RSS Feed

Friss

Netanjahu kész tárgyalni egy leendő palesztin államról

Kész a tárgyalásokra a palesztinokkal egy leendő palesztin államról - jelentette ki Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő a Fehér Házban.

Baseballütővel vágta fejbe szeretője férjét

Jogerősen hét év szabadságvesztésre ítélték kedden azt a Zala megyei férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott szeretője férjének, amikor azt egy baseballütővel fejbe vágta.

Kína: az EU repülőgépeket küld uniós állampolgárokért

A koronavírus terjedésének fokozódása miatt, az Európai Unió repülőgépeket küld az uniós állampolgárok hazatelepítésére azt követően, hogy Franciaország konzuli segítséget kért a járvány gócpontjának számító, kínai Vuhanban rekedtek megsegítése érdekében.

Koronavírus: egyelőre nem tudni magyar érintettről

 Koronavírus: egyelőre nem tudni magyar érintettről A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sem belföldön, sem külföldön nem tud koronavírus-fertőzésben érintett magyar állampolgárról - közölte a KKM-et vezető Szijjártó Péter kedden Budapesten, egy más témában tartott eseményen, újságírói kérdésre válaszolva. A Budapest Airport felkészült arra, ha a magyar hatóságok rendkívüli intézkedéseket vezetnek be a Liszt Ferenc-repülőtéren - közölte a ferihegyi repülőtér üzemeltetője kedden az MTI-vel.

Hszi: Kína le fogja győzni a járványt

Kína le fogja győzni az új koronavírus-járványt - jelentette ki Hszi Csin-ping kínai elnök kedden Pekingben, amikor az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójával találkozott. A kínai elnök kiemelte: a kínai kormányzat számára elsődleges fontosságú az emberek biztonsága és egészsége, ezért nagyon komolyan veszi a járvány elleni küzdelmet.

Autópályahídon terelte nyáját

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át nyáját. Az autópálya-rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a juhász ellen, aki bekapcsolta autóján a vészvillogót és így kísérte a nyájat az autópályán - írta a Mediafax hírügynökség.

Jön a Kifli.hu

Jön a Kifli.hu Kifli.hu néven új online szupermarket és piactér nyílt Magyarországon; mivel a már működő cseh rendszert vezették be, így az induláshoz szükséges ráfordítás 5-6 millió euró volt - tájékoztatta a Kifli.hu Shop Kft. kedden az MTI-t. A Kifli.hu tesztidőszaka tavaly december közepén indult, január közepén váltott élesre a rendszer. Egyelőre Budapestre és Budaörsre szállítanak, de tervezik a bővítést.

Migránstábort számoltak fel Párizsban

Több mint 1400 migránst szállítottak el kedd délelőtt a francia hatóságok egy sátortáborból Párizs északi részén, s azt ígérik, hogy valamennyi táborhelyet végleg felszámolják. Jelentős rendőri biztosítás mellett összesen 1436 embert, köztük 93 gyereket szállítottak el buszokkal befogadóhelyekre és sportcsarnokokba a párizsi körgyűrű mentén felállított sátrakból és összeeszkábált kunyhókból.

A Halászbástya elveszett szobrai kerültek elő egy pincéből

A Halászbástya második világháborúban megsérült és elveszettnek hitt két szobra, valamint számos további épületmaradvány került elő a budai Várban, a Dísz tér 2. alatti egykori Külügyminisztérium pincéjének feltárásakor a Nemzeti Hauszmann Program során végzett munkálatok során.

Nyílt levélben kérik Siklósi Beatrix felmentését

A Zsidó Közösségi Fórum tagjai – köztük a Holokauszt Emlékközpont, a Lauder Javne Iskola, a Haver Alapítvány, a Bálint Ház és Az Élet Menete Alapítvány – kérik az MTVA vezérigazgatójától, Papp Dánieltől, hogy mentse fel a Kossuth Rádió új csatornaigazgatóját, Siklósi Beatrixet.

Koronavírus -a tudósok versenyt futnak az idővel

Koronavírus -a tudósok versenyt futnak az idővel A kínai Vuhanból kiindult koronavírus okozta járványhelyzet percről percre változik. Ez nemcsak a fertőzöttek, halottak számában, de a virológiai kutatások állapotára nézve is igaz. Talán még nem volt organizmus, amelyről ilyen sokat megtudtunk volna ilyen rövid idő alatt. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy valójában egy pillanatig sem volt esélyünk megelőzni a halálos világjárványt.

25 amerikai reptéren van egészségügyi vizsgálatot

Kiterjesztették további húsz amerikai repülőtérre a Kínából érkező utasok egészségügyi vizsgálatát - jelentette be hétfőn este az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC). A CDC közölte: nemcsak megnövelik az érintett repülőtereken dolgozó egészségügyi szakemberek létszámát, hanem bővítik a karanténhoz szükséges helyiségek számát is.

Kamion és furgon karambolozott az M1-esen

Egy kamion és egy személygépkocsi összeütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a tatai csomópont előtt néhány kilométerrel - tájékoztatott kedd reggel az Útinform.

Hatvanan próbáltak áttörni Röszkénél

Hatvan határsértő próbált áttörni a röszkei közúti átkelőnél kedd hajnalban Magyarországra, a rendőrök megakadályozták őket ebben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ