RSS Feed

Bulvár

Beleznay Endre megsértődik, ha megütik

Beleznay Endre megsértődik, ha megütik Több ismert arc is kipróbálta a muaythai-t: a fitnesz világbajnok Katus Attila mellett az FTC korábbi labdarúgója, Keller József, a küzdősportokban már rutinosnak számító üzletember, Vajtó Lajos, valamint a színész Beleznay Endre is lehetőséget kapott a ringben, hogy megvillantsa a küzdősport tehetségét.

Rippel, a csontkovács

Rippel, a csontkovács Az egykori olimpikont jóbarátja, Bárdosi Sándor vitte el a nemrég csontkovács mesterségre váltott Rippel Ferihez. Szerinte Növényinek jó esélye van arra, hogy akár 100 évig is aktív életet éljen, ha követi az útmutatásokat.

Nyerő páros 2020, alias A lovakat lelövik, ugye?

Nyerő páros 2020, alias A lovakat lelövik, ugye? Mégis csak belenéztem a fináléba a Nyerő Páros RTL klub műsorába. Rögtön belecsöppentem a közepébe éppen az dőlt el a játékban, hogy ki lesz Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja Bakos Gergő designer asztalos ellenfele a döntőben.

Adrien Brodyknak öltözve ünnepelték

Adrien Brodyknak öltözve ünnepelték Nagy Alexandra rajong a születésnapjáért és szereti széles körben megünnepelni. Barátai egyszer még kedvenc színészével, Adrien Brody-val is összehozták ez alkalomból. Bár születésnapja januárban van, a színésznő idén „féltávon”, a nyár elején is megünnepelte azt.

Filmrendezőnek állt George Clooney

Filmrendezőnek állt George Clooney George Clooney filmet készít John Grisham baseballtémájú, Calico Joe című regényéből. A producerek között ott van Grant Heslov és Bob Dylan is – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Zsugabubus címmel született könyv Terence Hillről

Zsugabubus címmel született könyv Terence Hillről Zsugabubus címmel könyv született Terence Hill világhírű olasz filmszínészről. A szerző Király Levente, a közmédia szerkesztője, aki korábban Bud Spencerről is könyvet jelentetett meg.

Kiakadt régi filmjén az egykori gyereksztár

Kiakadt régi filmjén az egykori gyereksztár Felnőtt fejjel már gyűlöli világszerte rendkívül népszerű romantikus filmjét az Igazából szerelem egykori gyerek szereplője. Lulu Popplewell (29) Emma Thompson karakterének lányát játszotta a komédiában, ám ma már nincs elájulva tőle.

Honeybeast: mintha a vírus nem lenne akadály

Honeybeast: mintha a vírus nem lenne akadály A Honeybeast énekesnőjéének olyan váratlan meglepetésben volt része, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit. Rajongói egy flashmobbal lepték meg.

Madonna és Lola

Madonna és Lola Madonna (62) egy édes régi fotót posztolt facebookon. Az ölében ül a kislánya, Lordes Maria Ciccone Leon (24), akit Lolanak becéz a pop királynője. “Boldog születésnapot kicsi sztár! Soha ne felejtsd el, hogy ki vagy!” teszi hozzá posztban Madonna.

Emilio felesége bánja, hogy nem lett jogász

Emilio felesége bánja, hogy nem lett jogász Tina egy régi, be nem teljesült álmáról vallott egyik barátnőjének. Kiderült, hogy egészen kiskorától jogásznak készült, a büntetőjogi terület különösen vonzotta. Végül cukrásznak tanult, amit bár nem bánt meg, a mai napig mérges magára, amiért hátat fordított a jogi tanulmányoknak.

Gal Gadot Kleopatra lesz

Gal Gadot Kleopatra lesz Gal Gadot (35) izraeli színésznő lesz az új Kleopátra a készülő grandiózus filmben. A rendező meg Patty Jenkins lesz, ha minden igaz. Nem kisebb színésznő mindent uraló szerepét kéne feledtetni Gadotnak, mint a legendás Elizabeth Taylort

Repülés a szárazföldön

Repülés a szárazföldön Úgy látszik a Qantas légitársaság példája ragadós(Guardian). Már írtam róla, hogy az ausztrál légitársaság találta ki azt a projektet, hogy Sydneyből..Sydneybe repülnek egy repülővel az utasok. Hiánypótlásként az utazások hirtelen elmaradása miatt. Na, most egy még szürreálisabb ötlettel állt elő a Singapore Airlines…

Király Linda: karantén és klip

Király Linda: karantén és klip Az énekesnő közel három hétig volt karanténban otthonában, hogy kiheverje a koronavírust. Bár a szövődményeket még érzi, újult erővel, edzéssel, klip premierrel és szinkronizálással tért vissza a mindennapokba Király Linda.

Magyar modellje volt James Bond Goldfingerének

Magyar modellje volt James Bond Goldfingerének A napokban hunyt el Margaret Nolan brit színésznő, aki feltűnt a harmadik James Bond-film, a Goldfinger főcímében is, s bár James Bond-lányként emlegetik, nem volt az. Nem is említik nevét a szereplők között. Goldfinger Ernő magyar építészt viszont emlegetik Angliában.

További írások a rovatban

Lap tetejére