RSS Feed

Hannoveri haszonjármű show

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 07. 26. 17:54:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hannoveri haszonjármű show

Ősszel tárja szélesre a kapuit Alsó-Szászország legjelentősebb közlekedési szakvására. A hannoveri IAA TRANSPORTATION 2022 standjain a legmodernebb furgonokkal, teherjárművekkel, buszokkal ismerkedhet meg a nagyközönség.

Niedersachsen tartomány 550 ezer lakosú fővárosa lesz a házigazdája a szeptember 20-án keződő  IAA TRANSPORTATION 2022 elnevezésű nemzetközi vásárnak. A hatnapos mustra bepillantást enged a legkorszerűbb utánfutók, kis és nagy teherkocsik, kamionok, autóbuszok aktuális kínálatába. A környezetbarát, takarékos modellek friss nemzedéke a biztonságos és gyors személy- és/vagy árúszállítást új logisztikai megoldásokkal kombinálja. A sofőr mentes fuvarozás sem a jövő zenéje már!
A megszokott benzines és dízel erőforrások mellett, a sok tonnás önsúlyú haszonjárművek körében is egyre elterjedtebb lesz a hibrid és elektromos üzemmód, s más alternatív hajtóanyagok. A szeptember 25-én záródó IAA egy olyan időszakban kerül megrendezésre, amikor mind a gépkocsik, mind az energiahordozók tarifája az egekbe szökött. Ez megnehezíti a közlekedési cégek munkájának, költségeinek tervezhetőségét.

Fotó: -a-
Lap tetejére