RSS Feed

Plácido Domingo már jobban van

M. A. - 2020. 03. 25. 17:19:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Plácido Domingo már jobban van

Pozitív lett Plácido Domingo tesztje, ezért karanténban van az egész családjával. Az operaénekes azt írta a Facebook-oldalára, hogy már jobban érzi magát.

Köhögött, láza volt, de már jobban érzi magát az operaénekes. A tüneteket észlelve végeztette el a tesztet, ami pozitív lett, és kötelességének érezte, hogy erről be is számoljon. Sőt, mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon, tartsa be a hivatalos szabályokat.

Domingonak egyébként nincsen könnyű időszaka. Néhány napja jelentette be, hogy kilépett az operaénekeseket is képviselő amerikai egyesületből, az amerikai zeneművészek céhéből (AGMA) és 500 ezer dollárt adományozott a szexuális zaklatás felszámolását célzó programokra, valamint egy krízishelyzetben lévő, operában dolgozó alkalmazottakat támogató alapnak

 Az énekes ellen az elmúlt évben tíz nő nyújtott be panaszt, akik szerint Domingo 1986 és 2019 között megengedhetetlen módon bánt velük, és visszaélt hatalmával, miközben a Los Angeles-i és a washingtoni operaházban vezető tisztséget töltött be.


Fotó: -a-
Lap tetejére