RSS Feed

Galériák

Városnézés Prágában

Városnézés Prágában Városnézés Prágában

Arcok, pillanatok Nepálból

Arcok, pillanatok Nepálból Kalandutazás Ázsia csodás országában, Nepál legszebb helyein, az egykori Malla királyok földjén. Swayambhunath, Patan, Pokhara, Pashupathinath, Bakthapur. Királyi városok, paloták, hindu szentélyek és buddhista sztúpák világába repítenek.

Rodosz, te csodás!

Rodosz, te csodás! A Dodekán szigetcsoport legnagyobb tagja a török partok közelében, melyet nem csupán az évente 300 napon át tartó verőfényes időjárás tesz vonzóvá, hanem a kristálytiszta tenger a türkiz és a kék varázslatos színeiben.

Pesti éjszaka

Pesti éjszaka A Hősök tere és környéke nem csak nappal látványos, de éjszaka is van mit csodálni rajta. Kevesebb a turista, nem kell kerülgetni az embereket, és az éjjeli fények különleges hangulatot kölcsönöznek fővárosunk legszebb terének. Mellette a Vajdahunyad vára, ugyancsak mesebeli érzéseket csal elő az arra járókból.

Strand 200 méter magasan

Strand 200 méter magasan Szingapurban látható a Marina Bay Sands Hotel, egy hatalmas "égi parkkal" három épületének a tetején, amelyen többek közt egy 150 méteres úszómedence is található.

Medvék parkja

Medvék parkja Veresegyházon 1998. novemberében nyílt meg Közép-Európa egyetlen medvemenhelye. Az 5,5 hektáron elterülő együttes, 3,5 hektárnyi egybefüggő kifutójában kedvére játszhat ma is 39 barnamedve.

Palma de Mallorca télen

Palma de Mallorca télen Palma de Mallorca télen

Tél a Normafánál

Tél a Normafánál Az év első napjaiban még csend honolt a Normafánál, ahol mesebeli látvány fogadta azokat a többnyire kisgyermekes családokat, akik itt szellőztették ki az előző napok fáradalmait. A köd és a hideg sem zavarta a sétálókat, a deres fák látványa és a harapnivaló levegő tökéletes kikapcsolódás volt a szürke hétköznapok előtt.

Városok esti fényben

Városok esti fényben Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Tél az Állatkertben

Tél az Állatkertben Tél az Állatkertben

Ránk tört a téli veszedelem

Ránk tört a téli veszedelem Ránk tört a téli veszedelem

Kastély télben

Kastély télben Aki azt hiszi, hogy a Gödöllői Királyi Kastély csak nyáron szép, esetleg ősszel, azt megnyugtatom, tavasszal is gyönyörű, de télen a szikrázó hóban, a ragyogó kék égbolt alatt, fenséges látványt nyújt. És csak úgy mellesleg megjegyzem, a friss hóban gyönyörűen megtisztítva várja a látogatókat a kastélykert (díjmentesen). Szemlátomást Mária Terézia gyönyörű szobra sem fázik, mert fűti az a jó érzés, hogy turisták tízezrei látogatják évente. A kastély télen is megér egy misét!

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ