RSS Feed

Bulvár

Ötvös András és az erős lecsó

Ötvös András és az erős lecsó Ötvös András nem tud betelni a hazai ízekkel. Olyannyira, hogy ha kedvenc ételt kell megneveznie a lecsó áll a toplista első helyén. A színész rajong a hazai ízekért és a vidék hangulatáért.

Baronits Gábor mintha megszenvedte volna

Baronits Gábor mintha megszenvedte volna Ungár Anikó bűvész és Baronits Zsolt zenész gyermekeként nem volt könnyű dolga, amikor úgy döntött, színész lesz. Mivel szülei ismertek kétszer többet vártak el tőle, mint pályatársaitól.

András herceg tagad

András herceg tagad Határozottan tagadta András yorki herceg, a brit uralkodó fia, hogy szexuális kapcsolata lett volna egy fiatalkorú lánnyal. András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti kapcsolatokat ápolt egy amerikai pénzemberrel, Jeffrey Epsteinnel, aki korábban a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélések miatt.

Baukó Éva: az összes celebtől hányok!

Baukó Éva: az összes celebtől hányok! Baukó Éva ott volt tegnap Az aszfalt királyai című film premierjén, és készítettek vele egy interjút, amit rögtön azzal is kezd, hogy nem tudta, hogy itt nyilatkozni kell majd, nem celebeskedni jött. A Budapest Eye videóján aztán meglepően keményen nyilatkozik a hazai hírességekről, illetve a szórakoztatóiparnak arról a részéről, amiben ők forognak.

Banánt enni a királyi palotában

Banánt enni a királyi palotában Meghan Markle csak egy hétköznapi Los Angeles-i lány volt, aki hírnévről álmodott. Egy ideje pedig élete legnehezebb szerepét játssza. Tisztában volt vele, hogy az angol királyi család tagjaként gyökeresen változik meg az élete. A Spektrum Home-on látható Meghan Markle, a hercegné című dokumentumfilmben fény derül a részletekre.

Rogánék válnak

Rogánék válnak Rogánék 2006 őszén ismerkedtek meg. „Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam” – nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

Dokumentumfilm készül a Unique zenekarról

Dokumentumfilm készül a Unique zenekarról A zenekar sikere két évtizede töretlen, ezért úgy döntöttek egy dokumentumfilm-sorozatban emlékeznek meg a mögöttük álló húsz évről.

Kutyahűség

Kutyahűség A kutyák egészen másképp ragaszkodnak az emberhez, mint a többi állat. (24.hu) Andics Attila etológus szerint, a kutyák viselkedése hasonlít a csecsemőkéhez. Például ha megijednek nem elmenekülnek, hanem védelmet keresnek az embernél. Rendkívül jól motiválhatók a kutyák és együttműködők.

Sztárban Sztár Leszek! Tóth Gabi nélkül

 Sztárban Sztár Leszek! Tóth Gabi nélkül Hamarosan érkezik a baba Tóth Gabiékhoz, így az énekesnő úgy döntött, már nem lesz jelen a Sztárban Sztár Leszek! utolsó két epizódjában - írja a Blikk. Az énekesnő boldogan tekint vissza a stábbal töltött napokra, és nagyon hálás, hogy a műsor részese lehetett, és láthatta versenyzőinek fejlődését. Mostanra azonban már nagyon elfáradt, és szeretne csak az anyaságra, illetve kislánya érkezésére koncentrálni.

Coca pilótasapkában

Coca pilótasapkában Egy terápiás malac csökkenti a feszkót San Francisco repterén. Juliana névre hallgató 3 éves megtermett disznó. Sok mindent tanult az évek során, hiszen egy rövid ideig már “szolgálatot teljesített” még zsenge korában ugyanott.

30 millió Napóleon csizmájáért?

30 millió Napóleon csizmájáért? Hamarosan elárverezik az egykori hatalmas Napóleon császár egyik használt csizmáját. Elképesztő áron próbálnak túladni az egykori császár személyes használati tárgyán. Durván 30 milliót forintot is elérhet a végén a licit.

Mi köze Szörényi Szabolcsnak Rod Stewarthoz?

Mi köze Szörényi Szabolcsnak Rod Stewarthoz? A modellvasút építés. Szörényi Szabolcsról, az Illés, majd a Fonográf basszusgitárosáról régóta tudjuk, hogy mekkora szenvedéllyel hódol ennek a hobbinak, most pedig Rod Stewartról derült ki, hogy az elmúlt huszonhárom évben felépített egy óriásmakettet Los Angeles-i házának padlásán.

Vitray Tamás 87 évesen válik

Vitray Tamás 87 évesen válik Általában nem szoktam 87 évesen válni, de a sors másként rendelte. Nincs bennem gyűlölet, nincs bennem harag. Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan" - mondta Vitray Tamás a Storynak.

John Legend lett 2019 legszexibb férfija

John Legend lett 2019 legszexibb férfija John Legend amerikai zenész lett 2019 legszexibb férfija a People magazin szerint - írta a The Hollywood Reporter. "Örültem neki, de kicsit meg is ijedtem, mert nagy nyomást jelent ez, félek, mostantól mindenki figyelni fogja, elég szexi vagyok-e a díjhoz. Ráadásul Idris Elba volt az elődöm, ami nem fair" - viccelődött a 40 éves énekes, színész és zongorista a hír hallatán a People riporterének.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ