Lufikollekciós kifutó a Millenáris Parkban

Mix Online - Lufikollekciós kifutó a Millenáris Parkban - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Just Creatíve | 2018. 11. 07. 8:00:47
Lufikollekciós kifutó a Millenáris Parkban Több ezren voltak kíváncsiak november első hétvégéjén a jubileumi Marie Claire Fashion Days divathétvégére a Millenáris Parkban. A tizedik születésnapját ünneplő divatesemény fénypontját idén is a tehetséges magyar tervezők 2019-es tavasz-nyári kollekciói adták, de az exkluzív Romani Design és Daalarna bemutatóit is hatalmas tapssal jutalmazta a divatkedvelő közönség.
A kétnapos divatünnepen több mint 30 magyar tervező 2019-es tavaszi-nyári kollekcióit csodálhatták meg a látogatók. A szombat esti szakmai bemutatón, a hagyományokhoz hűen most is sztármodellek vezették fel a hét kiválasztott tervező show-ját. A program a feltörekvő, fiatal tervezők előtt is megnyitotta kapuit, két népszerű divatiskola növendékei is bemutatkozhattak az elegáns, lufikompozícióval díszített kifutón, valamint díjazták „Az év street style szettjét” és „Az év fiatal divattervezőjét” is. A divateseményen megjelent a fenntartható, ökotudatos, környezetbarát divat is, idén olyan magyar tervezők is bemutatták új kollekcióikat, akiknek a környezettudatos tervezés elsődleges szempont.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a jubileumra ilyen sokan ellátogattak. Az idén kétnapos rendezvényen folyamatosan teltházas bemutatók követték egymást. Fantasztikus volt a hangulat mind a nézőtéren, mind a színfalak mögött, a közönség nagy tapssal jutalmazta a lenyűgöző outfiteket és a modellek is nagyon élvezték a csillogást. Örülök, hogy sok új, fiatal tervező csatlakozott idén is hozzánk. „Az év fiatal divattervezője” és „Az év street style szettje” pályázatok mindig fantasztikus lehetőséget nyújtanak a bemutatkozásra a bátor amatőr tervezőknek és stylistoknak is – mesél a divateseményről László Krisztina, a Marie Claire Magazin főszerkesztője.- Jövőre belépünk a következő tíz évünkbe és meg se állunk a 20. születésnapunkig.”