RSS Feed

Megszűnik a Mixonline.hu

Megköszönve eddigi figyelmüket és érdeklődésüket, tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Mixonline.hu befejezte szolgáltatását.

MIX videó

A legjobb fűszer a faszén füstje

Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

Vélemény

Mogyorósi Géza

A téli világbajnokság margójára

A téli világbajnokság margójára Röviddel a novemberi/decemberi katari foci Vb küszöbén egyre többen bírálják a házigazdák sajtószabadságot és emberjogokat korlátozó elképzeléseit. Ettől függetlenül nem lustálkodnak a négyszeres világbajnok labdarúgók! Figyelemre méltó a németek menetelése az év végi, (FIFA World Cup Qatar 2022) nemzetközi show előtt!

Sport

Életműdíjat kapott a világklasszis erőemelő

Fábri János negyvenkét éves eredményes sportpályafutását ismerték el a budapesti Just Clear Awardon. A Magyar Erőemelő Szövetség elnökségének döntése értelmében a 77 éves erőemelő legenda életműdíjat vehetett át.

További videók

  • A legjobb fűszer a faszén füstje

    Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

  • Kincsek a vízben

    A Meknetis Mágneshorgászat alapítóival beszélgettünk többek között arról, hogy mi is az a mágneshorgászat, hol érdemes horgászni illetve ők mikor kezdték el ezt az izgalmas hobbit.

  • A Pilates

    Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

Kultmix

Jazz az E.K. Avenue-n

A hazai jazzkiválóságokból álló, E.K. Avenue új lemezzel jelentkezett. A jazz/r'n'b zenekar harmadik, ’Risk Taker’ című nagylemeze friss, energikus, modern és sokszínű.

Életmód

Októberben bővült az eladó ingatlankínálat

Októberben éves összevetésben 1 százalékkal nőtt a lakóingatlanok friss kínálata. A kereslet ugyanakkor jelentősen, több mint 40 százalékkal csökkent. A településtípusokat nézve a községekben bővült leginkább a feladott hirdetések száma. Az egy évvel korábbinál 9 százalékkal több ház és lakás került a piacra.

Októberben bővült az eladó ingatlankínálat
Hogyan éli túl a szex a házasságot?

Hogyan éli túl a szex a házasságot?

Az utóbbi években megugrott a házasságkötések száma, ám a válásoké is. Vajon mi az oka, hogy a 21. században már egyre nehezebben tartjuk magunkat a holtomiglan-holtodiglan esküjéhez? Mi a jó házasság titka, és hogy maradhat a hétköznapokban is izgalmas a szex? Egy családos lelkész most megjelent könyvéből minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Peugeot Gablini

Bulvár

Álmaimban az AD Studio visszainteget

Valószínűleg sokak fülében ott cseng még a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara, az Ad Stúdió néhány nagy slágere, mint a Páratlan páros, az Álmaimban Amerika vagy akár a Nyári eső. Most pedig itt van Auguszt Bárió új albuma, dala és klipje

Nagyvilág

Izraeli választások: nagy biztonság

A biztonsági készültség fokozásával, a palesztin területek lezárásával készülnek Izraelben a terrorhullám árnyékában a keddi parlamenti választásokra - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet hétfőn.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Legolvasottabbak

Archívum

Mesevilág

Játékcsodákat, mesefigurákat és a gyermekek századeleji játékait - rongybabákat, búgócsigákat, mesekönyveket - gyűjtötte össze budai otthonában Karlócai Jánosné.

Lap tetejére