RSS Feed

Galériák

Chaplin a Vígszínházban

Chaplin a Vígszínházban Nagy sikerrel mutatta be a Vígszínház Chaplin 1940-ben készült A diktátor című filmjének színpadi változatát Eszenyi Enikő rendezésében. A Chaplin család Magyarországon eddig csak a Vígszínháznak adta át a darab jogait. Az előadás kettős - diktátor és a borbély - szerepét ifj. Vidnyánszky Attila játssza zseniálisan. Az előadás az idei színházi évad egyik szenzációjának ígérkezik.

Mátravarázs

Mátravarázs Mostohán bánunk a Mátrával, de csak azért, mert nem ismerjük. A Mátra gyönyörű, szívet-lelket felüdítő, levegője tiszta, mint a gyöngy, ormai, völgyei lelket nemesítőek. És még február végén is vár a hó és Galyatető, no meg Pásztó gyönyörű műemlékei.

Tanger - Afrika kapuja

Tanger - Afrika kapuja A gibraltári tengerszoros nyugati partján, ahol az Atlanti-óceánból a hullámok a legnagyobb erővel tódulnak a Középtengerbe, fekszik a jelenben sokszor említett kikötő város, mely az európaiak nyelvén Tanger, a mórok nyelvén pedig Tandsa nevet visel.

Bringával a Velencei-tó körül

Bringával a Velencei-tó körül A Velencei-tó körül kiépített kerékpáros infrastruktúra, a számos könnyen megközelíthető természeti és kulturális látnivaló ideális környezetet teremt a kerékpárral túrázók számára. A vénasszonyok nyara kimeríthetetlen lehetőséget ad a kerékpárosoknak is, akik folyamatosan keresik fel a Velencei-tó környékét. A tavat megkerülő túra az óramutató járásával ellentétes irányban halad, a Velencei Korzó

Régi idők - képekben

Régi idők - képekben Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Végzős táncgála

Végzős táncgála A Táncművészeti Főiskola végzős növendékeinek egykori gálakoncertje az Operaház színpadán. Kanyó Béla fotói.

Hanti Vilmos fotókiállítása

Hanti Vilmos fotókiállítása Október 25-én nyílik Hanti Vilmos fotókiállítása a MÚOSZ székházában. A kiállítást, melyet Keleti Éva, Kossuth-díja fotóművész rendez, Beer Miklós, a Radnóti Miklós Antirasszista Díjjal kitüntetett váci püspök nyitja meg. A New Yorkban, Caracasban, Kijevben, Indiában és Budapesten is készült képeiből válogattunk.

Állati meleg

Állati meleg Állatkert

Zsong a bécsi utca

Zsong a bécsi utca Öröm nézni a vidám bécsi vasárnapot. A császárváros központja a nappal csillogó, éjjel ragyogó Kartner Strasse, a bécsi Váci utca, csak kétszer olyan széles. Reggeltől-estig zsong a bécsi utca, a híres Zacher-torta fogy, hozzá a bécsi mokka.

Pest szíve - Vörösmarty tér

Pest szíve - Vörösmarty tér Nemzeti irodalmunk romantikus korszakának jeles képviselője Vörösmarty Mihály (1800-1855). Kőhajításnyira a Dunától a költő-író nevét viseli Budapest egyik legszebb tere. A gépjármű forgalomtól mentes placcon mindig nagy élet van.

Képek Kínából

Képek Kínából Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Szigligeti séta

Szigligeti séta A Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely között fekvő félszigeten, számos vulkanikus dombon terül el a falu. Nevezetességei a 12. században épült Avasi-templom romjai, a klasszicista stílusú Szentháromság kápolna, a Szigligeti vár, a 19. század elején épült klasszicista Esterházy-kastély és 9,2 hektáros arborétuma.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ