RSS Feed

Életmód

A halfogyasztást népszerűsítik

A halfogyasztást népszerűsítik A halfogyasztást népszerűsítik a Magyar Ízek Őszi Vásárán és Halbazárban szombaton egész nap a Várkert Bazárban Budapesten. A Halbazárban 50 kistermelő több mint 1000 terméke várja az érdeklődőket. A halak mellett a vásár egyéb kézműves ételekkel és italokkal, valamint gólyalábasokkal, bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és halas játszóházzal készül.

Ma kezdődik a csokoládéfesztivál Szolnokon

Ma kezdődik a csokoládéfesztivál Szolnokon Ma kezdődik a két napos 7. Szolnoki Országos Csokoládéfesztivál, ahol tizenöt kiállító mutat be csokoládékat, bonbonokat, cup cake-eket és egyéb édességeket.

Együttműködő robotok

Együttműködő robotok Magyarországon is bemutatkozott a világ egyik legjelentősebb robotipari vállalkozása, a legmodernebb robotikai technológiát képviselő OnRobot.

A büntetés-végrehajtásé lett az Év Honlapja Minőségi Díja

A büntetés-végrehajtásé lett az Év Honlapja Minőségi Díja 17. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A versenyre összesen 200 nevezés érkezett. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága is indult a pályázaton, amin a szakértőkből álló zsűri Minőség Díjjal ismerte el a büntetés-végrehajtás weboldalát, a bv.gov.hu-t.

Kétmillió utas a balatoni hajókon, kompokon

Kétmillió utas a balatoni hajókon, kompokon Újabb rekord: Már kétmillióan választották az idei évben a balatoni hajókat és kompokat. BAHART 2018-ban ismét rekordévet zár az utasforgalmat tekintve, hiszen már az ünnepség napján, november 14-én 1.250 ezer komputast regisztráltak, mely 9%-kal több, mint a tavalyi év teljes utasszáma (2017. december 31-ig).

Mire költik az eus pénzt a borászok?

Mire költik az eus pénzt a borászok? A magyar borászat az EU-csatlakozás óta közel 250 milliárd forint támogatást kapott, ehhez képest az árbevétele még az élelmiszeriparon belül is csak marginális teljesítmény -; írta Raskó György.

Egyre gyakoribb a szívroham a fiatal nők körében

Egyre gyakoribb a szívroham a fiatal nők körében Az egykoron idős férfiak betegségének tartott szívroham egyre gyakrabban fordul elő fiatal emberek, különösen nők körében amerikai kutatók szerint. Azt is kimutatták, hogy egyre több fiatal szenved szívrohamot, a tanulmány kezdetén a résztvevők 27 százaléka, a végén 32 százalék.

Gyógyír a matekfrászra

Gyógyír a matekfrászra A gráfok és a módusz szó hallatán a legtöbb diáknak az összes haja szála az égnek áll, és egyből az ugrik be nekik, hogy az életben nem fogják megérteni a fogalmak jelentését azt meg végkép nem tudják, mire is lehetne ezt a való életben használni.

A világ első food truck-ja fogyatékos emberektől

 A világ első food truck-ja fogyatékos emberektől A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola közös társadalmi vállalkozást hozott létre, hogy egy kis segítséggel a fogyatékossággal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat, és egy sikeres együttműködés részesei lehessenek.

Gránit Oroszlán Példakép Díjak férfiaknak

Gránit Oroszlán Példakép Díjak férfiaknak A Gránit Oroszlán Példakép Díjjal évről-évre a jövő generációkat motiváló, fáradtságot nem ismerő, felelősséget vállaló férfiakat tüntetik ki. A Férfiak Klubja idén már másodjára írta ki a pályázatot, melyben öt kategóriában lehetett jelöléseket leadni: Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és - idén először - Felelős üzletember példakép

Ötvenéves kor fölött évente ajánlott

Ötvenéves kor fölött évente ajánlott Ötvenéves kor fölött évente ajánlott az urológiai szűrővizsgálat - mondta Kubik András urológus az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában. A szakembert azzal kapcsolatban kérdezték, hogy idén novemberben is elindították a prosztatarák szűrővizsgálatainak fontosságára felhívó akciót, a Movembert, amelynek keretében bajuszt növesztenek a férfiak.

A tanáraik kevésbé hallgatnak diákjaik véleményére

A tanáraik kevésbé hallgatnak diákjaik véleményére Leginkább a családjuk kíváncsi a véleményükre és világ dolgairól is elsősorban a szüleiktől informálódnak a nyolcadikos (13-15 éves) gyerekek - áll az UNICEF Magyarország az ELTE TÁTK diákjainak közreműködésével végzett kutatásában

Pontyhorgászok a Balatonon

Pontyhorgászok a Balatonon Az elmúlt hétvégén véget ért az idei Nemzetközi Balatoni Bojlis Kupa (IBCC), a Balaton legnagyobb pontyhorgász versenye.

720 lóerős Pista

720 lóerős Pista Paprika piros sportkocsi tündököl 2019. március 7-től Genfben. A V8-as Ferrari 488 Pista nem lesz tömegjármű. Az itáliai országúti rakéta komoly riválisa lehet a 100-as tempóra 3,1 másodperc alatt gyorsuló, vadi új, alacsony kasznis Lamborghini.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ