RSS Feed

Galériák

Hírességek Csarnoka

Hírességek Csarnoka Hírességek Csarnoka

Képek Kínából

Képek Kínából Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Az Atlanti-Óceán virágos szigete

Az Atlanti-Óceán virágos szigete A hegyvidékes, atlanti-óceáni szigetre érkezőket napjainkban éppúgy elvarázsolja a portugál táj természeti szépsége, mint a régi korok számos hírességét. Megfordult itt a legendás hajós Kolumbusz, majd Napóleon, Sissi királyné és Churchill is. Remek csücske ez a világnak!

Zsolnay Kulturális Negyed

Zsolnay Kulturális Negyed A Zsolnay Kulturális Negyed immár nemcsak Pécs, hanem Magyarország büszkesége is. Ha csak ennyi maradt volna azután, hogy Pécs Európa Kulturális Fővárosa volt, már akkor gazdag lenne ez az örökség. Már fél év alatt is több, mint 200 ezer látogatója volt.

Végzős táncgála

Végzős táncgála A Táncművészeti Főiskola végzős növendékeinek egykori gálakoncertje az Operaház színpadán. Kanyó Béla fotói.

Egyedi rendszámok

Egyedi rendszámok A rendszámtábla állandó és ideiglenes is lehet. Az állandó rendszámtáblából az európai uniós csatlakozás óta már két típus létezik. Mindkettő betűk és számok kombinációiból áll, ezekből mutatunk párat.

Virágok

Virágok Virágok

Római vakáció

Római vakáció Rómát látni és meghalni, vagy inkább visszatérni. Az olasz főváros varázslatos minden évszakban. A tavasz ott már nyári forróságban jelentkezik, de ki foglalkozik ezzel, amikor olyan antik csodák között járhat, mint a Colosseum, vagy a Forum Romanum. Ezt a látványt nyújtja Róma, amit mi most, pár képben Önöknek is átadunk.

Balatoni este

Balatoni este Szinte hallja az ember a magyar tenger hullámzását, a szúnyogok zümmögését, s a távoli diszkó muzsikáját. Dinnye illatot hoz a szél - távolban egy fehér vitorla. Naplemente.

Mindig szép

Mindig szép Gödöllő egy olyan város, amelyik csak télen, tavasszal, nyáron és ősszel szép. Vagyis mindig. Mikor utoljára ott jártam néhány napja, akkor már színesedtek a lombok és ezer színben pompáztak a gödöllői parkok, jelesen a Grassalkovich-kastély gyönyörűen ápolt díszkertje. Bár ahányszor arra járok, mindig reménykedem, hogy egyszer csak a kastély teljességében visszanyeri eredeti szépségét és lehullik a tatarozásra váró épületekről a romokat elfedő lepel és egy európai szépségű, teljesen felújított kastély fog pompázni mint Gödöllő ékessége.

A hévízi piacon

A hévízi piacon A hévízi tó mellett a piac is turista látványosság, hiszen itt aztán a mákos rétestől a kecskesajtig, a diótól az akácmézig, a kézműves szappantól a levendula párnácskáig mindenféle cikk megtalálható, s téli délutánokon is megtelik vendégekkel a piactér.

Motor nélkül öszvéren

Motor nélkül öszvéren Az Athént övező csodálatos szigetvilág Piraeusból könnyen megközelíthető, alig fél óra, s elénk tárul a mesevilág.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ