Szujó Zoltán visszatér a képernyőre

Mix Online - Szujó Zoltán visszatér a képernyőre - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
M. A. | 2020. 09. 09. 13:00:59
Szujó Zoltán visszatér a képernyőre A népszerű magyar sportriporter, Szujó Zoltán újra autósporttal fog foglalkozni a televízióban, méghozzá a Sport TV képernyőjén a 2019-es bajnok Michelisz Norbertet is soraiban tudó WTCR-sorozatközvetítésein.

A Sport TV 2020-tól közvetíti a WTCR küzdelmeit. Az idei kiírás indulói között ott lesz természetesen a címvédő Michelisz Norbert, aki továbbra is a gyári Hyundai csapatot erősíti, és reményeink szerint a címvédés felé vezető út első lépéseit teszi majd meg az első versenyhétvégén. Rajta kívül a Zengő Motorsport színeiben versenyez majd Boldizs Bence és Kismarty-Lechner Gábor, továbbá Tassi Attilának is szurkolhatunk.

 

A mezőny októberben a Hungaroringre is ellátogat, sőt, a Dunaszerdahely melletti Diósförgepatonyban található Slovakia Ringre is, de Németországban, Spanyolországban és Olaszországban is lesznek versenyek.

 

A 2020-as sorozat első versenyét viszont Belgiumban, Zolderben rendezik szeptember 12-én és 13-án, szombaton az időmérőt, vasárnap a két futamot láthatjuk élőben a Sport TV képernyőjén. Az első versenyhétvégén a Sport TV WTCR-csapata is bemutatkozik, és a csapatban egy új igazolás is feltűnik majd. A vasárnapi két futam során ugyanis visszatér a képernyőre, és debütál a Sport TV-n Szujó Zoltán, a műsorvezető Petur András mellett ő lesz a két futam szakértője a stúdióban.

 

Az ő neve az évek során szinte egybeforrt az autósporttal, hiszen hosszú éveken át volt a hazai Forma1-közvetítések arca és hangja, mostantól viszont a WTCR-közvetítésekben vállal állandó szereplést, szakértőként csatlakozik a Sport TV csapatához, amely rajta kívül még Haraszti Ádámból és Petur Andrásból áll. Ez a hármas lesz ott velünk a televízióban a WTCR 2020-as kiírásának hat versenyhétvégéjén és 16 futamán.