RSS Feed

Életmód

Másfél millió forint gyermekmosolyra

Másfél millió forint gyermekmosolyra A nevetés és a jókedv gyógyít, ezért a Bridgestone 1.500.000 forintot adományoz a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak a munkatársai által a B-Olympic egészségprogramban sétával, futással, úszással, kerékpározással vagy más sporttevékenységgel megtett több mint 10.000 km után.

Látványos park a szolgáltatóház helyén

Látványos park a szolgáltatóház helyén Kedden tartják Kőbányán, a Liget téri park ünnepélyes alapkő letételét. Egy vadonatúj, látványos park épül a régi, használaton kívüli szolgáltatóház helyén.

Van-e helyük a nőknek a mezőgazdaságban?

Van-e helyük a nőknek a mezőgazdaságban? A mezőgazdaság férfias szakmaként él az emberek fejében, a friss statisztikák több szempontból rácáfolnak erre: a KSH adatai szerint hazánkban a mezőgazdasági és állategészségügyi egyetemi-főiskolai képzésben részt vevők 49 százalékát a hölgyek teszik ki.

Miért hiszünk a félrevezető egészségügyi tartalmaknak?

Miért hiszünk a félrevezető egészségügyi tartalmaknak? A patikai, gyógyszergyártói és kutatói szegmenst képviselő szakemberek egészségügyi, marketing és kommunikációs szempontok alapján vizsgálták az online kommunikáció térhódításával járó felelősség jelenségét és keresték a tartalomfogyasztó páciensek és az orvostársadalom közti bizalmi kapcsolat újrateremtésének lehetőségét.

Nőtt a be- és kiutazások száma

Nőtt a be- és kiutazások száma Nőtt a beutazások és a kiutazások száma is idén a második negyedévben. A külföldiek többnapos tartózkodása 18 százalékkal nőtt. A magyar kiutazók körében az egynapos utak adták az utazások kétharmadát, a költések negyedével emelkedtek.

Boszorkányos küldetés a Vajdahunyadvárban

Boszorkányos küldetés a Vajdahunyadvárban A Vajdahunyadvárban nyíló, új őszi kiállítás és játék egy képzeletbeli erdei utazásra, bűvös küldetésre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt erdőlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.

Elektromos járművek és töltőhálózat Veszprémben

Elektromos járművek és töltőhálózat Veszprémben Elektromos járművek és töltőhálózat tesztelésére, valamint későbbi piaci bevezetésére indul kísérleti projekt Veszprémben - közölték a rendszer fejlesztői és üzemeltetői hétfőn Veszprémben sajtótájékoztatón.

Rekordot döntött a Nagy Sportágválasztó

Rekordot döntött a Nagy Sportágválasztó A korábbi évekhez hasonlóan idén is teltházzal zárt a Budapesti Nagy Sportágválasztó. Sem látogatóból, sem sportolási lehetőségből nem volt hiány: a rendezvény hivatalosan is megdöntötte az egy időben egy helyen űzött sportágak kategóriájának rekordját.

Prémium borok a pécsi Kodály Központban

Prémium borok a pécsi Kodály Központban A Pécsen megrendezendő 22. Európai Bordalfesztiválhoz kapcsolódva nyolcadik alkalommal mutatkoznak be Villány prémium borai a Kodály Központ aulájában szeptember 22-én, az esti gálakoncert előtt - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Régészeti park épül Brigetio bemutatására

Régészeti park épül Brigetio bemutatására Komárom szőnyi városrészében régészeti park épül a 1600 éves római katonaváros, Brigetio örökségének bemutatására 270 millió forint pályázati támogatásból.

Méltányosabb lesz a fizetési felszólítási gyakorlat

Méltányosabb lesz a fizetési felszólítási gyakorlat Novembertől módosítja általános szerződési feltételeit a Magyar Telekom, és a média- és hírközlési biztos javaslataival összhangban enyhíteni fogja az előfizetők fizetési felszólításokkal összefüggő terheit - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Jól teljesít a szója és a napraforgó

Jól teljesít a szója és a napraforgó Évek óta tendencia, hogy hazánk földjein az olajos növények termesztése az egyik leggazdaságosabb megoldás. Ehhez igazodva, a napraforgó és a szója is fontos időszak előtt állhat.

Amit a méhnyakrákot okozó HPV-ről tudni kell

Amit a méhnyakrákot okozó HPV-ről tudni kell Folyamatosan emelkedik Magyarországon a humán papillómavírus, azaz a HPV okozta rákos megbetegedések száma, egyre többet hallani a szűrővizsgálatok és a védőoltás fontosságáról. Ennek ellenére sok a tévhit a köztudatban, sokan téves információk alapján tájékozódnak az interneten.

Megkezdődött a Kalocsai Paprikafesztivál

Megkezdődött a Kalocsai Paprikafesztivál Kalocsa fűszernövényét, a paprikát ünnepelik az érseki központban a hétvégén. A paprika betakarításának idejéhez köthető kulturális programsorozat népszerűsíti a minőségi paprikát és termesztésének hagyományait.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ