RSS Feed

Életmód

Jönnek a kobotok

Jönnek a kobotok A robotok programozásának hagyományos módja korábban a kódolás volt, ami időigényes és költséges folyamatnak számított. Ez azt jelentette, hogy a robotokat egy konkrét feladatra programozták be, amit újra és újra el kellett végezniük. A kobotok programozása azonban sokkal könnyebb.

Dzire, Alto és a többiek

Dzire, Alto és a többiek Ázsiában, ahol 4,5 milliárd ember él – a környezetvédők bánatára – mind több polgár és cég anyagi helyzete engedi meg, hogy új gépkocsit vásároljon. Az úthálózat és a közlekedési morál fejlődése sok helyütt nem tart lépést a megnövekedett járműparkkal.

Az alig észrevehető sminktetoválás

Az alig észrevehető sminktetoválás A sminktetováló technikák az utóbbi években ugrásszerű fejlődésnek indultak, megjelentek a személyre szabott módszerek, ezáltal teljesen természetes hatású, élethű eredményeket lehet elérni. Már elérhető az optikai arcfiatalítás, amellyel 5-8 évet is letagadhatunk a korunkból.

Szlovénia: a Clio a sztár

Szlovénia: a Clio a sztár Míg hazánkban az elmúlt 6-7 hónapban a Suzukik, Daciák és Opelek fogytak a legjobban, addig déli szomszédainknál a Renault lett a „népautó”. Görögországban pedig a Toyota Yaris, a Nissan Micra és a Fiat Panda a sztár.

Svájc: ritka típus a Lancia

Svájc: ritka típus a Lancia Abban nincs semmi meglepő, hogy a jóléti, alpesi mini köztársaságban a "nagy szomszédok" autói a legkelendőbbek. A német VW, Mercedes, BMW és Audi szerte a világban keresett márkák. Most lássuk, hogy mely modellek kereskedői vannak bajban?

A nagymamaság szépségei

A nagymamaság szépségei A kormány célja, hogy minél több nő élhesse meg a nagymamaság szépségeit, és aktívan jelen lehessen a családok életében, ezt segíti a Nők 40 program is - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a nagymamák világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Skandináviában is népszerű a ©koda

Skandináviában is népszerű a ©koda A hajdani CCCP-rel, a mai Oroszországgal szomszédos Finn Köztársaságban már a 20. században sem idegenkedtek a polgárok a szocialista autóktól. A Zsigulitól a ©kodáig sokféle egykori KGST-modell rótta-rója az utakat.

Louis Renault műszaki fantáziája

Louis Renault műszaki fantáziája Az első világháború kirobbanása döntően megváltoztatta a francia járműgyárak termék választékát: a központi hatalmak ellen kellett a muníció. Meg a páncélos jármű, melynek önhordó karosszériára épített forgatható lövész tornya Louis Renault műszaki fantáziáját dicséri.

Amerikai-európai riválisok

Amerikai-európai riválisok Miközben Donald Trump nem rejti véka alá, hogy unja New Yorkban a Mercik, Audik, BMW-k látványát, addig az öreg kontinensen nem kapkodnak a vevők a „Made in USA” négykerekűekért. Pedig a friss Lincoln Continental kellemes kocsi.

Stuttgartból kitiltják a régebbi dízelautókat

Stuttgartból kitiltják a régebbi dízelautókat Január 1-jétől kitiltják Stuttgartból az Euro 4-es és annál alacsonyabb besorolású dízelmotoros járműveket - döntött szerdán a konzervatív-zöld tartományi kormánykoalíció Baden-Württembergben. Az Euro 4-es dízelautók kitiltása 190 ezer járművet érinthet a városban és környékén.

Veszélyes, ha szaporodnak a szívbetegek panaszai

Veszélyes, ha szaporodnak a szívbetegek panaszai Évek óta tapasztaljuk, hogy a korábban megszokott kedvenc évszakunk mintha eltűnőben lenne, már nincs is igazi tavasz, a hosszú, elhúzódó hideg telet, szinte minden átmenet nélkül, hirtelen váltja a nyár. Még az egeszséges szervezetnek sem könnyű hirtelen alkalmazkodnia, nem csoda hát, hogy a szívbetegek különösen nehezen viselik ezt az időszakot.

Szépészeti beavatkozások, amik nyáron árthatnak

Szépészeti beavatkozások, amik nyáron árthatnak Nyáron az UV-sugárzás okkal erősebb, mint a többi évszakban, melynek hatására megnő a bőr rugalmasságát biztosító elasztint lebontó elasztáz nevű enzim mennyisége, ami a rugalmas szövetek degenerációjához vezet. Éppen ezért vannak olyan szépészeti beavatkozások, melyeket nem ajánlott a nyári időszakban elvégeztetni.

Az állatokra is életveszélyes a meleg

Az állatokra is életveszélyes a meleg A klímaváltozás folyamatos veszélyt jelent a kutyákra, hiszen az egyre melegedő időjárás a tulajdonos pillanatnyi gondatlansága mellett akár az állat halálához is vezethet. Jó hír, hogy a hőguta kialakulása néhány alapvető óvintézkedés betartásával könnyedén megelőzhető.

Védekezés a csendes gyilkos ellen

Védekezés a csendes gyilkos ellen Becslések szerint 2 milliárd emberről mondható el, hogy fertőződött a Hepatitis B vírussal: ebből körülbelül 350 millió esetben ez a találkozás a vírus szempontjából annyira jól sikerült, hogy az emberi szervezet lakója tudott maradni - ők az úgynevezett krónikus hordozók, akik a betegség átadásában kulcsszerepet töltenek be.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ