RSS Feed

Életmód

Az érszűkület veszélyei

Az érszűkület veszélyei Magyarországon mintegy 400 ezer embert érint az érszűkület, de csak töredékük tud róla, hogy már beteg; a csütörtöki országos érszűkület napon a betegség veszélyeire és a megelőzés lehetőségeire hívják fel a figyelmet - mondta Farkas Katalin főorvos, a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság vezetőségi tagja.

Az otthoni wifi legalább olyan fontos, mint a mosógép

Az otthoni wifi legalább olyan fontos, mint a mosógép Az otthoni internet és a wifi közel annyira fontos egy magyar háztartásban, mint a mosógép vagy a vezetékes telefon - ez derült ki a UPC Magyarország MTI-nek küldött legfrissebb, lakossági internetezési szokásokat vizsgáló felméréséből.

Nagykövet lett Goztola Krisztina

Nagykövet lett Goztola Krisztina A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő 2018-tól nagykövetként képviseli a Kecskeméti SOS Gyermekfaluban nevelkedett tehetséges fiatalokat támogató Útravaló Alapítványt. Olyan gyermekek mentora, akik valamilyen művészeti területen jeleskednek, de a többieknek is segít többek között pályaorientációs és kommunikációs előadásokkal.

MÁV diákigazolványok: március végéig

MÁV diákigazolványok: március végéig Március 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica hatálya, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy március végéig gondoskodjanak igazolványuk érvényesítéséről.

Több oka lehet az alvászavarnak

Több oka lehet az alvászavarnak Valamilyen betegség és a rendszertelen életmód is okozhat alvászavart - hívta fel a figyelmet Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Genf: Fabia, Swift és a többiek

Genf: Fabia, Swift és a többiek A vasárnap záródó 88. Genfi Szalon friss, esztergomi Suzuki Swiftje és az új Dacia Duster Romániából egyaránt a 25 ezer eurónál jutányosabb kocsik mezőnyében toboroznak vevőket. Ott csillog persze a svájci mustrán a rivális Volkswagen Polo is.

Veszélyesek a kullancsok

Veszélyesek a kullancsok A fertőzött kullancsok élettere jelentősen megnövekedett az elmúlt 30 évben, évente 10-12 ezer kullancs vírus okozta agyhártyagyulladást jelentenek a világon. Jellemezhető a betegség, hogyan támad, táplálkozik a kullancs, és mit tehetünk ellene.

Gardenexpo március 23-25. között

Gardenexpo március 23-25. között Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítására kilátogatók először láthatják az idei év újdonságait a Budapest Sportarénában. Hét fő téma, számos bemutató és tanácsadás is lesz az idei Gardenexpon.

Berlin-Brandenburg: májusi mustra

Berlin-Brandenburg: májusi mustra Genftől (Svájc) Felsőörig (Oberwart/Ausztria) sokfelé tartanak 2018 tavaszán nemzetközi autóshowkat. Emitt egy - a budavári, szeptemberi borünnepen is kiállított - meseszép Audi A8-as, amott a hatodik generációs Volkswagen Polo és az új, A-osztálybeli Merci tündököl. A régi típusoknak is rengeteg rajongója van Európa szívében!

Hívószavak a belföldi turizmusban.

Hívószavak a belföldi turizmusban. A legfontosabb szempont a melegvíz és a nyugalom, de egy honlap is jól jön! Félpanzió, wellness-hétvége, nyugalom, relaxáció, csend és pihentető kényeztetés. A szálláskeresők körében vezet a félpanzió, és tarol a wellness-hétvége.

A SWIFT döntős

A SWIFT döntős A 2018-as Világ Év Autója verseny első három helyezettje között szerepel a SWIFT a városi autó kategóriában. A World Car Awards (WCA) egy az autómodelleket értékelő elismerés, amely a "World Car of the Year" díjról vált ismertté. A kitüntetésért zajló verseny végén kategóriánként 24 ország 82 befolyásos szakújságírójának szavazatai alapján ítélik oda a díjakat.

Svájci toplista

Svájci toplista Akárcsak Németországban a festői, alpesi mini államban is a Volkswagen volt a legkedveltebb autó tavaly. Közel 36 ezer új VW-t helyeztek üzembe Svájcban. A Mercedes ezüst érmes lett 2017-ben. Mindkét germán típust idén is sokra tartják a nyugat-európai polgárok.

Az inzulinrezisztens állapot megfordítható

Az inzulinrezisztens állapot megfordítható A kettes típusú cukorbetegséget megelőző, úgynevezett inzulinrezisztens állapot megfordítható, és a szervezet újra egészségessé tehető - mondta Breyer Helga belgyógyász az M1 aktuális csatornán.

Kedvezményesen látogathatók a barlangok márciusban

Kedvezményesen látogathatók a barlangok márciusban Kedvezményesen látogathatók a magyarországi nemzeti parkok barlangjai márciusban, a barlangok hónapján - mondta Borzsák Sarolta, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságának barlangtani referense az M1 aktuális csatornán vasárnap.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ