RSS Feed

Bulvár

Az Arénában retrózik az EDDA

Az Arénában retrózik az EDDA Az EDDA Művek, 2020. március 7-én ismét beveszi a Papp László Budapest Sportarénát! Az este számos különlegessége mellette, a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz, mivel a zenekar az első 20 évének slágereit és a sokak által rajongott „bakancsos” korszakot is megidézi majd.

Magyarország legnagyobb rockzenekara Dunaújvárosban

Magyarország legnagyobb rockzenekara Dunaújvárosban Az idén Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a CityRocks Produkciót, amelyen csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti nagykoncerten, ezúttal is több százan fognak élőben együtt zenélni.

Bangó Margit az Arénába készül

Bangó Margit az Arénába készül A nóták koronázatlan királynője utolsó nagykoncertjére készül. A koncert szervezése közben arról nosztalgiázott hogyan próbálták meg anno derékba törni a karrierjét.

Super Bowl Kiss Balázs világbajnokkal

Super Bowl Kiss Balázs világbajnokkal Február 2-án vasárnap magyar idő szerint 23 órától a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs csap össze a profi amerikaifutball-bajnokság évente megrendezett nagydöntőjében a miami Hard Rock Stadiumban. A 49ers lett a harmadik csapat az NFL történetében, amely úgy jutott be a Super Bowl-ba, hogy az azt megelőző idényében mindössze négy győzelmet szerzett.

Musical még nem volt Puskás életéről. Most lesz

Musical még nem volt Puskás életéről. Most lesz Böhm György viszi színpadra azt a musicalt, amely minden idők legsikeresebb magyar futballistája, Puskás Öcsi életéről szól.

Capri: Grace Kelly és a többiek

Capri: Grace Kelly és a többiek Azon a csodálatos szigeten, ahol félórányira Nápolytól hajdan görög telepesek laktak, ma szezontól függetlenül, télen-nyáron turisták nyüzsögnek. A 20. században vakációzott, dolgozott itt Maxim Gorkij éppúgy, mint Grace Kelly és Elizabeth Taylor.

Árpa Attila lánya színésznőnek készül

Árpa Attila lánya színésznőnek készül Árpa Attila lánya is a Színművészetire készül. Volt feleségével, Tomán Szabinával közösen nevelt lánya is követni kívánja apját a pályán.

Kimosta a 2,5 milliárdot érő lottószelvényt

Kimosta a 2,5 milliárdot érő lottószelvényt Egy portlandi férfi a szennyes ruhákkal együtt betette a mosógépbe a pénztárcáját és benne a lottószelvényeit is. Szerencséjére a vagyonokat érő papírdarab túlélte az akciót.

Détár Enikő levágatta a haját

Détár Enikő levágatta a haját Détár Enikőt évtizedek óta hosszú, vörös hajjal ismeri a közönség. Meg is lepődtek a nézők, amikor a TV2 egyik műsorában rövid frizurával szerepelt.

Puzsér kiosztotta Schobert Norbit

Puzsér kiosztotta Schobert Norbit Naná, hogy a mindig ideges Puzsér Róbert sem maradhatott ki Schobert Norbi ekézéséből. Szerinte a most háborgó, de magáról tökéletes képet hazudó celebvilág ugyanolyan ártalmas, mint az elhízott nőket ostorozó Norbi videó.

Tündérmese a filmvásznon és a valóságban is

Tündérmese a filmvásznon és a valóságban is Florence Pugh egy tündérmesében él, ő legalább is sokszor úgy érzi. Először kislánykorában hitte ezt, amikor az anyukájával A titkos kert-et olvasták, és ő azt hitte, róla szól a történet. A 24 éves színésznő most sem gondol nagyon mást.

Megérkeztek a rosszfiúk

Megérkeztek a rosszfiúk Elképesztő dübörgéssel gyűltek össze a sztárok a múlt héten a legelegánsabb Los Angeles-i mozi a Chinese Theatre előtt a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk gálapremierjén.

Matt Damon játssza James Mangold új filmjének főszerepét

Matt Damon játssza James Mangold új filmjének főszerepét Matt Damon játssza James Mangold amerikai filmrendező új, The Force című filmjének főszerepét - írja a variety.com. Damon hasonló szerepet játszott Martin Scorsese A tégla című thrillerében is.

Budapestre jön a lappföldi szörnymetál zenekar

Budapestre jön a lappföldi szörnymetál zenekar Január 31-én jelenik meg a Lordi tizedik albuma: a Killection kétségkívül a banda legérdekesebb, időutazó lemeze lesz, amire még Paul Stanley is írt egy dalt! A premier után nem sokkal Európában turnézik a csapat és Budapesten is tiszteletüket teszik február 16-án, a Barba Negra Music Clubban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ