RSS Feed

Bulvár

Botránykönyv a férfiakról

Botránykönyv a férfiakról Domszky László botránykönyve a férfi prostituáltakról egy elképesztő és zárt világot mutat be. Az alig 160 oldalas riportkönyvben megismerhetjük Kristófot, aki Dubajban vállal passzív szerepeket, és meghökkentő aberrációkról mesél.

A Dal a régi

A Dal a régi A műsorra legjellemzőbb az a pillanat volt, amikor az eléggé lepontozott Vastag Tamás megjegyezte a színfalak mögött, hogy majd a falunapokon szeretni fogják a nótáját - ez a tehetségkutatókból és dalversenyekből kinőtt zenészréteg karrierjének a lényege.

Összeesett Pelé

Összeesett Pelé Összeesett és kórházba kellett szállítani Pelét, minden idők egyik legjobb futballistáját. A 77 éves brazil legenda Brazíliában lett rosszul, a kivizsgálások alapján súlyosan kimerült, ezért le kellett mondania egy hosszú ideje tervezett londoni utat.

Zámbó Jimmy és a fegyver

Zámbó Jimmy és a fegyver Zámbó Jimmy most lenne 60 esztendős, s a témahiányban szenvedő magyar bulvársajtó mindenféle marhaságot összehord a "királyról". Szó van itt 5 oktávról, amerikai karrierről, meg világsztárságról, rejtéyles halálról. Egyetlen értelmes nyilatkozat hangzott el, amit Komáromi istván adott a Borsnak, ezt idézzük fel.

A Vámpírok tánca Bécsben

A Vámpírok tánca Bécsben Musicalekben is gazdag lesz Bécs idei kulturális évada. A tavaly szeptemberi premier óta folyamatos sikernek örvend a Rainhard Fendrich slágereire építő "I AM FROM AUSTRIA".

Woody Allen "túl régóta hazudik"?

Woody Allen "túl régóta hazudik"? Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy - állítása szerint - gyermekkorában molesztálta őt.

Dal 2018 - Mező Misi elégedett

Dal 2018 - Mező Misi elégedett Fantasztikus látni, hogy a szakma is elismeri, fontosnak tartja A Dal című műsort - mondta Mező Misi, A Dal 2018 zsűritagja az MTI-nek. A közmédia dalválasztó showja szombaton indul az első tíz versenyző produkciójával. Mező elégedett, de hát mit is mondhatna egy zsüri tag arról a mezőnyről, azokról a dalokról, amelyek évek óta lehangoló képet mutatnak a magyra popzenéről?

Zaklatási ügyek - aukció a mozgalom javára

Zaklatási ügyek - aukció a mozgalom javára Árverésre bocsátják péntektől az eBayn a Golden Globe díjátadón viselt 39 estélyi ruhát és szmokingot a munkahelyi szexuális zaklatások ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom segítésére. Az aukción ott lesz egyebek között Reese Witherspoon, Meryl Streep, Laure Dern, Tracee Ellis Ross, Seth Myers és Zoe Krawitz öltözéke.

Vitorlázás közben megsérült a médiamogul

Vitorlázás közben megsérült a médiamogul Vitorlázás közben megsérült Rupert Murdoch médiamogul, aki otthonában lábadozik - adta hírül szerdán este elsőként a Vanity Fair című amerikai magazin.

Bornai megzenésítette a munkanélküliségi rátát

Bornai megzenésítette a munkanélküliségi rátát Tervezett hiánycél címmel jelentette meg új albumát Bornai Tibor. A KFT együttesből is ismert zenész, szerző elmesélte, miért írt popdalokat szürke és unalmas gazdasági szakkifejezések köré. A Tervezett hiánycél elektronikus alapú, sokszínű, életigenlő, dinamikus anyag, a megszólalás eltér attól az akusztikus, csendes megközelítéstől, ami a zenészt az elmúlt csaknem tíz évben jellemezte.

Az idealista tankcsapdás

Az idealista tankcsapdás A Lakástalkshow ma esti vendége az idén 50 éves Lukács László. Magyarország egyik legsikeresebb rockzenekarának frontembere őszintén mesél magánéletéről, szakmájáról, és Lovász Lászlónak elárulja azt is, miben látja a zenekar töretlen sikerét.

2018-ban is keresik a Nemzet Szépét

2018-ban is keresik a Nemzet Szépét 2016 és 2017 után 2018-ban is meghirdették a Nemzet Szépe szépségversenyt, ahol a standard nemzetközi elvárások mellett más szempontokat is figyelembe vesznek a királynő kiválasztásában. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a versenyzők olyan tudással, ismeretekkel és önérzettel rendelkezzenek, amelyek szorosan kötődnek nemzetiségünkhöz.

Csütörtökön kezdődik az Eurosonic Festival

Csütörtökön kezdődik az Eurosonic Festival Idén január 17-20. között rendezik meg Európa legfontosabb showcase fesztiválját és konferenciáját. A hollandiai Gröningenben szervezett Eurosonic Fesztiválon rekordszámú, 4 magyar zenekar képviseli a hazai könnyűzenét, mellyel kiemelkedő szerephez jutunk a régió országai között.

A világhírű magyar szamizdat

A világhírű magyar szamizdat Hosszú riportot közölt a magyarországi médiahelyzetről és a Nyomtass te is! kezdeményezésről a holland Trouw (Hűség) című lap internetes kiadása. A Nyomtass te is! az állami propaganda ellensúlyozására jött létre Magyarországon. Így lett a Klubrádió után egy másik szamizdat, a Nyomtass te is! világhírű.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ