RSS Feed

Carmen Electra és az OnlyFans...?!

Regös Gábor - 2022. 05. 20. 16:37:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Carmen Electra és az OnlyFans...?!

Soha nincs késő?! Carmen Electra úgy döntött, hogy beszáll a szex bizniszbe, teszi ezt kereken 50 évesen(CNN). Carmen 12 évig szerepelt a Baywatch sorozatban(1989-2001), amelyben nagyjából éjjel- nappal a legendás piros fürdőruhában szaladgált a tengerparton.

Most úgy döntött, hogy a szexuális tartalmakról elhíresült OnlyFans platformon lesz elérhető. A dologban az egyik legérdekesebb ellentmondás, hogy Carmen, aki igazából soha többet nem tudta megismételni a Baywatchban elért sikereit, évek óta rendszeresen bíróságra jár, ahol különböző sztriptízbárokat perelt be.


 Mert állítólag az engedélye nélkül használták fel a videóit és szexis fotóit. Úgy látszik, valami történt Carmennel, talán elérte őt is a kapuzárási pánik? Nem tudom, de az a lényeg, hogy saját elmondása szerint imádja, hogy ezen a felnőtteknek szóló platformon azt és úgy csinál, amit és ahogyan akar. Nincs főnöke és senki nem mondhatja meg neki, hogy mit takarjon el magából, vagy éppen mit ne csináljon. Carmen Electra egyébként kétszer volt férjnél, de az elmúlt 15 évben már nem élt házasságban, szóval itt az ideje, hogy erkölcsi fenntartások nélkül belevesse magát újra a nagybetűs életbe?! 

Fotó: Forrás: filmezzunk.hu
Lap tetejére