Ancelotti Szoboszlait dicsérte

Mix Online - Ancelotti Szoboszlait dicsérte - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
24.hu | 2022. 10. 25. 14:12:23
Ancelotti Szoboszlait dicsérte Kedden Leipzig-Real Madrid mérkőzés lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében, a címvédő edzője, Carlo Ancelotti pedig hétfőn megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját. Több témát is érintett, közte a spanyol csapatot sújtó sérüléshullámot, valamint jutott egy kis idő a rivális lipcseiek, valamint Szoboszlai Dominik, Marco Rossi és a magyar válogatott méltatására is.
[A Lipcsének] nagyon jó játékosai vannak. Követem a magyar válogatottat, mert olasz a kapitány és fantasztikus, amit csinálnak. Szoboszlai Dominik egy erős, jó képességekkel rendelkező labdarúgó, fontos szerepet fog betölteni a mérkőzésen is
– mondta a sztáredző az újságíróknak.

A Real Madrid már biztosan továbbjut a csoportjából, ugyanakkor az még nyitott kérdés, hogy hányadik helyen. A fordulót a második pozícióból váró Lipcse is bebiztosíthatja helyét akár már most a 16 között, ehhez azonban nyernie kéne a címvédő ellen, miközben a Sahtar Donyeck nem szerez pontot a Celtic otthonában. Szoboszlaiék a csoportkört majd Varsóban, az ukrán csapat ellen zárják.