RSS Feed

Cage eljátssza Drakulát

mti - 2021. 12. 01. 10:30:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Cage eljátssza Drakulát

Nicolas Cage alakítja Drakulát a Universal stúdió Renfield című filmjében, amelynek címszerepét Nicholas Hoult kapta. A Chris McKay rendezésében készülő szörnyfilm producerei között van a rendezőn kívül Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst és Sean Furst, McKay produkciós társa, Samantha Nisenboim pedig executive producerként dolgozik majd a The Hollywood Reporter cikke szerint.

    Renfield karaktere Bram Stoker 1897-es Drakula című regényéből származik. Egy elmegyógyintézet betege, aki abban a tévhitben él, hogy ha vért iszik, halhatatlanná válik. Drakula rovarokkal és patkányokkal eteti őt, és az örök élettel kecsegteti.
    A film részleteit egyelőre nem osztották meg a nyilvánossággal, de komikus hangvételű, modern kori kalandtörténetként írták le. A forgatókönyvet Ryan Ridley írta a képregényíró Kirkman eredeti ötletéből.
    Cage, aki a kilencvenes évek egyik legnagyobb filmsztárja volt, 2011-ben szerepelt utoljára nagy hollywoodi stúdió filmjében, A szellemlovas 2. - A bosszú ereje című akciófilmben, azóta független produkciókban láthatta a közönség. 
    A színész 1989-ben a Vámpír csókja című kultfilmben már belekóstolt a vámpírfilmek világába.


Fotó: -a-
Lap tetejére