RSS Feed

Bulvár

Pénzbírság a fürdő szomszédasszonyért

Pénzbírság a fürdő szomszédasszonyért A Tatabányai Járásbíróság 220 ezer forint pénzbüntetésre ítélt egy leányvári férfit, aki titokban videofelvételeket készített a szomszéd ház fürdőszobájában tisztálkodó nőkről - tájékoztatta a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség szerdán az MTI-t.

Trump kitüntette Elvis Presley-t

Trump kitüntette Elvis Presley-t Donald Trump Elnöki Szabadság-érdemrenddel tüntette ki az amerikai közélet és szórakoztatóipar hét személyiségét, köztük hárman posztumusz részesültek az elismerésben, az utóbbiak egyike az 1977-ben elhunyt Elvis Presley.

Itt a Donald Trumpos vécékefe

Itt a Donald Trumpos vécékefe Ez a nap is eljött, valaki fogta magát, és megalkotta a Donald Trumpos vécékefét. Igazi kisiparos/kézműves munka, az amerikai elnök aprólékos és hű rekonstrukciója - adja hírül a Hvg.hu A mottó: “Make Your Toilet Great Again!”

Bajban a Renault-vezér

Bajban a Renault-vezér Őrizetbe vehetik a Renault vezérét, számolt be róla a Reuters a japán Asahi lap értesüléseire hivatkozva, a gyanú szerint Carlos Ghosn megszeghette a japán tőkepiaci törvényeket, miután Carlos Ghosn eltitkolhatta valós jövedelme egy részét.

Rómeó és Réka

Rómeó és Réka Kiosztották az Év edzője díjakat: Kovácsné Szeles Enikő, Rubint Réka és Szentgyörgyi Romeo lettek az egyik internetes életmódmagazin díjazottjai.

A Sas egyszer még leszállhat

A Sas egyszer még leszállhat A 79 éves humorista november elején drámai hangvételű videóüzenetében minden fellépését lemondta egészségi okokból. Ahogy korábban a Blikk cikke alapján beszámoltunk róla, Sas József valamennyi előadását - köztük az új bemutatóját - lemondta a következő hónapokra. A Jászai-díjas humoristát, írja most a Bors, orvosai figyelmeztették a sztrók veszélyére régóta tartó keringési problémái miatt.

Magyar portréfilm Bud Spencerről

Magyar portréfilm Bud Spencerről Piedone nyomában címmel mutatja be pénteken a Bud Spencer filmszínész életéről szóló portréfilmet az M5 kulturális csatorna.

Végrehajtást rendeltek el Németh Szilárd ellen

Végrehajtást rendeltek el Németh Szilárd ellen Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) sajtóközleményben jelentette be, hogy a Fidesz országgyűlési képviselője, Németh Szilárd másodfokú, jogerős ítélet ellenére nem kért bocsánatot tőlük, és a sérelemdíjat sem fizette be, ezért a Fővárosi Törvényszék elrendelte az adósság végrehajtását.

Bácsi Péter a tengerben birkózott

Családi körben, Hurghadában pihente ki a vb fáradalmait Bácsi Péter. A budapesti birkózó-világbajnokságon aranyérmet szerző kötöttfogású klasszis igyekezett feltöltődni, és rápihenni az előtte álló időszakra. Hazatérése után ugyanis folyamatosan nyilatkozik, hiszen a média nagyon is kíváncsi az egyetlen magyarra, aki a budapesti vb-n aranyérmes lett.

Tarolt a hétvégén a Legendás állatok újabb epizódja

Tarolt a hétvégén a Legendás állatok újabb epizódja Tarolt az észak-amerikai mozikban a Harry Potter-varázsvilág újabb epizódja, a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, mely a nyitó hétvégén 62 millió dolláros (14,7 milliárd forintos) jegyárbevételt hozott - írta iparági becslésekre hivatkozva a Variety.com.

Összebalhézott a zsűri az X-Faktorban

Összebalhézott a zsűri az X-Faktorban Az X-Faktor első élő adásában Gáspár Laci és Puskás Peti ugrottak egymásnak, a szócsatát majdnem igazi bunyó követte, legalábbis Gáspár Laci erős kritikáján úgy megsértődött a mentortársa, hogy szó szerint leüvöltötte Laci fejét.

Bochkor bánja

Bochkor bánja A korábbi közös barátok mind Bochkor Gábor (54) mellett állnak! Az idő mindent megold- tartja a mondás, ami, úgy tűnik, a rádiósra is igaz. Ő és Várkonyi Andrea (44) 12 év után a legnagyobb titokban tett pontot kapcsolatuk végére, a műsorvezető és közös lányuk, Nóri (12) a nyáron költözött el a családfő diósdi otthonából.

Magyar diplomáciai autóval szökött át Gruevszki

Magyar diplomáciai autóval szökött át Gruevszki Leleplező képet közölt egy albán lap az Interpol által körözött Nikola Gruevszkiről, amint egy magyar diplomáciai autóban szökik el a hazájából. Az útirány Montenegró, majd Belgrád lehetett, s onnan érkezett repülőgéppel a politikus Budapestre.

Nehéz helyzetből indultak

Nehéz helyzetből indultak Tóth Gabi, Fenyvesi Zoltán és Oláh Gergő képünkön sokban különböznek, azonban összekapcsolja őket, hogy mind nehéz helyzetből indulva váltak sikeres, immáron másokat motiváló emberekké. A három híresség az UNICEF új programja, a Rajtad áll a jövőd! / Youth Challenge arcaiként támogatják a magyar fiatalokat az útkeresésben.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ