebben a szezonban zárt ajtók mögött vetélkednek egymással, de vajon idén is a mádi tűzoltó lesz az országos bajnok?

Eladó Hearst háza

Eladó Hearst háza Nem kevesebb, mint 125 millió dollárért eladó a Beverly House, ami talán a Keresztapa legendás lófejes jelenetéről ismert, de itt töltötte például nászútját John F. Kennedy későbbi amerikai elnök is. A hatalmas épület egy 1,5 hektáros birtokon terül el Beverly Hillsben és nem csak maga az épület káprázatos, hanem a történelme is.

Trump nem fizeti Meghan és Harry védelmét

Trump nem fizeti Meghan és Harry védelmét Miután Kanadából az Egyesült Államokba költözött a brit királyi családdal szakító Harry herceg és felesége, Meghan Markle, felmerült, hogy a biztonságukról állami szinten gondoskodjanak. Az amerikai elnök azonban nem hajlandó kifizetni ezt a költséget.

Balkonfutás: maraton az erkélyen

Balkonfutás: maraton az erkélyen Lakása erkélyén futotta le a maratont egy Dubajban élő dél-afrikai házaspár, amely mozgalommá akarja szélesíteni a balkonfutást a bezártság okozta depresszió ellenszereként.

Dalírásra buzdítanak a Konyhában

Dalírásra buzdítanak a Konyhában Szepesi Mátyás, a Konyha énekese felhívást tett közzé a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek.

Ada: Próbálok nem pánikolni

Ada: Próbálok nem pánikolni Pintér Adrienn vagyis Ada korábban gyakran szerepelt a SportVerda autós műsorban, de egy ideje már kiköltözött Németországba. A távolság azonban nem okozott akadályt, Tordai István műsorvezetővel folyamatosan tartja a kapcsolatot.

Caramel is karanténban

Caramel is karanténban A járványügyi helyzet miatt az énekes is úgy döntött, otthonában, családja körében vészeli át ezt az időszakot. Caramel arról is beszélt, hogyan éli meg a mostani történéseket.

Lovasi és a lírai én sikítása

Lovasi és a lírai én sikítása Alapvetően személyes dalok csokrát kapja a hallgató az idén 15 éves Kiscsillag hatodik lemezén. A napokban megjelent Tompa késekről a zenekar alapítója, vezetője, Lovasi András beszélt az MTI-nek.

Meghan az elefántokkal van

Meghan az elefántokkal van Meghan Markle már meg is kapta az első munkáját azután, hogy Harry herceggel függetlenedtek a brit királyi családtól, mégpedig egy elefántokról szóló Disney dokumentumfilm narrátora lesz. A Disney csütörtökön adott ki közleményt, amiben megerősítik a korábban felröppent hírt, miszerint Meghan munkát kapott tőlük.

Village People-sláger a Kongresszusi Könyvtárban

Village People-sláger a Kongresszusi Könyvtárban Ha azt írom, hogy Village People és YMCA, biztos, hogy mindenki máris dúdolja a legendás dalt. A különleges diszkósláger egyedi helyre került: az amerikai Kongresszusi Könyvtár gyűjteményébe

Matthäus hazarepült Budapestre Dubaiból

Matthäus hazarepült Budapestre Dubaiból Lothar Matthäus, a németek világ- és Európa-bajnok labdarúgója sikeresen hazaért Dubaiból Budapestre, miután Szijjártó Péter külügyminiszter biztosította, hogy van engedélye belépni Magyarországra.„Csak akkor éreztem magam biztonságban, amikor szerda este Nürnbergből elindultunk repülővel Budapestre” – mondta Matthäus a Bildnek.

További írások a rovatban

Lap tetejére