RSS Feed

Galériák

Csábító Keleti-tenger

Csábító Keleti-tenger Skandinávia, a Balti-államok, Lengyelország és a hajdani NDK kies tájai büszkélkedhetnek keleti-tengeri romantikával. A vízi sportok szerelmesei már régen felfedezték maguknak Európa északibb vidékeit.

Budapesti séta - éjjel-nappal

Budapesti séta - éjjel-nappal A külföldi vendégek a Lánchíd és a Tűzoltó utca között ezer arcát ismerhetik meg a Duna-metropolisnak. Fedezzük fel mi is!

Motor nélkül öszvéren

Motor nélkül öszvéren Az Athént övező csodálatos szigetvilág Piraeusból könnyen megközelíthető, alig fél óra, s elénk tárul a mesevilág.

Egyedi rendszámok

Egyedi rendszámok A rendszámtábla állandó és ideiglenes is lehet. Az állandó rendszámtáblából az európai uniós csatlakozás óta már két típus létezik. Mindkettő betűk és számok kombinációiból áll, ezekből mutatunk párat.

Utazás 2018

Utazás 2018 Optimizmus és növekedés jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 41. Utazás kiállítást is. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 23 ország 280 kiállítója hozta el újdonságait, ahol a belföldi díszvendég Hévíz, míg a külföldi, Marokkó volt.

A Fővárosi Vízművek egyik csodája

A Fővárosi Vízművek egyik csodája Az idén 150. születésnapját ünneplő Fővárosi Vízművekkel szinte egyidős a Kőbányai víztározó medencéje és gépháza, amelyet először láthat a nagyközönség március 22-én, a Víz Világnapján. A máig üzemelő medence építészeti szempontból is igazi csoda, megtekintése különleges élményt kínál az érdeklődőknek.

Pecások a Dunán

Pecások a Dunán Pecások a Dunán

Arcok, pillanatok Nepálból

Arcok, pillanatok Nepálból Kalandutazás Ázsia csodás országában, Nepál legszebb helyein, az egykori Malla királyok földjén. Swayambhunath, Patan, Pokhara, Pashupathinath, Bakthapur. Királyi városok, paloták, hindu szentélyek és buddhista sztúpák világába repítenek.

Párizsi hangulatok

Párizsi hangulatok Párizs, te csodás!

Versvonat indult Szárszóra

Versvonat indult Szárszóra A József Attila Versvonat a költő halálának 80. évfordulóján robogott Balatonszárszóra. József Attila szülőhelyén, a ferencvárosi pályaudvaron szálltak fel a költő rajongói, s útközben többek között Jordán Tamás, Hobó, a Sebő együttes, a Kávészünet zenekar, Posta Viktor és az Ostinato együttes mondott és énekelt József Attilát.

A hévízi piacon

A hévízi piacon A hévízi tó mellett a piac is turista látványosság, hiszen itt aztán a mákos rétestől a kecskesajtig, a diótól az akácmézig, a kézműves szappantól a levendula párnácskáig mindenféle cikk megtalálható, s téli délutánokon is megtelik vendégekkel a piactér.

A vácrátóti gyűjtemény

A vácrátóti gyűjtemény A vácrátóti gyűjtemény

Cica mix

Cica mix Édes kis bohókás háziállatok. Szeretjük őket, mert végtelenül kedvesek, sosem unják meg a hízelgést.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ