RSS Feed

Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést

mti - 2022. 07. 30. 12:35:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést

Nem tudták megtartani, elhalasztották a szombatra tervezett Hervis Balaton-átevezést. A közlemény alapján az átvezetést - amelyet Zamárdiból Tihanyig és vissza rendeznek - egy hét múlva, augusztus 6-án pótolják.

    A szervező Magyar Kajak-Kenu Szövetség közleménye szerint a szervezőbizottság az elmúlt két napban folyamatos kapcsolatban volt az Országos Meteorológiai Szolgálattal és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal, és bíztak abban, hogy az átevezés megtartható lesz.     
    "Szombat délelőtt a korábbi előrejelzésekhez képest erősebb zivatar tört be a térségbe, amelyről nem lehet megmondani pontosan, hogy mikor távozik" - olvasható a közleményben.
    A szervezők bejelentése szerint, ahogy azt a nevezési feltételekben is jelezték, mindenkinek legkésőbb kedden 12 óráig visszautalják a nevezési díját.
    A közlemény alapján az átvezetést - amelyet Zamárdiból Tihanyig és vissza rendeznek - egy hét múlva, augusztus 6-án pótolják, aki szeretne akkor rajthoz állni, annak a nevezési felület kedden újra megnyílik és lehetősége lesz ismét beneveznie az eseményre.

Fotó: LikeBalaton, hervis
Lap tetejére