RSS Feed

Kétszázezer cég élt az adókönnyítéssel

Három cégből kettő élt a társaságiadó-bevallás és befizetés halasztási lehetőségével: míg tavaly a június 3-iki határidőig 317 ezer cég vallotta be a társasági adót, idén csak 117 ezer - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára. A kedvező szabály nemcsak az adminisztrációs kötelezettség határidejét tolta ki szeptember 30-ig, hanem az adófizetését is.

MIX videó

Sikersztori a Szülők Háza Alapítvány

A Szülők Háza mozgalmat Regős Judit családi tanácsadó, szociálpolitikus, aktív analitikus tanácsadó hívta életre azzal a céllal, hogy a Szülők Háza befogadó közösségi tereibe integrálják a rászoruló családokat, segítsék a magyarországi családok életét.

OBB

Vélemény

Dalia László

A magyar Copperfield

A magyar Copperfield Amikor a 25. Színházban és az FMH-ban a hetvenes évek végén Cseh Tamást hallgattuk, rácsodálkoztunk Magyarországra, mert annyi mindent nem tudtunk a Kádár rendszerről, amit Bereményi Géza dalokba foglalt.Most meg itt van az önéletírása, amely az ötvenes, hatvanas éveket meséli el egy kisfiú szemüvegén át. És ismét a Teleki téren vagyunk, a nyóckerben, s a magyar Copperfield mutatja az utat.

Sport

Újra judoversenyt rendeztek

Koronavírus-járvány ide vagy oda, judoversenynek lennie kell, legalábbis Fehéroroszországban. Volt minden, harc és győztes is, és már a szeptemberi folytatásban bíznak.

További videók

  • Hipnotizőr király

    2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál

  • Pünkösd

    A vallási ünneptől a népszokásokig.

  • Szembeszéd

    Szemlátomást nem becsüljük meg a szemünket, erről és sok másról is beszél Dr. Nagy Zoltán Zsolt Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikának az igazgatója.

Kultmix

Szétszakítottak:online musical a Budapesti Operettszínháztól

Szétszakítottak címmel készített online musicalt a Budapesti Operettszínház, amely Trianon történetét mutatja be a hétköznapi emberek szemével.

Életmód

Kommunikáció 2 - Az együttműködő gyermek

Higgyék el, anélkül is együttműködésre lehet ösztönözni a gyermekeket, hogy a lelkükbe tipornánk és sebeket ejtenénk az önbecsülésükön. A következő módszerekkel nagyon sokat javíthatunk a kommunikációnkon:

Kommunikáció 2 - Az együttműködő gyermek
Kinek segítünk és kinek nem?!

Kinek segítünk és kinek nem?!

Olvastam egy nagyon kedves családtagom kommentjét a neten. Sok dologban igaza volt, az USA-ban történt valószínűleg rasszista okokból is történt túlkapások és ennek a következménye egy fekete ember ártatlan halála, hogy fél Amerika forrong. Ez indította el azt a gondolatsort, hogy milyen fura, hogy nálunk nem szimpátia tüntetés történt, hanem éppen rasszizmusba hajló volt.

Peugeot Gablini

Bulvár

Borkai ügyvédje jól keresett

A Borkai Zsolt egykori győri polgármester önkormányzati választások előtt kirobbant botrányában érintett győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán nevén több kaszinó is van a Treff-Klub Kft.-n keresztül, ezek ráadásul igencsak jó évet zártak tavaly, írja a 24.hu.

Nagyvilág

Jövő tavaszra halasztották a tollaslabda Eb-t

Jövő áprilisban rendezik meg a tollaslabdázók ez évre tervezett ukrajnai Európa-bajnokságát. Az új időpont: április 27.-május 2.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

A mi Balatonunk

Nem tudjuk, kell-e valakinek kedvet csinálni a Balatonhoz, mindenesetre nem árt, ha újra és újra megmutatjuk Magyarország talán legvonzóbb látványosságát. Mindegy melyik évszakot írjuk éppen, legnagyobb tavunk bármelyik arca lebilincselő. Ismét olyan népszerű, mint a hatvanas-hetvenes években, a magyar családok sem gondolják úgy, hogy nyaralni csak külföldön érdemes.

Lap tetejére