RSS Feed

„Élet-halál kérdése”

Csak neki van esélye eltávolítani a hatalomból Európa „legveszélyesebb politikusát” – mondta Márki-Zay Péter a Newsweeknek. A CNN után itt is bemutatkozott az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, és világossá tette, hogy a győzelme az egyetlen esély arra, hogy a demokrácia életben maradjon Magyarországon.„Hiszek abban, hogy minden önkényuralmi rezsim véget ér egyszer."

MIX videó

Autóalkatrészből készült Terminátor

A belváros szívében helyezkedik el az Amazing Metal Art Gallery, ahol a lelkes sci-fi rajongók megcsodálhatják, sőt meg is érinthetik kedvenc filmes karaktereik szobrát: van itt többek között Alien, Predator, Megatron, de a Shrekből ismert Szamár és a Terminátor is megtalálható a kiállítóteremben.

OBB

Vélemény

Mogyorósi Géza

Adenauer – konzervatív hazafi

Adenauer – konzervatív hazafi Az Európai Unió legnépesebb államában ősszel választások voltak. A vokscsata a szokásosnál izgalmasabbra sikeredett, mert Angela Merkel már réges-rég bejelentette, hogy nyugdíjba vonul. Amit 67 évesen – önként – a kancellárnő tesz, arra nem volt még példa a bonni/berlini köztársaság történetében. A nagy elődök sorát 1949-ben Konrad Adenauer nyitotta.

Sport

Metzben folytatódott a Győr lenyűgöző BL-soro

A Győri Audi ETO KC 33-29-re győzött a francia Metz HB otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A vendégcsapatból Faluvégi Dorottya és Crina Pintea hiányzott sérülés miatt.

További videók

  • Virtuális jógaoktató a nappaliban

    Az otthoni jógázás még sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos. Kipróbáltuk a magyar fejlesztésű Yoganotchot.

  • Tisztelt Ász! - Több mint verseny

    Ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája a Park Teniszklubban. Ez nem csak verseny, hanem a sportbarátok találkozója volt.

  • A mangalica titkai

    A mangalica mind zsírjában, mind húsában egészségesebb és ínyencebb, mint a megszokott sertéshús

Kultmix

Dobrev Klára és Hann Endre az Elk∗rtukról

Az Elk∗rtuk bemutatója után az Index megkereste a politikai krimiként aposztrofált filmben megszemélyesített valós személyeket, így Szilvásy Györgyöt, Hann Endrét és Dobrev Klárát. Utóbbi kettőt sikerült elérniük.

Életmód

Egy akkucsere története

Tönkremenőben volt az akkumulátor az autóban, szóval megnéztem pár hirdetést a neten. Találtam is egy szimpatikusnak tűnő ajánlatot, ahol beszámolták és ki is cserélték volna az aksit, ha odamegyek.

Egy akkucsere története
 Cyberbullying és a Nyerő páros

Cyberbullying és a Nyerő páros

Ahogy szokott ez lenni először az egyik legesélyesebb páros esett ki a Nyerő Párosból. Nádai Anikó és Hajmásy Péter. Először arra gondoltam, hogy nem is reagálok erre, mert annyira logikátlan, hogy az RTL Klub megint bedobta az egyik legismertebb arcát Anikót egy olyan közegbe, ahol nem jöhettek ki nyertesen.

Peugeot Gablini

Bulvár

Megan Fox, a fekete párduc

Megan Fox(35) újra levetkőzött egy GQ címlap kedvéért. Ráadásul ezen a fotón Machine Gun Kelly amerikai énekes is látható, ő szerencsére fel van öltözve. A három gyermekes nő simán letagadhatna 10 évet, ami ebben az esetben is kifejezetten előnyös.

Nagyvilág

Tíz díjat nyert Torontóban a Post Mortem

Bergendy Péter Post Mortem című alkotása tíz díjat nyert a világ egyik legnevesebb horror, sci-fi, akció és kultfilmfesztiválján, a 15. Toronto After Dark Filmfesztiválon, ahol zsűri helyett a közönség voksol - közölte a Nemzeti Filmintézet vasárnap az MTI-vel.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Baseball magyar módra

A baseball két csapat által játszott labdajáték. A játék során a pitcher névre hallgató labdadobó egy ökölnyi méretű labdát hajít a másik csapat játékosa felé, akinek azt egy ütővel kell megütnie. A játék pontozása futásból és a játékterületen található jelzések (bázisok) megérintéséből adódik.

Lap tetejére