RSS Feed

Életmód

Geneva International Motor Show

Geneva International Motor Show Március elején tárja szélesre a kapuit Svájc legrangosabb nemzetközi járműshowja. A Genfi-tónál immáron 90. alkalommal megrendezésre kerülő mustra a benzines és dízel autók jövőjéről, az alternatív erőforrások térnyeréséről, s a legújabb trendekről is tájékoztat.

Opel – régi dicsőség

Opel – régi dicsőség 92 esztendővel ezelőtt 238 km/órás sebességi világcsúcsot állított fel a német Opel gyár rakétaautója. A Münchener Illustrierte című magazin az űrhajózás előhírnökeként üdvözölte a száguldó négykerekű rekordját. A kereskedők bánatára ma nem tolonganak a vevők a benzines és dízel verdákért.

A német és francia típusok a menők

A német és francia típusok a menők Az előrejelzések szerint 2020-ban is a Volkswagen marad a legnépszerűbb márka az Európai Unió tagállamaiban. A januári Brusselles European Motor Show friss modelljei sorában ott volt a nyolcadik generációs – régen várt – VW Golf, s annak elektromos „ikertestvére”, az ID.3 is.

Homályos Honda sors

Homályos Honda sors A brit szakszervezeteket igen aggasztja a 2020 küszöbén még beláthatatlan jövő! Nem tudni, hogy az EU-ból való kilépés hány munkahely leépítésével jár majd, például Swindonban, ahol Honda üzem van, s Washingtonban - ott seregnyi Nissan típust gyártanak exportra.

Ízletes paleo és vegán finomságok

Ízletes paleo és vegán finomságok Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is.

II. Margrethe pandái

 II. Margrethe pandái A Föld legnépesebb államának egyetlen észak-európai stratégiai partnere a Dán Királyság. A zsíros bizniszek „mellékterméke”, hogy a koppenhágai Zoo-ban 2019-től egy panda párosban gyönyörködhetnek kicsik és nagyok.

Jövőre ismét Caravan Salon

 Jövőre ismét Caravan Salon 2020-ban is augusztus végén tárja szélesre a kapuit Európa legrangosabb kemping kiállítása. A vasárnap záródott idei Caravan Salon Düsseldorf rendezvénysorozatára mintegy negyedmillió látogató volt kíváncsi. A tizenhárom hatalmas csarnokban 600 stand várta az érdeklődőket.

A Wizz Air Santanderbe is repül

A Wizz Air Santanderbe is repül A Wizz Air, Európa legzöldebb* és Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága június 2-tól közvetlen járatot indít Budapestről Santanderbe, így a hét eddigi spanyolországi úti cél mellett az Ibériai-félsziget északi része is megnyílik a magyar utazók számára. A nyári szezonban heti kétszer közlekedik majd az új járat.

Zseniális magyar projektekre lehet szavazni

Zseniális magyar projektekre lehet szavazni Magyarország értékteremtő közösségét hozza létre a Highlights of Hungary, melynek legfrissebb válogatására már szavazhat a közönség. Az 55 jelöltre február 10-ig lehet szavazni.

Amikor minden más lesz a szemműtét után

Amikor minden más lesz a szemműtét után A lézeres szemműtet követően nem lesz többé szükség szemüvegre, kontaktlencsére, a látásjavulás mellett azonban más pozitív hatásokat is tapasztalhatunk.

Őszülést okozhat a stressz

 Őszülést okozhat a stressz Egereken végzett vizsgálatok során megfigyelték, hogy az őssejtek, melyek a bőr és a haj színét meghatározzák, intenzív stressz hatására sérülnek: a sötét szőrű egerek hetek alatt teljesen megőszültek - írja a BBC.com. Nem brit, hanem amerikai és brazil tudósokról van szó.

Az egészséges női mell kézikönyve

Az egészséges női mell kézikönyve Dr. Kristi Funk műve, Az egészséges női mell kézikönyve – A mellrák prevenciója és túlélése hasznos gyakorlati tanácsokkal minden nő számára. A legtöbb nő hallani sem akar a mellrákról, pedig már az egészen fiatal, 25 és 59 év közötti nők körében is ölhet. És azt tudtad, hogy mellrákos esetek 90 százaléka kivédhető lehetne?

Tippek a kutyagazdiknak síszezonra

Tippek a kutyagazdiknak síszezonra Tettél már nagyobb utazást négylábú barátoddal, vagy ez lesz az első alkalom, amikor a blökit magaddal viszed, és egyelőre fogalmad sincs, mire számíts? Hogyan kell ilyenkor megtervezni egy autóutat? Mit kell figyelembe venni, ha netán repülni készültök? Semmi pánik: elmondjuk, hogyan teheted kutyás téli vakációdat zökkenőmentessé.

Gombaismereti tanfolyam Szegeden

Gombaismereti tanfolyam Szegeden "Ne induljon gombászni az, aki nem ismeri fel a gyilkos galócát"- járja a mondás a képzett gombászok között. A Szegedi Gombász Egyesület ingyenes rendezvényén szakértők kalauzolásával ismerkedhetnek meg a gyilkos galócával az érdeklődők.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ