Új lakásba költözött Pintér Tibor

Mix Online - Új lakásba költözött Pintér Tibor - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Blikk | 2018. 12. 31. 12:57:14
Új lakásba költözött Pintér Tibor A színész az egerekkel teli otthonát cserélte le egy sokkal szebbre és otthonosabbra. A színész korábban a Nemzeti Lovas Színház szomszédságában lakott, ahol nemcsak lószag volt, de még egerek is szaladgáltak. Nem csoda, hogy exbarátnője, Frida sem bírta tovább azt a létet.
Tenya immár egy hete lakik új otthonában, amelyet a Blikknek most meg is mutatott. A lakás igen mutatós, de azért még csinosítgatásra szorul, ahogyan ő fogalmaz.
„Ez egyelőre még legénylakás, hiányzik belőle a női lélek, de azt kívánom magamnak a jövő évre, hogy eljöjjön a szerelem. Vágyom egy társra, aki a lakásból majd otthont varázsol. Teljesen sosem nő be a fejem lágya, de azt érzem, sokat komolyodtam az elmúlt időszakban. Most már szükségem van egy zugra, ahova vissza tudok húzódni, ki tudom magam pihenni, ahol, ha úgy alakul, vendégül tudom látni a családomat, a gyerekeimet, akik a napokban meg is látogatnak. Szerencsére a nappaliban a kanapé kihúzható, így tudunk akár napokig is bandázni” – nyilatkozta.