RSS Feed

Életmód

A zöld tea csodája!

A zöld tea csodája! A zöld tea nem csupán élvezeti termék, hanem természetes gyógynövény, s fogyasztása több krónikus betegség kialakulását megelőzheti.

Barna tincsek mögött, barátságos személyiség

Barna tincsek mögött, barátságos személyiség Csak semmi feltűnés! Beleolvadnak a környezetükbe, mégis kitűnnek barátságos személyiségükkel a barna hajú emberek.

Hízáshoz vezet a D-vitamin-hiány

Hízáshoz vezet a D-vitamin-hiány A D-vitamin hatással van a testsúlyra. Ha hiány van belőle, könnyebben lerakódik a zsír, és nehezebben megy a fogyás. A D-vitamin-hiány ezen kívül erősíti az éhségérzetet és akadályozza a zsírégetést. Több tanulmány is kimutatta az utóbbi években, hogy a D-vitamin-hiány megszüntetése jelentősen elősegítheti a súlycsökkenést. Gondoljunk ezért a D-vitaminra is, ha a diéta és a sport ellenére egyszerűen nem tudunk fogyni.

Agyi nagytakarítás

Agyi nagytakarítás Agyunk alváskor takarítja ki a felesleges információt. Ez derült ki egy állatkísérletből, mely új ismeretekkel szolgálhat az Alzheimer-kór és más idegrendszeri zavarok kezeléséhez. Ha ez bebizonyosodik, akkor a demenciában vagy egyéb agyi rendellenességben szenvedők számára még nagyobb jelentősége lehet az alvásnak, mely lelassíthatja állapotuk romlását.

Madrid: autómechanikai mustra

Madrid: autómechanikai mustra A Spanyol Királyság fővárosában két évente megrendezésre kerülő gépjárműipari szakvásár, a motortec automechanika legközelebb márciusban tárja szélesre a kapuit. Addig is lássuk, hogy mely márkákért lelkesednek VI. Fülöp birodalmának polgárai!?

Német Manhattan – micsoda kocsik!

Német Manhattan – micsoda kocsik! A következő Majna-parti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw - standjain első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon friss szériájával. A vadiúj Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a {legalább 20 millió forintot összespórolt} SUV-barátokat a jövőben!

Jön az Etyeki Piknik

Jön az Etyeki Piknik A hagyományos borkóstolók mellett disznóvágáson vehetnek részt, valamint a helyi kézművesek termékeivel és azok elkészítésével is megismerkedhetnek a látogatók hétvégén a téli Etyeki Pikniken.

Detroit – micsoda buli!

Detroit – micsoda buli! Aki lemaradt az őszi párizsi szalonról és 2019 januárjában a Las Vegas-i showra sem jutott el, az a legújabb négykerekűekkel megismerkedhet e hetekben például Detroitban, Brüsszelben, avagy Hamburgban is.

260 éve tombolt a tűzvész

260 éve tombolt a tűzvész A wellness-divat tartósan hódít Európa szívében. S ez pompás üzletet jelent a cseh idegenforgalom gyöngyszemének, Karlovy Varynak. A királyi szabadváros címmel büszkélkedő, gyógyforrásairól híres település mindig gyümölcsöző kapcsolatokat ápolt Béccsel.

BMW rekord Magyarországon

BMW rekord Magyarországon A BMW Group rekordértékesítéssel zárta a 2018-as évet Magyarországon, 2017-hez képest 16 százalékkal több, összesen 3140 BMW-t adtak el, Miniből pedig 19 százalékkal többet, 267 darabot - közölte Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója kedden.

2019: Focus, Leon és a többiek

2019: Focus, Leon és a többiek A legutóbbi Szajna-parti seregszemle izgalmas szereplője volt - a Golf/Astra/Focus-szegmensben - a csinos Kia Ceed, melynek alapára 6 millió forint alatt van az EU-ban. Aki még jutányosabb verdáról álmodik, az a Dacia és Lada emblémás új kocsik között válogathat.

Gijs van Wulfen Magyarországra jön!

Gijs van Wulfen Magyarországra jön! Minden szakmának megvannak a maga szupersztárjai, Gijs van Wulfen szakterülete az innovációmenedzsment: munkájával ahhoz járul hozzá, hogy a szervezetek sikeresen új termékeket vagy szolgáltatásokat hozzanak létre. Február 19-én a "Merj fejlődni! - Út az innovációhoz" konferencián végre a magyar szakmai közönség is személyesen találkozhat a LinkedInen is népszerű előadóval.

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás

Ismét rekordot döntött az EDUCATIO kiállítás A 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól.

Ingyenes InterRail 279 magyarnak

Ingyenes InterRail 279 magyarnak Több mint 14 500 kalandvágyó európai fiatal kap idén ingyenes InterRail vasúti bérletet a DiscoverEU elnevezésű új uniós kezdeményezés keretében - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság. Az Európát felfedezni kívánó 18 éves fiatalok 2019. április 15. és október 31. között legfeljebb 30 napig élhetnek az utazás lehetőségével.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ