RSS Feed

Bulvár

Megvan az Exatlon 2 győztese!!!

Megvan az Exatlon 2 győztese!!! A 2020-as Exatlon Hungary két győztese Dr Busa Gabriella háromszoros Kick box világbajnok és Böjte David “Dave” pék lett. A majd fél évig tartó verseny két győztese nagyon megérdemelte a trófeát és a 15-15 millió forintot. Én azért is szeretem ezeket a reality műsorokat mert sokat lehet tanulni az emberi viselkedésről. Ki mikor és hogy reagál a a helyzetek adta feszültségben, konfliktusban.

II. Erzsébet újra lovagol!

II. Erzsébet újra lovagol! Megjelent egy új fotó II. Erzsébet (94) királynőről, hogy elugrott egyet lovagolni. Esküszöm megdobbant a szívem, amikor megláttam ezt a fotót az egyébként valaha volt leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodóról. Ha a királynő 94 évesen ezt még megteheti, akkor talán van még remény!

Jövő májusra halasztott a Helloween

Jövő májusra halasztott a Helloween Jövő májusra halasztja budapesti koncertjét a Helloween, amely a United Alive Part 2 című európai turnéjára készült.

Áprilisban arénázik a Charlie Band és a Tátrai Band

Áprilisban arénázik a Charlie Band és a Tátrai Band Közös koncertet a Charlie Band és a Tátrai Band a Papp László Budapest Sportarénában 2021. április 3-án. Először fordul elő, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este alatt egy színpadon lép fel.

Bódi Magdi esete a mérges gombákkal

Bódi Magdi esete a mérges gombákkal Az énekesnő szívesen fogyaszt gombaféléket, sőt egyszer a gombagyűjtéssel is megpróbálkozott. Kész szerencse, hogy szerzeményeit elvitte bevizsgáltatni, ugyanis azok mindegyike mérges gomba volt.

Jótékonykodással segített Szekeres Adrien

Jótékonykodással segített Szekeres Adrien Lelkileg megviselte az elmúlt időszak Szekeres Adrient, aki a járványügyi helyzet miatt hónapok óta nem léphetett színpadra zenekarával. Az énekesnő úgy döntött, jótékonysági koncertet szervez a zenészek megsegítésére. A ’Kéz a kézben’ koncertet több tízezren követték.

Drónokkal tartják rettegésben Harry herceget és feleségét

Drónokkal tartják rettegésben Harry herceget és feleségét Drónokkal figyelik Harry herceget és feleségét Meghan Markle-t Los Angelesben. A rettegésben tartott hercegi párnak már a rendőrséget is értesítenie kellett.

Három év után kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

Három év után kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt Három év után végre békét kötött Angelina Jolie (44) és Brad Pitt (56).

Mégsem milliárdos Kylie Jenner

Mégsem milliárdos Kylie Jenner Miután év elején eladta kozmetikai cégének felét, Kylie Jenner nem tudta tovább titkolni, hogy vagyona valójában sokkal kisebb annál, mint amit állított. A modell így már nem tekinthető az amerikai milliárdosok egyikének sem.

Dzsudzsák nyugtatta az ultrákat

Dzsudzsák nyugtatta az ultrákat Körülbelül száz-kétszáz tüntető gyűlt össze csütörtök délután az Országos Roma Önkormányzat VII. kerületi, Dohány utcai székháza előtt, ahová a Deák Ferenc téri kettős gyilkosság után hirdetett tüntetést a Mi Hazánk mozgalom. A gyülekezést majdnem annyi rendőr biztosította, mint ahány tüntető vett részt rajta.

21 éves lett Lily-Rose

 21 éves lett Lily-Rose A napokban lett 21 éves a gyönyörű Lily-Rose Melody Depp! Aki nem más mint a híres páros Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya. A francia amerikai származású gyönyörű nő remélem szintén sok örömet fog szerezni a rajongóknak, mint ahogy a szülei tették.

Elhunyt a legendás amerikai színésznő

Elhunyt a legendás amerikai színésznő Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt az Emmy-díjra is jelölt amerikai színésznő, Marge Redmond.

Travolta kopasz lett

 Travolta kopasz lett John Travolta (66) amerikai színész legenda fülig érő mosollyal szerepel egy saját maga által feltett videóban a facen. Éppen vezeti a kis repülőjét és látszanak a felhők, amik a repcsi alatt suhannak.

Hajdú Péter nem kegyelmez

Hajdú Péter nem kegyelmez Hajdú Péter lett a Life és Ozone TV vezérigazgatója, ami elég sok ember életében hoz majd változást. Várkonyi Andrea és Szulák Andrea például már gondolkodhatnak is azon, hogy mivel foglalkoznak a jövőben.

További írások a rovatban

Lap tetejére