Frankfurti mustra

Mix Online - Frankfurti mustra - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2019. 02. 02. 17:36:43
Frankfurti mustra Aki lemaradt a januári Las Vegas-i buliról, az a legújabb négykerekűekkel megismerkedhet e hetekben például Detroitban, Brüsszelben, Hamburgban, avagy februárban Chicagóban is. A következő Majna-parti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw – 2019 szeptemberében nyitja meg a kapuit.
Addig is, amíg 2019 őszén ismét százezrek tolonganak majd a frankfurti szakvásáron, lássuk milyen, legutóbb Párizsban bemutatott típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az A-osztálybeli Merci új szedánja. {A francia főváros nemzetközi jármű seregszemléje egyes bírálatok szerint a vártnál kevesebb meglepetéssel rukkolt elő tavaly. A Mondial de l’Automobile-t így is több, mint egy millióan tekintették meg októberben.} Noha már ma ostobaságnak tűnik, hogy a parkolóhelyhiányos metropliszokban – Londontól Moszkváig – a brutális SUV divat dúl, a trend az új esztendőben is folytatódni fog.

A Szajna-parti őszi seregszemle egyik izgalmas szereplője volt a VW Golf nyolcadik nemzedéke. Ugyanebben a szegmensben nyomul e hetektől a csinos Kia Ceed, melynek alapára 6 millió forint alatt lesz az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben!