RSS Feed

2021: új modellek a szalonokban

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2020. 11. 21. 12:31:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

2021: új modellek a szalonokban

Pénztárcától függően ki az új C-osztálybeli Mercinek örvend, ki az olcsóbb Opel Astra friss változatának. Az Audi RS 3 a sportos gurulás szerelmeseit hódíthatja meg jövőre. A nagyvárosi dzsungelben pedig a négyszemélyes, vadiúj Dacia lehet praktikus, megfizethető útitárs.

Karácsony közeledtével már nem titok, hogy számos német típus bukkan fel majd 2021-ben, bővítve az elektromos/hibrid modellek európai választékát. Ezen mezőnyben toborozhat híveket a francia-román együttműködés keretében e hetekben bemutatott törpe Dacia. A 2,4 méter tengelytávú mini SUV négy utas számára komfortos – rövid távon. A Spring Electric alapára várhatóan 7 millió forint alatt lesz. Mit lehet még tudni az új kocsiról?

A nyugati szaksajtó azt írja, hogy egy feltöltéssel mintegy 200-240 kilométeres távolság megtételére alkalmas a Dacia Spring Electric. A négy méternél kurtább  új modell 300 literes csomagtere is arról árulkodik, hogy főleg a városi forgalomban ígérkezik kellemes partnernek a csinos novum. Az elektromos típusok vásárlását több EU tagállamban is támogatják, ezért a fiatalok, pályakezdők, ifjú házasok első „zöld” négykerekűjévé válhat a Renault korszerű kistestvére. Riválisnak persze ott az aktuális Opel Corsa e és a Volkswagen palettája is egyre színesebb, ha környezetbarát modellekről van szó. A 2021-es autókiállításokon lesz miben gyönyörködnünk!

Fotó: -a-
Lap tetejére