RSS Feed

Szalai Attilát már a Bundesligába is vinnék

NS, mix - 2020. 11. 21. 17:05:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szalai Attilát már a Bundesligába is vinnék

A 22 éves Szalai befutott, előbb egy ciprusi csapat figyelt fel rá, aztán a válogatottban bizonyította be, hogy kihagyhatalan, s immér Willi Orban mellett a másik biztos pontja az amúgy bizonytalan védelemnek. Hogy aztán itthon az FTC és a Fehérvár Fc. megfigyelői hova tettéka szemüket, azt ne tőlünk kérdezzék.

A magyar válogatottban remek teljesítményt nyújtó Szalai Attila ígéretes jövő előtt áll. Erről tanúskodnak a sorozatos hírek, pletykák, amelyek a ciprusi Apollon Limassolban légióskodó középhátvéd klubváltását firtatják. Szerdán a török Hürriyet számolt be arról, hogy a huszonkétszeres török bajnok Galatasaray már januárban lecsapna a 22 esztendős védőre, míg korábban egy meg nem nevezett német élvonalbeli csapat megkereséséről lehetett hallani.

A Nemzeti Sport értesülése szerint két Bundesliga-együttes élénken érdeklődik Szalai Attila iránt, ám hivatalos ajánlat még egyiktől sem futott be a nyolcszoros válogatott labdarúgóért. A ciprusi klubnál abban bíznak, hogy a jövő évi Európa-bajnokság után vélhetően megnő az ázsiója, ezért szinte biztosra vehető, hogy csak a kontinenstorna végeztével vált csapatot.
Az Apollon életében fontos üzlet lehet a játékjogának értékesítése, amit szemléltet, hogy lapunk információja szerint Nikosz Kirzisz klubelnök személyesen intézi az átigazolásával kapcsolatos ügyeket.


Fotó: -a-
Lap tetejére