RSS Feed

Bulvár

A Deadpool 2. uralta az észak-amerikai mozikasszákat

A Deadpool 2. uralta az észak-amerikai mozikasszákat A Deadpool 2. című akció-vígjátékra váltották a legtöbb jegyet az észak-amerikai mozipénztárakban, a Hollywood Reporter című filmes szakportál adatai szerint 125 millió dollár (mintegy 35 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet a nézők.

Veiszer Alindát a szlovák közmédia is hívta

Veiszer Alindát a szlovák közmédia is hívta Veiszer Alinda a Magyar Hangnak adott interjúban beszélt arról, nincs elkeseredve, vannak a jövőre vonatkozó tervei azok után, hogy gazdasági okokra hivatkozva az ő műsora is megszűnt a HírTV-nél - írja a Hvg.hu.

Mit mondott Diana hercegnő a fiainak?

Mit mondott Diana hercegnő a fiainak? Harry hercegherceg leszámolt múltja démonaival, kialakította szerepkörét a királyi családban, sőt, megtalálta jövendőbelijét. Szerelmük Meghan Markle amerikai színésznővel valóságos forgószélnek minősül a királyi családban, ám Harryről még soha nem sütött így a boldogság.

Feltámadt a Fekete Zaj

Feltámadt a Fekete Zaj Idén nyáron ismét jelentkezik a Fekete Zaj Fesztivál, a mátrafüredi Sástó mellett. A válogatott hazai és nemzetközi zenekarokat felvonultató háromnapos rendezvény több év takarékláng után most a régi, de időközben felújított helyszínen, megújult szálláslehetőségekkel tér vissza.

22 éves lány az ország legjobb női targoncása

22 éves lány az ország legjobb női targoncása Barnóczki Regina bizonyult a legjobbnak a10. Linde Targonca Kupa női mezőnyében, aki mindössze 22 évével és hét hónapnyi targoncás tapasztalatával utasította maga mögé versenytársait, köztük négy nőt és közel száz férfit.

Lagzi Lajcsi visszakapta

Lagzi Lajcsi visszakapta Lekerült a bűnügyi zár Galambos Lajos hatalmas birtokáról, ezért eladhatóvá is vált. Családi kupaktanács dönt majd a birtok sorsáról. A kúriát két éve vette zár alá a Budaörsi Járásbíróság a több tízmilliós közüzemi csalás büntetőügyében. Ekkor Lajcsi két hónapja volt szabadlábon a 125 napos elzárás után, és 2,6 milliárd forintos irányárral hirdette meg a kúriát, de az ügyészség keresztülhúzta a számítását.

Sok sztár adakozott az AIDS-gálán

Sok sztár adakozott az AIDS-gálán Noha idén a szokásosnál kevesebb hollywoodi sztár kapott meghívást a 71. cannes-i filmfesztiválra, sokan közülük megjelentek és bőkezűen adakoztak csütörtök este az AIDS elleni kutatások támogatására rendezett jótékonysági gálán.

Windsori nász

Windsori nász Szombaton összeházasodik Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle. A menyasszony jövendő apósa, Károly trónörökös oldalán járul majd az ősi windsori királyi rezidencia Szent György kápolnájának oltárához, miután édesapja, Thomas Markle - hivatalosan egészségi okokból - nem lesz jelen a szertartáson.

A menyasszony apja nem lesz jelen

A menyasszony apja nem lesz jelen Nem lesz jelen Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén a menyasszony édesapja, Thomas Markle, jóllehet a nemrégiben összeállított, véglegesnek szánt hivatalos program szerint ő kísérte volna az oltárhoz lányát.

Koporsós punkrock citerakísérettel

Koporsós punkrock citerakísérettel Utánfutóhegesztés, kerítésépítés és elszabadult tűzijáték a sziklakertben, avagy a magyar vidék nyújtotta páratlan szórakozási lehetőségek Kertész Ricsi önálló estjének középpontjában.

Vajna a média toplista élén

Vajna a média toplista élén Egy évtizedes dominancia után 2018-ban már nem a mindenkori RTL-vezér végzett az első helyen. Helyét Andy Vajna, a TV2, Lapcom és Rádió 1 tulajdonosa vette át, aki már két éve ott van az élmezőnyben. Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója második lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa állhatott fel.

Molnár Anikó - Túl nagyok a melleim

Molnár Anikó - Túl nagyok a melleim Molnár Anikó azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy a testsúly karbantartását nehezítő inzulinrezisztenciája ellenére (vagy éppen ezért, nem tudni) végre TÉNYLEG megérett benne a gondolat, hogy diétázni és sportolni kezdjen. Azt mondja, az utóbbi öt évben egy romboló párkapcsolatban leledzett, amiből sokkal hamarabb ki kellett volna szállnia.

Az NCIS-nél is nyomoznak?

Az NCIS-nél is nyomoznak? Tavaly ősszel kiderült, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy talán mégsem derült ki minden távozásának okairól.

Vicces edzők

Vicces edzők A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2017/2018-as idénye lezárult, ennek kapcsán pedig a Bundesliga hivatalos oldala összegyűjtötte az idény legjobb, legfurcsább és legviccesebb nyilatkozatait. Íme, a legjobbak!

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ