RSS Feed

Bulvár

Ezzel a betegséggel küzd Csonka András

Ezzel a betegséggel küzd Csonka András Csonka András teljes mértékben átalakította étkezési szokásait, mióta refluxot diagnosztizáltak nála. Fájó szívvel, de néhány kedvenc fogásának is búcsút kellett intenie.

Zséda Tandemugrása

Zséda Tandemugrása Az énekesnő a LaLaLaLa (Tandemugrás) című felvételt Malek Miklós zeneszerzővel és Tariska Szabolcs szövegíróval közösen készítette.

Szombati Piramis: Gallainak dedikálva

Szombati Piramis: Gallainak dedikálva Szombaton, azaz szeptember 21-én, a Volt egyszer egy Ifipark rendezvénysorozat utolsó epizódjaként lép színpadra a legendás Piramis zenekar. Zenészei a koncertet a hét elején elhunyt egykor zenésztárs, Gallai Péter emlékének ajánlják.

A Mami és a mosógép

A Mami és a mosógép Jézusi korba lépett a mosógépem (33) a legendásra sikerült törpe Energomat. Tudom, hogy furán hangzik, de szeretem ezt szerkezetet. Ha másért ne, a Mami miatt biztos. Még a Rákóczi úton laktam, amikor Mami meglepett vele, akkoriban még segítettem is felcipelni az ötödikra a kis örök életű gépet, ma már nem tudnám ezt megtenni

A futball két magányos világsztárja

A futball két magányos világsztárja Ki gondolta volna, hogy Christiano Ronaldo és Neymar Jr. magányosak??!(The Sun) Pedig valószínűleg tényleg nagy lehet a baj, hiszen Christiano egy televíziós show-ban, ahol Piers Morgan volt a házigazda, elmondta, hogy csak négy emberben bízik meg száz százalékban.

A kék könyv projekt: mit rejtenek az UFO-akták?

A kék könyv projekt: mit rejtenek az UFO-akták? Szeptember 19-én 21 órakor indul a külföldön már bizonyított A kék könyv-projekt, amely az amerikai légierő 60 évvel ezelőtt dokumentált UFO-jelenségeit dolgozza fel.

Modellélet és az égő Notre-Dame

Modellélet és az égő Notre-Dame A párizsi testfestő világbajnokságon harmadik helyezést ért el Asztalos Krisztina testfestő. Modellje a húsz éves Ollári Barbara (képünkön) volt, akinek a testére az égő Notre-Dame absztrakt hangulatát álmodta meg.(hírparti) Ollári Barbara nem is akart hinni a fülének, amikor meghallotta, hogy ők is dobogósok lettek.

Demi Moore bevállalta

Demi Moore bevállalta Demi Moore (56) bevállalta..egy szál kalapban van teljesen meztelenül a Harper’s Bazaar címlapján (velvet). Ráadásul extra csinos és szexi.

Jennifer Lawrence is révbe ért

Jennifer Lawrence is révbe ért Tisztelt rajongók! Jennifer Lawrence (képünkön) férjhez ment, ha minden igaz. (Velvet). A szerencsés férj Cookey Maroney. Azt hiszem sokkal kevesebben már nem nagyon tudtak volna ott lenni a polgári esküvőn.

A rózsaszín Kristen

A rózsaszín Kristen Kristen Stewart világos rózsaszínre festette a haját. Hm, azt gondolom, neki gyakorlatilag minden jól áll. A 29 éves 165 cm-es sztár imád mindenkit meghökkenteni. Folyamatosan gondoskodik róla, hogy foglalkozzon vele a sajtó.

A hajlékony Sáfrány

A hajlékony Sáfrány Sáfrány Emese elmúlt 30 éves és még mindig nagyon hajlékony és ha már ilyen adottságai vannak, akkor ki is dolgozott egy speciális nyújtásokra épülő tréninget, amire, ha valaki kíváncsi be is jelentkezhet hozzá, hogy megtanulja.(velvet)

Rory Gallagher egykori zenésztársai Budapesten

Rory Gallagher egykori zenésztársai Budapesten A legendás gitáros, Rory Gallagher időtlen szerzeményeit elevenítjük fel szeptember 18-án, egykori zenésztársai, az ír Gerry McAvoy basszusgitáros és Brendan O'Neill dobos, valamint a nagyszerű holland gitáros/énekes, Marcel Scherpenzeel segítségével. Band Of Friends koncert a budapesti Analog Music Hall színpadán.

Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten

Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Dobó Kata elkelt

Dobó Kata elkelt Úgy néz ki, hogy Dobó Kata(45) színésznő és Zsidró Tamás(56) mesterfodrász három év után összeházasodik, sőt a gyerekvállalást sem zárják ki(gumicukor)! Ritka az ilyen hatalmas szerelem a sztárvilágban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ