RSS Feed

Életmód

Budapest Víz Világtalálkozó lesz ősszel

Budapest Víz Világtalálkozó lesz ősszel Alig egy hete, hogy elindult az év legfontosabb diplomáciai eseménye, a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 honlapja, máris közel 100 országból érdeklődtek az oldalon az esemény iránt.

Nemzeti Regatta a Balatonon

Nemzeti Regatta a Balatonon Siófokon, a Hajóállomásnál június 1-én és 2-án kerül sor Magyarország településeinek vitorlásfesztiváljára, a Nemzeti Regattára.

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál az Akváriumban

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál az Akváriumban Az Akvárium Klubban rendezik meg május 28-án, kedden a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A vendégeket játékok, sztárok, közönségtalálkozók várják. A szervező DUE Médiahálózat három országos online verseny döntőjét is itt bonyolítja le.

Izomláz: pihentessük vagy erőltessük, ha fáj?

Izomláz: pihentessük vagy erőltessük, ha fáj? Szinte biztos, hogy mindenki találkozott már az izomláz kellemetlen tüneteivel, és bár egy nagyon gyakori jelenségről van szó, ellentétes vélemények keringnek arról, hogy mi a helyes kezelési megoldás: pihentessük, vagy erőltessük, ha fáj? A kérdésre dr. Gógl Álmos sportorvos ad választ.

Barack-nap Boldogkőváralján

Barack-nap Boldogkőváralján Július 6-án valódi finomságokkal vár minden barackimádót a Gönci Barack Vigasság. A rendezvény a térség gasztronómiai esszenciáját, családi programokat és vidámságot kínál az ideérkezőknek.

Boretikett a Bor Világnapjára

Boretikett a Bor Világnapjára Magyarországon is egyre többen ünneplik meg május 25-én a Bor Világnapját, amely Szent Orbán napjához, a szőlő és bor védőszentjéhez kapcsolódik. Radványi Gergely, az Ital Magyarország Kft. borszakértője segítségével összeállítottuk a legfontosabb tudnivalókat a helyes borkóstoláshoz/ borfogyasztáshoz.

Gyermeknapi piknik Kőbányán

Gyermeknapi piknik Kőbányán Gyereknapi programok és különleges meglepetések a IV. Tavaszi Pikniken, Kőbányán: Balkán Est – Balkán Fanatic,Daniel Speer Brass (képünkön) koncert, palacsintasütés és sok-sok gyereknapi program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt 2019. május 25-26-án Kőbányán a Mélytónál és az Újhegyi sétányon.

Vegánok vs. húsevők a gasztrovilágban

Vegánok vs. húsevők a gasztrovilágban Melyek az új gasztrotrendek 2019-ben? Melyek az új fogyasztói attitűdök és hogyan reagáljunk rájuk? Mit mondanak a gasztro nagyágyúk – a vegánok vagy a húsevők állnak nyerésre? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresték a választ az előadók május 22-én a Central Insights Az vagy, akit megeszel elnevezésű gasztrokonferenciáján.

Szégyenében kezdett futni Németh Lajos

Szégyenében kezdett futni Németh Lajos 40 éves koráig kényelmes családapaként élte az életét Németh Lajos. A fordulat egy családi rendezvényen következett be, ahol a gyerekeivel együtt kellet lefutnia 350 métert, ám őt 100 méter után úgy kellett a célba vonszolni az akkor kiskamasz srácainak.

Pölöskei Gyermeknap és az okostelefon

Pölöskei Gyermeknap és az okostelefon A Gyermeknap alkalmából készült friss kutatásban arra keresték a választ, hogy mennyire tartják fontosnak az emberek az együtt töltött minőségi időt a legkisebbekkel, az eredmény pedig sokatmondó.

A szülők 2-6 ezer forintot költenek játékra gyereknapon

A szülők 2-6 ezer forintot költenek játékra gyereknapon A magyar szülők 2-6 ezer forintot költenek játékra gyereknapon, legtöbben szabadtéri- vagy fejlesztőjátékot és sporteszközöket vásárolnak.

Elindult a világ első közösségi autókereskedése

Elindult a világ első közösségi autókereskedése Egy éven belül a legismertebb magyar autókereskedéssel foglalkozó oldal lenne a WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup, melynek lényege, hogy kvázi befektetés nélkül bárki nyithat magának egy online autókereskedést akár a nappalijából is.

Fergeteges Ferrari rablás

Fergeteges Ferrari rablás Nyugat-Németország legpechesebb autókereskedője címmel lehetne kitüntetni azt a férfit, akitől elcsenték májusban Edmund „Eddie“ Irvine, egykori északír Forma 1-es pilóta korábbi kocsiját. A farmotoros, piros sporkupét nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Jaguar, Vauxhall és a többiek

Jaguar, Vauxhall és a többiek Egyelőre beláthatatlan, hogy mit jelent majd a Brexit az EU-ból tétován kifaroló monarchia járműgyártása szempontjából. Hiszen a birminghami Jaguar Land Rover Ltd.-n kívül számos településen tízezrek foglalkoznak például Toyoták, Opelek és Minik összeszerelésével.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ