RSS Feed

Magyar Nagydíj - Július 19

Július 19-én versenyez a Forma-1-es világbajnokság mezőnye a Hungaroringen - derült ki a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media keddi közleményéből, amely a koronavírus-járvány miatt csak júliusban elrajtoló idény első nyolc versenyhétvégéjét tartalmazza. Egyelőre zárt kapus eseményekre készülnek, de bíznak abban, hogy a nézők visszatérhetnek a pályákra, amint ezt biztonságosnak bizonyul.

MIX videó

Hipnotizőr király

2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál

OBB

Vélemény

Váczy András

Csendélet

Csendélet Rendkívüli helyzet rendkívüli dolgokat szül. Itt van például Józsefváros egy szelete, a Teleki László tér Fiumei út felé eső legszélső vége a Magdolna utcai villamosmegállónál. Két látványelem véletlen találkozása hoz össze nem mindennapi kompozíciót.

Sport

Bayern München: Alaba ellenállt a kísértésnek

David Alaba nem igazol át sem az FC Barcelonához, sem a Real Madridhoz, hanem marad továbbra is a Bayern München labdarúgója, bár új szerződését még nem írta alá.

További videók

  • Pünkösd

    A vallási ünneptől a népszokásokig.

  • Szembeszéd

    Szemlátomást nem becsüljük meg a szemünket, erről és sok másról is beszél Dr. Nagy Zoltán Zsolt Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikának az igazgatója.

  • A késkészítés csúcsa, a zsebkés.

    Őseink hagyományait megőrizve, és a magyarság gazdag forma és díszítő világával készülnek a Szankovits család zsebkései.

Kultmix

Piszkos Harry 90 éves lett!

Clint Eastwood 90 éves lett 1930 május 31.-én született San Franciscoban. Fura ezt leírni erről a különlegesen nagy művészről. Aki ír, rendez, szerepel, producerkedik és csak az Isten tudja, hogy még mit csinál. Nem nagyon van nála régebben szereplő, alkotó univerzálisabb alkotó Hollywoodban és máshol sem a Földön.

Életmód

Hell - Milliárdos reklámkampány

2019-ben 51 milliárd forint volt a Hell Energy Magyarország nettó árbevétele, ez 8 százalékkal magasabb, mint az előző évben. 25 milliárd származott a belföldi értékesítésből és 26 milliárd exportból. A Hellt az EU-n belül főleg Romániába, Bulgáriába és Szlovákiába exportálták, az EU-n kívüli export legjelentősebb célországai pedig Azerbajdzsán, Szerbia és Ukrajna voltak.

Hell - Milliárdos reklámkampány
Dietetikusok hete

Dietetikusok hete

Ma kezdődik a Dietetikusok hete, amivel a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége szakmájuk sokszínűsége mellett azt szeretné bemutatni, hogy milyen segítséget tudnak adni a helyes táplálkozás, valamint az egyes betegségek kezelésében szerepet játszó diéták szakszerű kialakításához.

Peugeot Gablini

Bulvár

Megvan az Exatlon 2 győztese!!!

A 2020-as Exatlon Hungary két győztese Dr Busa Gabriella háromszoros Kick box világbajnok és Böjte David “Dave” pék lett. A majd fél évig tartó verseny két győztese nagyon megérdemelte a trófeát és a 15-15 millió forintot. Én azért is szeretem ezeket a reality műsorokat mert sokat lehet tanulni az emberi viselkedésről. Ki mikor és hogy reagál a a helyzetek adta feszültségben, konfliktusban.

Nagyvilág

Egy 16. századi ír klánfőnököt keresnek

Egy 16. századi ír klánfőnök földi maradványai után kutatva végeznek ásatásokat a régészek a spanyolországi Valladolid egyik utcájában."Vörös" Hugh O'Donnell az O'Donnell-klán vezetője volt. A dinasztia székhelye a mai északnyugat-írországi Donegal megyében volt - írja a BBC hírportálja.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Lap tetejére