RSS Feed

Orbán: Szupercsapat megy a gócpontokhoz

„Jól néznek ki, jelentem” – mondta a speciális egységről. A miniszterelnök arról is beszélt: csaknem ötmillió vakcinát rendeltünk. Az EU-nak van olyan kísérlete, hogy összehangolja az igényeket, koordinálja a rendelést, itt jelentkezett be Magyarország.A szórakoztatóipar politikailag is egy hangyaboly, ha rossz helyen nyúlnak bele, mindenki tiltakozni fog.

MIX videó

Hogyan mossunk fogat?

A fogorvos tanácsai a szájápolásról.

OBB

Vélemény

Regös István

Az egyetemről és a szabadságról

Az egyetemről és a szabadságról Bátran kijelentem, hogy a mostanában zajló egyik háborúban csak vesztesek lehetnek. A nem tudom, kik, nem tudom, miért (lehet, hogy tudom?), eldöntötték, hogy néhány egyetemet, köztük a Színház- és Filmművészeti Egyetem évtizedek óta bevált irányítását megszüntetik, és alapítványi kezelésbe adják. Megmondom őszintén, nem tudom, ez mit jelent, csak utálom ezeket a kínos, akárhogyan értelmezhető helyzeteket.

Sport

„Szoboszlai szakmailag és emberileg is sokat fejlődött

A Red Bull Salzburg sportigazgatója csak dicsérni tudja Szoboszlai Dominikot, sőt a sportvezető abban is bízik, hogy a nagy érdeklődés ellenére megtartják a középpályást.

További videók

  • 2020 nem a rágógumi éve lesz

    Ez volt az egyik summázata a minapi Rágógumi Kerekasztalnak, amelyet a Magyar Édességgyártók Szövetsége rendezett, stílusosan a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban.

  • Az órás

    Jobaházi András egyike azon kevés órásmesternek, aki még szívén viseli a szakma sorsát. A mechanikus órák varázslója, szakmai kihívásnak tekinti a legreménytelenebb esetet is. Kisebbik lánya, Kinga folytatja a családi hagyományokat, igaz, ő ékszerekkel is foglalkozik saját boltjában.

  • Szeged, csillag, életfogytig

    Vágatlan interjú a Szegedi Fegyház és Börtönből (csillag), egy életfogytiglanra ítélt rabbal.

Kultmix

Indul a Román Sándor Táncakadémia

A világhírű táncművész, koreográfus az ExperiDance Tánctársulat egykori alapítója, Román Sándor szeptember 7-től saját nevén folytatja 30 éves sikertörténetét.

Életmód

Teljes hajózár lesz a Duna-átúszás idején

Augusztus 29-én 9-től 14 óráig ismét teljes hajózár lesz a Dunán, hogy több száz úszó biztonsággal átszelhesse a folyót a Műegyetem rakpartnál. A Budapest Urban Games (BUG) alkalmával ötödször lesz lehetőségük a sportolni vágyó amatőröknek arra, hogy a város közepén tegyék meg a 460 méteres távot.

Teljes hajózár lesz a Duna-átúszás idején
Lipcse: nincs ormányválság

Lipcse: nincs ormányválság

A 19. században megnyílt Leipziger Zoo tavaly vesztette el egyik nyolc hónapos kis elefántját. Annál nagyobb volt az öröm 2020 elején, hogy Rani mama egészséges, „pöttömnyi” utódnak adott életet. A Kiran névre keresztelt 140 kilós bébi hosszú ideig étvágytalanságban szenvedett, de már jól van.

Peugeot Gablini

Bulvár

Victoria Beckham és a Vogue

Victoria Beckham valószínűleg jól fekszik a Vogue Paris facebook oldalnál, mert azt írtak a fotója alá, hogy “Csak egy nő és az Ő stílusa, ennyi az egész” A fotón David Beckham felesége, az egykori Spice Girls énekesnő aki már régóta divattervezővé avanzsált, egy sima fehér pólót visel, amire szerényen csak annyi van írva, amit lefordítottam magyarra, hogy: Stílus ikon”.

Nagyvilág

Titokban utazott a spanyol király

János Károly volt spanyol király hétfőn az észak-spanyolországi Vigóból Abu-Dzabiba repült, és az Emirates Palace Hotelben tartózkodik. Az ABC úgy tudja, hogy hétfőn egy Madridból induló magángép vette fel a korábbi királyt Vigóban négy testőrrel és egy további emberrel együtt, és a repülő Abu-Dzabiba repült, ahol a reptéren helikopter várta, amely az ottani kormány tulajdonában álló szállodába vi

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Rendőrkutyáknál látogatóban

Óvodások és iskolások egyaránt nagy kíváncsisággal látogatják a nyílt napokon a rendőrség Dunakeszin lévő kutyaiskoláját, ahol megismerkedhetnek a kutyakiképzés alapjaival, fortélyaival. A látványos bemutató után a gyermekek barátkozhatnak is a négylábú rendőrökkel.

Lap tetejére