RSS Feed

Bulvár

Huszonegy embert tart el Rúzsa Magdi

Huszonegy embert tart el Rúzsa Magdi "Ennyi embert csak úgy lehet összehangolni, ha valakinek ott a kezében a gyeplő és minden pozícióban a legjobb dolgozik. Ekkora produkciót csak úgy lehet létrehozni, ha az ember befektet, és én ezt megtettem, a saját pénzemből. Annak érdekében, hogy még jobb és profibb lehessen a produkció, többet adhassak a közönségemnek" - mondta az énekes.

Özil esküvői tanúnak kérte fel Erdogant?

Özil esküvői tanúnak kérte fel Erdogant? Török lapértesülésekre hivatkozva meglepő információt közöl a német Bild bulvárlap, amely azt írja, hogy Recep Tayyip Erdoğan török elnök lehet az Arsenal futballistájának, Mesut Özilnek a tanúja a játékos nyári esküvőjén.

Bambán guruló albán

Bambán guruló albán Hamburg területén, a Bundesautobahn keleti szakaszán bizonytalanul suhanó fiatalemberre lettek figyelmesek márciusban a német közlekedési rendőrök. A leintett Volkswagen Passat sofőrjének nem volt - nem is lesz? - jogosítványa.

Eva, Magda és a többiek

Eva, Magda és a többiek A nyolc évtizede kirobbant második világháború és előzményei seregnyi meglepetést tartogatnak a jövőben is -vélem. Az szinte biztos, hogy az 1929-ben megismert Eva Braun volt a berlini Führer barátnője. Majdan az összeomlás utolsó pillanatiban feleségül is vette Adolf Hitler, "udvari fotósát" korábbi asszisztensnőjét, hogy aztán 1945 tavaszán együtt legyenek öngyilkosok.

Heisler humora

Heisler humora Heisler Andrásnak, a Mazsihisz elnökének van humora, legfeljebb Köves Slomó emlitésére fagy arcára a mosoly, vagyis inkább tartja magát ahhoz a jó szokásához, hogy nem ül le vele egy asztalhoz. Pedig volna alkalma vicceskedni, hiszen Slomó miközben élvezi a magyar kormány bőkezű támogatását, pálinkázott már a Jobbik vezetőivel is.

A szexmániás Führer

A szexmániás Führer Áprilisban van Adolf Hitler születésének 130. évfordulója. Az 1945-ben frissen nősült, majd 36 órán belül öngyilkosságba menekült náci kancellár-államfő magánélete még a harmadik évezredben is megmozgatja a történészek és a bulvárzsurnaliszták fantáziáját. Főleg a Führer nőügyei.

Palvin Barbara a Victoria's Secret angyala

Palvin Barbara a Victoria's Secret angyala Palvin Barbara 25 éves magyar szupermodell lett a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje, jeletették be a People magazinban csütörtök délután. Palvin az első magyar, aki megkapta ezt a titulust.

Bond is elektromos autóval jár

Bond is elektromos autóval jár Elektromos autót fog vezetni James Bond a legújabb filmjében, hogy kidomborítsák a brit titkos ügynök környezetbarát karakterét - adta hírül szerdán a The Sun című brit bulvárlap.

Álmatlan Pásztor Anna Kis éji rock and rollal

Álmatlan Pásztor Anna Kis éji rock and rollal A 2019-ben 15 éves Anna and the Barbies egész évben ünnepel, újabb és újabb izgalmas meglepetésekkel ajándékozva meg a közönségét. Februárban megjelent a Sajnálom videóklipje, melyet maga Pásztor Anna rendezett, a márciust pedig kultikus zenekari filmjüknek, az Álmatlannak szentelik.

Nagy Ervin nem hagyta

Nagy Ervin nem hagyta A Bors számolt be arról, hogy Nagy Ervin a Katona József Színház előtt verekedett össze egy férfival, miután az fellökött egy nőt és egy gyereket.A színész a KrizShowban mesélte el, hogy pontosan mi történt.

Thomas Coville újabb Földkerülő rekord felállítására készül

Thomas Coville újabb Földkerülő rekord felállítására készül Thomas Coville, aki 2016-ban rekordot döntött azzal, hogy kevesebb mint 50 nap alatt megkerülte egyedül a Földet, újabb vakmerő kalandra készül. Ennek célja nem más, minthogy ezúttal 40 nap alatt teljesítse ezt a kihívást, amely során minden pillanatban szembe kell néznie a kiszámíthatatlannal.

Magyar mentalista a Forma 1-ben

Magyar mentalista a Forma 1-ben A hétvégén az Ausztrál Nagydíjjal hivatalosan is kezdetét veszi a 2019-es Forma 1-es szezon. Sokan tekintenek nagy várakozással az ötszörös győztes brit Lewis Hamilton, valamint a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel csatájára, de idén magyar szereplője is lesz a Forma 1-es szezonnak.

AB/CD a Metró Klubban

AB/CD a Metró Klubban Változatos programokkal készül a március 15-i hosszú hétvégére a február elején újranyitott Metro Klub. Budapest legendás szórakozóhelyén továbbra is ragaszkodnak az élő zenéhez.

250 zenekar jelentkezett a Fekete Zaj Fesztiválra

 250 zenekar jelentkezett a Fekete Zaj Fesztiválra Újabb fellépőket jelent be a Fekete Zaj: ezúttal az augusztus 16-19. között a Mátrában megtartott fesztiválra fellépőnek jelentkező, és már meghívott együttesek közül ismerhetünk hat hazai, és öt nemzetközi csapatot. Utóbbiak között van a svéd Tomma Intet is. (Képünkön.)

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ