RSS Feed

Bulvár

Sy Smith és Chris Botti Budapesten

Sy Smith és Chris Botti Budapesten Sy Smith is színpadra lép Chris Botti közelgő budapesti koncertjén. Az amerikai énekesnő olyan világsztárok mellett énekelt, mint Whitney Houston, Usher vagy Eric Benet. Néhány éve a Grammy-díjas trombita művész Chris Bottival turnézik, hozzánk is együtt érkeznek majd június 5-én.

Luis Fonsi budapesti augusztusa

Luis Fonsi budapesti augusztusa A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire. Mint kiderült, az énekes a koncert előtt egy magyar edzőtermet és egy helyi éttermet is meglátogat majd. Interjú Luis Fonsival.

Május leghülyébb autótolvaja

 Május leghülyébb autótolvaja Zömök, kopaszodó, középkorú urat keres a német rendőrség, mert elrabolt egy méregdrága olasz sportkocsit. Különleges kupéról van szó, hiszen Edmund „Eddie“ Irvine, egykori északír Forma 1-es pilóta korábbi, farmotoros, piros országúti rakétáját lopták el.

Leslie feldolgozta Miklós Európáját

Leslie feldolgozta Miklós Európáját Leslie Mandoki feldolgozta az EP-választásokra Varga Miklós és Varga Mihály 1985-ös dalát, amely a vén Európáról, a büszke nőről szól.

Banksy magánakciója

Banksy magánakciója Banksy a világ egyik leghíresebb graffitis/troll festőművésze kiállította magát Velencében A Biennálén. Ami hiába az egyik leghíresebb művészeti eseménye, eddig soha nem hívták meg őt, írja Insta oldalán (Urbanplayer)

Whitney koncert lesz

Whitney koncert lesz Whitney Houston hamarosan koncertturnéra “indul” (CNN). Hét évvel a halála után egy új koncertet terveznek vele..egy speciális HOLOGRAM technikával fogják megoldani a legendás énekesnő visszatérését a színpadra!

Megműtik Bondot

Megműtik Bondot Az új James Bond forgatásán szerzett bokasérülése miatt meg kell műteni Daniel Craiget (51). (Blikk) A film 2020-as bemutatója nem fog csúszni, de sajnos Craig kisebb műtétre szorul.

Nem dőlt meg a magyar RECCS világcsúcs

Nem dőlt meg a magyar RECCS világcsúcs Tizenegy országból regisztráltak versenyzők a RECCS Tésztahíd-építő Világbajnokságra, de idén is sikerült az Óbudai Egyetem Bánki Karának megtartani híd kategóriában felállított világcsúcsát a május 23-án az Óbudai Egyetemen megrendezett versenyen.

Keszthelyi Vivien és David Schumacher Debrecenben

Keszthelyi Vivien és David Schumacher Debrecenben A két Forma-3-as autóversenyző először érkezik együtt Vivien szülővárosába, ahol a Debrecen Drive-on, Magyarország legnagyobb új autó és járműipari kiállításán vesz majd részt szombaton.

Múltjáról vallott Zimány Linda

Múltjáról vallott Zimány Linda Zimány Linda több mint tíz évvel ezelőtt csöppent a szépségversenyek világába, azóta nem csak versenyzőként, de zsűritagként is rengeteg tapasztalattal és élménnyel lett gazdagabb. A Miss Balaton 2019 közeledtével az egykori királynő is visszaemlékezett.

Fura kérdések, fura vetélkedők

Fura kérdések, fura vetélkedők Az egyik tv-és vetélkedőben az egyik mindent eldöntő kérdést szeretném idézni: “A Berni Művészeti Egyetem vizsgálata alapján milyen zene segíti elő a legjobban az ementáli sajt érlelését? “ Volt rá 4 válasz, 4 különböző zene. Ettől a választól függött, hogy a játékosok hazavihetik-e az addig megnyert x millió forintjukat, persze elbuktak..és egy fillér nélkül távoztak a műsorból.

Elájult Elle Fanning Cannes-ban

Elle Fanning (21) színésznő Cannes-i zsűritag elájult a díszvacsorán( Velvet). Megjegyezte, hogy ebbe az is belejátszhatott, hogy éppen azok a bizonyos “nehéz napok” voltak neki. Meg állítólag iszonyúan szűk volt a ruha, de minek ilyet felvenni?

Berkit költségvetési csalással gyanúsítják

Berkit költségvetési csalással gyanúsítják Hétfőn kezdődött Berki Krisztián pere. Az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádolja a celebet és további 63 vádlottat - írta a Blikk.

Strachétől a felesége is elköltözött

Strachétől a felesége is elköltözött Philippa Strache valószínűleg a Spiegel és a Süddeutsche Zeitung által publikált rejtett kamerás videók által rögzített csajozós kiszólások miatt orrolhatott meg a - most már csak volt - osztrák alkancellárra. A Heute bulvárlapnak azt mondta,"még mindig sokkhatás alatt állok, és muszáj összeszednem a gondolataimat" és visszaköltözött a szüleihez.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ