Az ájtatos vadász, akinek nem veszett nyoma

Mix Online - Az ájtatos vadász, akinek nem veszett nyoma - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
24.hu, mix | 2018. 03. 13. 17:48:05
Az ájtatos vadász, akinek nem veszett  nyoma Nemrég kiderült, hogy Semjén Zsolt luxusvadászatokra járt Svédországba, a költségeket pedig Farkas József, az állami megbízásokon taroló üzletember fizette. S bár még egy szállodát is kibéreltek, hogy ne találkozzanak magyarokkal, a luxusutak mégis kiderültek.
Az már a Magyar Nemzet első írásában benne volt, hogy Semjén nem akart egyetlen magyarral sem találkozni az útjai során, ezért egy egész hotelt kibéreltek neki. Most viszont a Magyar Nemzetnek és a Hír Tv-nek a vadászat egyik szervezője újabb részleteket árult el:

Mi leküldtük a programot neki, és Zsolt egyből azt mondta, semmiféle fegyverbehozatal, semmi, ő inkább ott a miénket használja, mert semmiféle nyomát nem akarják ennek az útnak – mondta egy felvételen. Azt is elmondta, miről beszélgettek Semjénék:

Épületek, új építkezések, szükségem van erre az épületre, nem tudná ez… a te körzetedhez tartozik, a te izéd alá, nézz már utána, ja, megcsinálom, megkapjátok, szóval ilyen jellegű. EU-s támogatások, ilyen jellegű dolgok.