RSS Feed

Bulvár

A gyűrűje miatt állították ki

A gyűrűje miatt állították ki Az NB I. a maga módján tud szórakoztató lenni, a DVSC–MTK-meccs el se kezdődött, máris volt min röhögni. A Debrecennek már a meccs előtt változtatnia kellet, mert a kezdőben szereplő Erik Cikos nem tudta lehúzni az ujjáról a gyűrűjét, azzal pedig nem engedették játszani, nehogy sérülést okozzon vele.

Fanni boldogsága

Fanni boldogsága Vujity Trvtko is megszólalt Werisz fanni ügyében, s csak az a csoda, hogy nem előbb tette, hiszen ő teremtette a siket szépséget. Az ATV műsorvezetője a közösségi oldalán fejtette ki véleményét Weisz Fanniék családi drámája kapcsán.

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője

Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője Scarlett Johansson hollywoodi filmcsillag lett a világ legjobban fizetett színésznője 2018-ban a Forbes magazin szerint. A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár (11,5 milliárd forint) adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint.

Elkezdődött a sárdobálás

Elkezdődött a sárdobálás Egy forrás szerint a színésznő tele van gyűlölettel és röhejesen irreleváns elvárásai vannak.Minden azzal kezdődött, hogy Jolie sztárügyvédje, aki eddig radar alatt, a sajtót kihagyva intézte a válással kapcsolatos ügyeket, múlt héten felmondott, mire az új ügyvédcsapat minden finomkodástól mentesen vette kézbe a dolgokat.

Egy nap alatt 12 milliárd dollárt keresett

Egy nap alatt 12 milliárd dollárt keresett 11,6 milliárd dollárral gazdagodott a Walton-család, miután a Walmart részvényárfolyama a kedvező gyorsjelentésnek köszönhetően 11%-ot emelkedett - írja a Bloomberg.

Fanniért marakodnak

Fanniért marakodnak Tigrisként védelmezné édesanyja a siket modellt: Weisz Fanni anyukája szeretné kimenteni lányát a házasságból, s nem tartja kizártnak, hogy Hajmásy Péter bántalmazza őt. A háború tehát folytatódik, s a felek immár nem nagyon válogatnak eszközökben.

Shane a tetkókat is törli

Shane a tetkókat is törli Szinte már látni sem akarja egymást a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup: az állandó veszekedések után az amerikai most komoly döntést hozott.

Visszatér a képernyőre Alföldi Róbert

Visszatér a képernyőre Alföldi Róbert Új, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik az RTL Klub szeptember 2-től, amelyben visszatér a képernyőre Alföldi Róbert is, melyben zsűrizni fog.

Palkó és a Dárdai család

Palkó és a Dárdai család Dárdai Pál vezetőedző fia, ifjabb Dárdai Pál – vagy ahogyan a német lap nevezi, Palkó – először adott interjút a Bildnek, és a vidám beszélgetésben elsősorban azt a témát járták körül, mi a különbség Pál, az édesapa és Dárdai, az edző között.

Anger Zsolt: Ha nem színész, akkor séf lennék

Anger Zsolt: Ha nem színész, akkor séf lennék Anger Zsolt többször bizonyította már, hogy közel áll hozzá a gasztronómia világa, legutóbb épp a Sziget Fesztiválon, ahol rögtönzött grillpartin tanított egy különleges receptet Nagy Zsolt barátjának. A két színész mellé Debreczeni Zita is csatlakozott, aki a koktélkeverés rejtelmeiben mélyedt el kicsit.

Kőbánya, a magyar blues szülőföldje

Kőbánya, a magyar blues szülőföldje A magyar zenei élet kiválóságai kötődtek és kötődnek Kőbányához. Itt születtek, vagy innen indult zenei pályájuk, Kőbányán aratták első sikereiket. Például Hobó, Deák Bill Gyula, Póka Egon (képünkön), Révész Sándor, Nagy Feró, Szigeti Ferenc, Cserháti Zsuzsa, és Horváth Charlie. Utóbbi is fellép augusztus 19-én az Óhegy Parkban a Kőbányán újra szól a blues - PÓKA 65 című rendezvényen.

A kamaszoknak a Bosszúállók kellenek

A kamaszoknak a Bosszúállók kellenek A Bosszúállók: Végtelen háború és A legnagyobb showman című film is több díjat kapott a kamaszok szavazatai nyomán az idei Teens Choice Awards díjátadón vasárnap Los Angelesben.

Halaznak a Szigetelők

Halaznak a Szigetelők Friss, magyar tógazdaságokból származó napi ezer adag hallal népszerűsíti a halfogyasztást az Agrármarketing Centrum (AMC) a Kapj rá! kampányban a Sziget fesztiválon, a borfaluban - mondta Ondré Péter, az AMC ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Gépész diszpécser az Erősember Liga Kupa győztese

Gépész diszpécser az Erősember Liga Kupa győztese A 37 éves mezőszilasi gépész diszpécser, Sebestyén János már másodjára lett a HSMA Erősember PRÉMIUM Liga Kupa összetett győztese. János a májusban kezdődött, hat állomásos versenysorozatban diadalmaskodott, kedvenc versenyszáma a 360 kilós lengősúly cipelése volt.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ