RSS Feed

Bulvár

Dobó Kata Kölcsönlakása a mozikban

Dobó Kata Kölcsönlakása a mozikban Február 14-től látható a mozikban Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Vágó István: Gundi tehetséges fiú

Vágó István: Gundi tehetséges fiú A STory Magazin megkérdezte Vágó Istvánt, hogyan fogadta a Legyen Ön is milliomos! című, egykori sikerműsorának újraindítását és arról is faggatta, mit gondol a program új műsorvezetőjéről, Gundel Takács Gáborról.

Ilyen Dallos Bogi legszebb péntekje

Ilyen Dallos Bogi legszebb péntekje Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig beturnézta az országot friss dalaival. A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban, amelynek első gyümölcse a most megjelenő „Legszebb Péntek” című dala, amely kiváló ellenszer a téli depresszió ellen is.

Czutor Zoltán Erika

Czutor Zoltán Erika A zeneiparban váltak ismertté, de a televízióban, egy egészen más szerepkörben is sikereket érnek el. Zoltán Erika és Czutor Zoli, a Sláger TV két népszerű műsorvezetője arról mesélt, hogyan kezdődött tévés karrierjük, milyen érzés számukra két különböző szerepben helyt állni, és hogy hogyan indították a 2019-es évet.

Börtön, őrület és halál - Steven Tyler

Börtön, őrület és halál - Steven Tyler A GQ magazin nemrég megjelent Clean Musicians című cikkében Julien Baker, Ben Harper, Jason Isbell és Joe Walsh mellett az Aerosmith énekese, Steven Tyler beszél a kábítószerhasználatról, és arról, hogyan tudtak alkohol és drogok nélkül továbbra is kretívan élni. Tanulságos gondolatok a hajtás után.

Nagy Blanka üzent Zsozsónak

Nagy Blanka üzent Zsozsónak Nagy Blanka a Várkert Bazárnál tartott tüntetésen azt mondta: az Orbán kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyező sejtet. Fel akarja falni, ha valakinek nem egyezik a véleménye az övével. Nagy Blanka Bayer Zsoltnak is üzent, akit "a nemzet udvari bolondjának" nevezett.

Majka Amerikában kezdene mindent elölről

Majka Amerikában kezdene mindent elölről Majka a Kölcsey Tv-nek adott interjújában azt mondta, hogy a 2018-as évben minden megtörtént, a legjobb dolgoktól elkezdve, mint például az arénás buli, a veszteségekig. Az idei év is nagyon sűrű lesz, de 2020-ban le akar állni.

Kállayt megműtik

Kállayt megműtik Az egykori megasztáros az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy az utóbbi időben mennyit küzdött orr- és arcüreggyulladással, ami az éneklést is nehézkessé tette számára. Kállay-Saunders András azt mondja, sokáig nem tudták, mi lehet a baj, végül az orvosi beavatkozás látták jó megoldásnak.

Megijedt a Viszkis

Megijedt a Viszkis Hamarosan megszületik Ambrus Attila (51) kislánya, Anna. A várandósság eddig sem volt egyszerű az egykori rabló, a Viszkis feleségének, Réka ugyanis veszélyeztetett terhes, ezért gyakrabban kell látogatnia az orvosokat. A napokban ráadásul nem kis riadalmat okozott az egyik hétköznapi ultrahangos vizsgálat, többször is meg kellett ismételni a felvételeket, hogy kiderüljön, nincs-e baja a kislánynak.

Miklósa Erika szeretne még gyereket

Miklósa Erika  szeretne még gyereket A Kossuth-díjas operaénekesnő néhány éve férjével egy kislányt fogadott örökbe. Biborka velük utazik a fellépésekre és tavaly szeptember óta oviba is jár. A család szeretne még egy gyereket örökbe fogadni, de Erika azt sem zárja ki, hogy saját gyereket szüljön.

Szexbotrány Izraelben

Szexbotrány Izraelben Efi Nave, az izraeli ügyvédi kamara elnöke szexuális ellenszolgáltatásokért segítette bírók kinevezését a rendőrség fehérgalléros bűnözéssel foglalkozó 443-as osztályának vádjai szerint - jelentette a helyi média csütörtökön.

Valósághűbben a magyar könnyűzenéről

Valósághűbben a magyar könnyűzenéről A Dal az elmúlt években sokat mozdult abba az irányba, hogy szélesebb látképpel, ezáltal valósághűbben mutassa be a magyar könnyűzenét - mondta Both Miklós, a zsűri tagja az MTI-nek. Az idei, immár nyolcadik dalválasztó show szombaton kezdődik az első válogatóval.

Shane Tusup golfvilágbajnoknak készül

Shane Tusup golfvilágbajnoknak készül Sportágat vált Shane Tusup, az olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka korábbi edzője és férje, derül ki Tusup Facebook-bejegyzéséből, amiben arról ír, hogy golfozóként szeretne világbajnok lenni a "long drive" kategóriában, vagyis azon a vb-n, ahol a leghosszabb ütéssel lehet nyerni, persze szektoron belüli találattal – ez általában jóval 300 yard, tehát 274 méter fölött van.

Beethoven és a Fülesbagoly Tehetségkutató

Beethoven és a Fülesbagoly Tehetségkutató Az eddigi legkomolyabb nyereményekkel várja a zenekarok jelentkezését a Fülesbagoly Tehetségkutató. Az országos könnyűzenei verseny győztese három nagy nyári fesztiválon léphet fel az idén, elmehet nyaralni egy különleges hotelbe, és vár még rá - illetve a további helyezettekre is - rengeteg nyeremény. A döntőt március 30-án tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ