RSS Feed

A horvátok nem tudtak Hernádi feljelentéséről

Martina Dalic horvát gazdasági miniszter vizsgálatot rendelet el amiatt, mert a hatóságok több mint kétéves késéssel szereztek tudomást arról, hogy Hernádi Zsolt, a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. elnök-vezérigazgatója feljelentést tett az Emberi Jogok Európai Bíróságán ((EJEB) Zágráb ellen, mert a horvát hatóságok korlátozzák szabad mozgásában.

MIX videó

Az EDWARD üzenet

A józsefvárosi Deák Diák Általános Iskolában rendezték meg szeptember 21-én a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) által indított közlekedésbiztonsági programot. A EDWARD (European Day Without A Road Deathprojekt célja, hogy ezen a napon Európában egy halálos áldozata se legyen a közúti közlekedési baleseteknek.

Hatoscsatorna

Vélemény

Mogyorósi Géza

Merkel példaképei

Merkel példaképei Nem igen kételkedem benne - s ezzel vagyunk így még több tízmillióan Németországban- hogy az Európai Unió legnépesebb tagállamát a jövőben is egy asszony irányítja. A polgárok szeptember 24-én járulnak az urnákhoz.

Sport

Kisvárdára látogat az FTC

A címvédő Ferencváros a másodosztályban listavezető Kisvárda otthonába látogat a labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójában. A bajnoki címvédő Budapest Honvéd az ugyancsak NB II-es Budaörs SC vendége lesz a 32 közé jutásért. A Vasas a Dunaújváros, az Újpest FC a megyei első osztályú Gödöllő, a Videoton FC pedig az FC Dabas otthonába látogat.

További videók

  • Édes Napok

    A hetven kiállító által készített csokoládékat, kürtös kalácsot, fánkokat, fagylaltokat és süteményeket kóstolhattak a vendégek.

  • Idén 25 éves a Remíz

    Idén ünnepli születésének 25. évfordulóját a Remíz Étterem.

  • Boci Boci Szürke

    A szürkemarha igazi hungarikum

Kultmix

Arany-est lemezbemutató koncerttel

2017. szeptember 23-án Arany-estet tartanak a KOBUCI kertben, ahol a Nana Vortex (képünkön) együttes bemutatja Arany lemez című új albumát, amelyen Arany János saját zeneszerzeményei hallhatóak.Kevéssé ismert tény, hogy Arany János komponált is, szerzeményeinek bemutatása így ma is igazi szenzáció.

Életmód

Renault - a francia legenda

Az első világháború kirobbanása döntően megváltoztatta a francia járműgyárak termék választékát: a központi hatalmak ellen kellett a muníció. Meg a páncélos jármű, melynek önhordó karosszériára épített forgatható lövész tornya Louis Renault műszaki fantáziáját dicséri.

Renault - a francia legenda
Veszélyes a keresztallergia

Veszélyes a keresztallergia

A parlagfűallergiás ember nyelve, torka viszkethet, ha uborkát, paradicsomot, dinnyét fogyaszt. A nyírfaallergiás ajka, nyelve megduzzadhat, ha almát vagy barackot eszik. Mi az összefüggés a parlagfű, a nyírfa és a gyümölcsök, zöldségek okozta allergiás tünetek között?

BMW3

Bulvár

Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rióban

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Neil Tennantet és csapata egyik tagját, Pete Gleadallt a riói zenei fesztiválon tartott koncertjük másnapján érte a támadás. A zenekar szóvivője elmondta, hogy mindkettejüknek elvették a telefonját és a készpénzét. A rablásról a brazil O Globo számolt be.

Nagyvilág

Feldarabolják az Air Berlin légitársaságot

Feldarabolják a fizetésképtelen Air Berlin német légitársaságot és elosztják három versenytárs, a Lufthansa, az Easyjet és a Condor között - írta pénteken a Der Tagesspiegel című berlini lap. Az Air Berlin egészének vagy részeinek megvásárlására nyolc pályázat érkezett, ezeket a hitelezők csütörtöki tanácskozásán értékelték.

Galéria

Rendőrségi helyszínelők országos versenye

A VII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt tartották Móron. Az ország valamennyi megyéjéből két fős helyszínelő csapatok érkeztek, hogy összemérjék tudásukat, ki a legjobb a közúti, illetve a vízi baleset, a gyilkosság helyszínelésében, a szimulációs versenyben. Kilenc helyszínen rendeztek olyan balesetet, amelyek mindegyike szakmai kihívást jelentett.


 

Archívum

Baseball magyar módra

A baseball két csapat által játszott labdajáték. A játék során a pitcher névre hallgató labdadobó egy ökölnyi méretű labdát hajít a másik csapat játékosa felé, akinek azt egy ütővel kell megütnie. A játék pontozása futásból és a játékterületen található jelzések (bázisok) megérintéséből adódik.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ