A kormány is unja már a Hosszú Katinka-ügyet

Mix Online - A kormány is unja már a Hosszú Katinka-ügyet - Nyomtatható változat

főoldal - Friss
Borsonline.hu | 2018. 02. 13. 17:00:21
A kormány is unja már a Hosszú Katinka-ügyet Kezdi megelégelni a kormány a Hosszú Katinka körül kialakult bizonytalan helyzetet, ezért előfordulhat, hogy mégsem a háromszoros olimpiai bajnok kapja meg a Csillebércre tervezett úszóakadémiát - értesült a Borsonline.hu lapunk. Az Iron Lady és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata novemberben megromlott, azóta külön utakon járnak, a közeledésnek semmi jele, és még nem tudni, mi lesz a közösen tervezett csillebérci beruházással.
– Valóban gyengült Katinka pozíciója. Shane ért az üzlethez, Hosszú kevésbé. Ez bizonytalanította el a kormányt, hiszen az amerikai tréner nélkül kérdéses, Katinka mennyire tud jövedelmezően igazgatni egy ilyen vállalkozást – mondta a Borsonline.hu-nak egy bennfentes. A Bors úgy tudja, a négyszeres olimpiai bajnok, az 1995 óta saját úszóiskolát működtető Darnyi Tamás neve is felvetődött. 

 A kormány a Hosszú-Tusup kettősben látott fantáziát, de mivel már külön utakon járnak, bukhatják az úszósulit. A hírek szerint szerint egy má­sik olimpiai bajnok, Kovács Ágnes segédkezhet Darnyinak.

– Erről most hallok először. Velem nem vette fel senki a kapcsolatot – mondta a Borsnak az ötkarikás győztes mellúszó. Az ügyben a lap megkereste Kiss Kingát, Katinka sajtófőnökét is, aki az Emberi Erőforrások Minisztériumához irányított, mondván, a kormány az illetékes Csillebércben. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár irodája csak azt a tájékoztatást adta, hogy jelenleg a Hosszú Katinka Sportakadémia előkészületei zajlanak.