Harminc koncert a Kórusok Téli Éjszakáján

Mix Online - Harminc koncert a Kórusok Téli Éjszakáján - Nyomtatható változat

főoldal - Kultmix
Dorogman Hédi | 2019. 02. 05. 9:03:14
Harminc koncert a Kórusok Téli Éjszakáján 2019. február 9-én rendezik meg a nagy sikerű nyárindító fesztivál téli változatát, a Kórusok Téli Éjszakáját a budapesti MagNet Közösségi Házban, melyet Göttinger Pál, az Oscar-shortlistes magyar rövidfilm, a Tóth Barnabás rendezte Susotázs főszereplője is jó szívvel ajánl mindenkinek.
Az Andrássy úti patinás épület mágnesként vonzza magához a kóruszenét és az a capella hangok kedvelőit ezen a februári hétvégén. 

A meghívásos kórusfesztiválon, a Kórusok Téli Éjszakáján február 9-én 18 órától 30 koncertet hallgathatnak meg a látogatók 5 különleges koncerttérben, sőt, a közönségben ülők, ha kedvet kapnak hozzá, maguk is kipróbálhatják, milyen kórusban énekelni, hiszen erre teremt lehetőséget a fesztivál záróakkordja, a fesztivál záródalának előadása a fellépő kórusokkal közösen. 

A műfajilag és összetételben is igen vegyes kóruskavalkád hangot ad a télnek és a térnek, mert ahogyan Grisnik Petra színésznő és Göttinger Pál, az Oscar-shortlistes magyar rövidfilm, a Tóth Barnabás rendezte Susotázs főszereplője is elmondja a fesztivál beharangozó videójában, két jó dolog biztosan van a télben, és ezek közül az egyik, az ilyen típusú hangoskodás a városban, mint amilyen a Kórusok Téli Éjszakája is.