Julia Roberts riporterként is bemutatkozott

Mix Online - Julia Roberts riporterként is bemutatkozott - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Khaleej Times | 2020. 05. 23. 17:00:10
Julia Roberts riporterként is bemutatkozott Julia Roberts is részt vesz a vírusellenes kampányban, melynek során hollywoodi sztárok interjúkat készítenek egészségügyi szakértőkkel. Az Oscar-díjas színésznő például az Egyesült Államok Nemzetközi Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójával beszélgetett.
A színészek Julia Roberts, Hugh Jackman és Millie Bobby Brown is azok között van, megszólaltatnak egészségügyi szakértőket, hogy megismertessék a tényeket és előmozdítsák a Covid-19 világjárvány elleni küzdelem tudományos alapú megközelítését.

Julia Roberts, aki 2001-ben Oscar-díjat kapott Erin Brockovichért kezdte a projektet azzal, hogy interjút készített dr. Anthony Fauci-val, az Egyesült Államok Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójával.

A kezdeményezést a nonprofit ONE indította el, amely azt is nyilvánosságra hozta, hogy a sztárok felajánlották a honoráriumukat a járvány elleni küzdelem segítésére. A kampányban részt vevő hírességek között van Penelope Cruz, David Oyelowo, Sarah Jessica Parker, Rainn Wilson és Shailene Woodley is.