RSS Feed

Sós Csaba megvédte Hosszú Katinkát

Petrov Iván, Jakabos Zsuzsa edzője keményen nyilatkozott Hosszú Katinka versenyszámválasztásáról. Már a riói olimpia előtt abból volt feszültség, hogy Hosszú Katinka 200 pillangón is nevezett az olimpiára, így Jakabos Zsuzsa (képünkön) mögötte és Szilágyi Liliána mögött harmadikként már nem tudott a kedvenc számában rajthoz állni. Aztán Hosszú visszalépett a 200 pillangótól, Jakabos pedig hoppon maradt.

MIX videó

A Kézműves Cipőkészítő világbajnok.

A lábbelik egyedi méretvétel alapján, különleges minőségű alapanyagokból készülnek. Egzotikus bőröket is használnak, mint például kígyó, béka, krokodil, rája, strucc.

Hatoscsatorna

Vélemény

Csontos Tibor

Címlapon

Címlapon Minden tiszteletem és elismerésem a közismert és népszerű, mi több, már legendaként emlegetett zenész több mint ötven esztendős zenekari teljesítményéért. Ama bizonyos Nagy Generáció tagja, képviselője, akinek életműve máig épül, s bár az ötvenöt éve létező együttese körül adódtak a külső szemlélődő számára érthetetlen balhék, az alfától az omegáig már mindent elért rocktársulat máig rockszínre lép, turnézik itthon és külföldön egyaránt. Címlapokról derült ki, hogy súlyos kórral kell megküzdenie.

Sport

Megvan a Fradi brazilja

A brazil másodosztályú Figueirense 23 éves balhátvédje, Marcos Pedroso a Ferencváros kiszemeltje. A 175 centiméter magas, 1 millió euróra taksált játékossal a Ferencváros már a múlt héten megkezdte a tárgyalásokat az FTC-vel, és a jelek szerint eldőlt, hogy a bekk az NB I-ben folytatja pályafutását.

További videók

 • Bajor sonkás galuska Regös módra

  A Regös étterem hétvégére most egy kiadós főételt ajánl mindenkinek. Jó sok sonkával, sajttal és persze tejföllel.

 • Mystic day

  A Mystic Day hazai gyártású, fiatalos modelljei az aktuális trendekhez alkalmazkodó vonalvezetést követnek. Tervezésüknél nagy figyelmet fordítanak arra, hogy viselőjük legszebb formáját hozzák elő, kortól és testalkattól függetlenül.

 • Az év vendéglőse

  25 éve már, hogy Meződi Alice kiválóan fogadja a vendégeket.

 • Csodák Gyulaházán

  Interaktív űrhajózás történeti múzeumot építenek Farkas Bertalan szülőfalujában.

Kultmix

Két új Harry Potter-kötet

A Bloomsbury kiadó bejelentette, hogy az első Harry Potter-regény megjelenésének 20. évfordulója alkalmából októberben két új Harry Potter-könyv jelenik meg. A kötetek kiadását a londoni British Libraryban megnyíló Harry Potter-kiállításra időzítik.

Életmód

Indiában napenergia táplálja a vonatokat

A napenergiát is felhasználják egyes vonatok működtetésére Indiában, Újdelhi környékén már fel is szerelték a napkollektorokat az első szerelvény tetejére. A napenergiával a szellőzőrendszert, a világítást és az információs kijelzőket működtetik. Felhős idő esetén akkumulátorra kapcsolják ezeket a berendezéseket, csak végszükségben használnak dízelmotort.

Indiában napenergia táplálja a vonatokat
Külföldre gurul a magyar málna

Külföldre gurul a magyar málna

Évről-évre gyengébb a hazai málnapiac: a munkaerőhiány és az ebből fakadó magas árak miatt egyre kevesebben vágnak bele a termesztésbe, miközben az ellenálló magyar málna reneszánszát éli a külföldi piacon.

BMW3

Bulvár

Éles István a kapolcsi Kőbánya udvaron hofizik

Kőbánya, a bodrogközi Pácin, Pécs és a Madách Színház után Kapolcson is bemutatják azokat a Hofi Gézáról készült karikatúrákat, melyek a kőbányai önkormányzat pályázatára készültek. A kiállítás július 21-én nyílik Éles István humorista közreműködésével, aki ebből az alkalomból a Hofi után szabadon című előadásával lép színre.

Nagyvilág

Lengyelország hideg polgárháborúja

Valószínűleg már a július végéig tartó vizes vb után, de legkésőbb ősszel új elnököt választ Németországban a Die Welt című konzervatív lap a lengyelországi igazságügyi reformmal kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal, a Spiegel Online hírportál pedig Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő budapesti látogatásáról közölt cikket.

Galéria

Arcok, pillanatok Nepálból

Kalandutazás Ázsia csodás országában, Nepál legszebb helyein, az egykori Malla királyok földjén. Swayambhunath, Patan, Pokhara, Pashupathinath, Bakthapur. Királyi városok, paloták, hindu szentélyek és buddhista sztúpák világába repítenek.

Archívum

A hegedű művészei

Mestersorozatunkban a hegedűsök következnek. A Belváros egyik kis utcájában leltük meg az egykori Semmelweis Tibor kis boltját, ahol ma is mesterfokon, reneszánsz hangulatban űzik a hegedűkészítést.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ