RSS Feed

Bulvár

Justin a pókember

Justin a pókember Justin Bieber a Szigeten adott koncertje után még elhúzott egy magyar notabilitás szállodájába és állítólag ott is adott egy kisebb koncertet privátban. Hm, csak kíváncsiságból kigugliztam, hogy kb. mennyi lehetett a gázsija.

Britney újabb botrányai

Britney újabb botrányai Britney Spears(40) amerikai énekesnő körül mindig forr a levegő. Hiába tűnt úgy, hogy hosszú évek után minden rendeződött vele, hiszen újra férjhez ment és apja gyámságától is megszabadult. Most éppen volt férjével és a gyerekeivel került durva konfliktusba.

Justin Bieber turai kastélyban is fellépett?

Justin Bieber turai kastélyban is fellépett? Tiborcz István luxusszállodájában bulizott a Szigeten adott koncertje után Justin Bieber, derült ki korábban az Instagramjára feltöltött fotókból, melyeken Pókember-jelmezben énekel a turai kastélyban.

Újra együtt Ed Sheeran és Paulo Londra

Újra együtt Ed Sheeran és Paulo Londra Pályafutása során világszerte több mint 1,8 milliárd összesített streamjével, és olyan felvételeivel, mint a 939 milliós YouTube-megtekintésű „Tal Vez”, és a hasonló elérésű, „Cuando de Besé” Paulo Londrát továbbra is a latin zenei élet egyik legerősebb városi művészeként ismerhetjük.

Összeverték Pesten Gábor Zsazsa özvegyét

Összeverték Pesten Gábor Zsazsa özvegyét Gábor Zsazsa özvegyét éjszaka a Duna-parton rabolta ki egy ötfős banda. Összes értékét elvették. A Blikk szerint a 79 éves Frédéric von Anhalt a több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe óráját sajnálja leginkább, mert azt még néhai feleségétől kapta.

Zorall Sörolimpia helyett Tábor Fesztivál

Zorall Sörolimpia helyett Tábor Fesztivál Nem éppen kellemes hangulat uralta az élőzene világát az elmúlt két évben. A Tábor Fesztivál (vagyis az egykori Zorall Sörolimpia) pedig ugyanúgy megszenvedte a covid-ot, mint sokan mások. A szervezők helyzetét ráadásul az sem könnyítette meg, hogy pont ebben az időben változott a fesztivál neve is.

Jennifer Garner vicceskedik

Jennifer Garner vicceskedik Jennifer Garner(50) Golden Globe-díjas színésznő igen aktív a közösségi médiában. Csak halkan szeretném megjegyezni, hogy szerintem néha kicsit túltolja a biciklit. Instán egy nagyon vicces videót osztott meg. Egy hatalmas elefánt sétál…, aminek gyönyörű szép pillangó szárnyas füle vannak.

Kárpáti Rebeka elájult az áraktól!

Kárpáti Rebeka elájult az áraktól! Kárpáti Rebeka(27) műsorvezető kiment a Szigetre. Boldog is volt, hiszen hihetetlen érzés, az ami ott fogadja az embereket. állítólag Dua Lipa koncerten telt ház volt. kb. 100.000 ezer ember, azta! Persze az ember, ha már ott van, akkor eszik, iszik…! Itt kezdődik a baj!!!

„Meztelenül kellett sétálgatnom”

„Meztelenül kellett sétálgatnom” Amanda Seyfried, a Bajos csajok, a Mamma mia! és a Mank Oscar-jelölt színésze arról beszélt a Porternek adott interjújában, hogy fiatal hollywoodi színészként kényszerítve érezte magát arra, hogy meztelen jeleneteket vállaljon.

Tóth Gabit is a NER menedzseli?

Tóth Gabit is a NER menedzseli? Tóth Gabi hivatalos, sajtós emailjére küldött levelünkben arról érdeklődtünk, mekkora összeggel támogatta az énekes erdélyi turnéjáról készült, a HírTv-ben is levetített koncertfilmet az állami Szerencsejáték Zrt., de egy fideszes emailcímről pattant vissza hibaüzenettel a levél. Nem is akárkiéről.

Donbaszról forgat dokut Putyin Steven Seagalja

Donbaszról forgat dokut Putyin Steven Seagalja Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi fejleményekről – mondta Denis Pusilin, az Ukrajnához tartozó, függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője kedden, miután találkozott Seagallal.

Muse-iránytű a tekintélyuralmi rendszerekben

Muse-iránytű a tekintélyuralmi rendszerekben A zenekar kilencedik stúdiólemeze 2022. augusztus 26-án jelenik meg. A várva várt kiadványról, a Muse frontembere, Matt Bellamy beszélt: „A ’Will Of The People’ Los Angelesben és Londonban készült, és a jelenleg növekvő bizonytalanság és instabilitás ihlette.

Stifler anyu flörtöl

Stifler anyu flörtöl Jennifer Coolidge(60) amerikai színésznő egész életében imádta a férfiakat(CNN). Ha minden igaz, mert ezt nála soha nem lehet tudni, legalább 200 férfival volt rövidebb, hosszabb viszonya. Az elhíresült szerepe, amivel berobbant a filmes világba a flörtölgetős Stifler anyu az Amerikai pite c. filmből.

Új házasság - Új ház

Új házasság - Új ház Ben Affleck és Jennifer Lopez a friss frigy tiszteletére gyorsan vettek egy új “kis vityillót”. 55 millió jó amerikai dollárt kóstált az új fantasztikus kacsalábon forgó leendő otthonuk. Kétezer négyzetméter, 10 háló..és 17 fürdőszoba..?!

További írások a rovatban

Lap tetejére