RSS Feed

Bulvár

Egy nap alatt kétszer nyert kaparós sorsjeggyel

Egy nap alatt kétszer nyert kaparós sorsjeggyel Kétszer kapart sorsjegyet október 30-án egy észak-karolinai nő, és mind a kétszer nyert is. De nem is akármennyit: átszámítva 110 millióval lett gazdagabb egyetlen nap és két kaparás alatt.

7000 nő vallomása a szépségről

7000 nő vallomása a szépségről A felmérésben több mint 7000 nő vett részt és vallott szépségápolási rutinjáról. Vajon milyen sminktermék használata nélkül nem hajlandóak a legtöbben kilépni az ajtón? Hogy állnak a magyar nők a plasztikai műtétekhez? Divat-e a naturalizmus?

Tetoválók Éjszakája Budapesten

 Tetoválók Éjszakája Budapesten December 2-án rendezik meg a fővárosban a Tetoválók Éjszakáját, melyen idén a képregények világába kalauzolják a fesztivál látogatóit.

Kávét neveztek el Reviczky Gáborról

Kávét neveztek el Reviczky Gáborról Reviczky Gábor színművész régóta a minőségi kávézás hazai nagykövete, aki él-hal a finom pörkölésű, tökéletes kávéért. Arra azonban még ő maga sem számított, hogy a magyar kávéforgalmazó, akivel hosszú idő óta dolgoznak a legkiválóbb ízharmónia megalkotásán, meglepetésként róla nevezi el legújabb kávéját.

Future Man - Omega zenével

Future Man - Omega zenével A Future Man a Hulu vadiúj, vicces és egyszerre borzasztó erőszakos és tapló sitcomja, amiben egy kutatólaborban dolgozó lúzer egy videójáték megnyerésével magára szabadítja a jövőt, pontosabban az onnan érkező kommandót, aminek az a feladata, hogy a lövöldözős játékot megnyerő személlyel együtt megmentse az emberiség jövőjét.

Golden Globe kisasszony

Golden Globe kisasszony A Golden Globe-gála díjátadóinak segédkező Golden Globe kisasszony szerepét ezentúl a Golden Globe-nagykövet veszi át. Az új cím birtokosa, Dwayne Johnson lánya, Simone Garcia Johnson a januári 75. díjátadó ceremónián debütál - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Kiki jégre vitte a házigazdát

Kiki jégre vitte a házigazdát Az Első Emelet énekese, Patkó Béla, azaz Kiki bepillantást engedett gyönyörű szép erdőszéli otthonába, és végigkísérhetjük egy napját is: a kiváló énekes a középkori ebédtől egészen az esti fellépéséig sok mindent megmutatott életéből.

Veszélyben van Ferdinand

Veszélyben van Ferdinand Kilőhetik a nyáron interneten szenzációt keltő svédországi fehér jávorszarvast, Ferdinandot, mert rátámadt egy kutyáit sétáltató nőre, aki könnyebben megsérült. Egy helyi természetfotós szerint valójában nagyon szomorú, ami történik.

Nataliya, a sminktetoválás világsztárja

Nataliya, a sminktetoválás világsztárja Nataliya Yeremenko, a szálazott szemöldök tetoválás legnagyobb nemzetközi mestere először tart kétnapos tréninget Budapesten. Korábban sosem járt Magyarországon.

Kispárnát kap a halálraítélt

Kispárnát kap a halálraítélt Ohio államban szerdán kivégeznek egy fegyveres rablásért és gyilkosságért halálra ítélt férfit, aki kispárnát kap a börtönhatóságoktól, hogy a kivégzés alatt ne legyenek légzési gondjai. A 69 éves Alva Campbell a CBS televízió riportja szerint többféle betegséggel küszködik, és az alsó légutak beszűkülése miatt légzési nehézségei vannak, ha vízszintesen kell feküdnie.

Amit nem tudtál Hugh Hefnerről

 Amit nem tudtál Hugh Hefnerről Hugh Hefner korszakalkotó tevékenysége nagy hatást gyakorolt az egész világra. Rengeteget tett hozzá, hogy megdőljenek a szexualitást övező tabuk, kiállt a sajtószabadságért és a rasszizmus ellen is. Az itthon megjelenő Playboy, hogy tisztelegjen az ikon emléke előtt olyan lépést tett, mint eddig még soha. A kendőzetlen női szépség helyett ebben a hónapban az alapító fiatalkori portréja került a címlapra.

Épp most Dallos Bogi

Épp most Dallos Bogi Dallos Bogit három évvel ezelőtt üde, fiatalos lendülete a második helyre repítette a Dal 2014 műsorában. A We all és Feels So Right című fülbemászó slágerei hónapokig szerepeltek a rádiók toplistáján, majd a Fonogram-díjas énekesnő életében új korszak kezdődött: élő zenekaros koncertjei után megjelent új, szerzői albuma is, az Épp most.

Mucsi Zoltán a kifutóra cseréli a színpadot?

Mucsi Zoltán a kifutóra cseréli a színpadot? Mucsi Zoltán színművész új szerepben mutatkozik be a Várkert Bazárban november 17-én. A Jászai Mari-díjas magyar színész lélekben már készül a kikacsintásra, egy gegnek fogja fel, hogy modellként lép majd a Marie Claire Fashion Days kifutójára.

A hetek az Arénában

A hetek az Arénában Egyetlen alkalommal, egy speciális szuperkoncert erejéig összeáll Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese, Gáspár Laci (képünkön), Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas, és Freddie. Az énekesek 2018 április 12-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet „SEVEN” címmel.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ