RSS Feed

Musical ősbemutató Budapesten: Tánc az életünk

Sarkadi Béla - 2020. 01. 14. 17:00:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Musical ősbemutató Budapesten: Tánc az életünk

2020 január 18-án mutatja be a Turay Ida Színház a Girls - Swing "Tánc az életünk"című musicalt. A darab egy különleges világot, az 1930-as évek Los Angelesének hangulatát idézi meg.

A korszak jellemző zenei stílusa volt a swing. Ezt a miliőt idézi meg a musical, amelynek főszereplője (Joesey – Bozsó József) egy korábbi sztár-koreográfus, aki a válása és régi munkájának az elvesztése után sztepp tanárként dolgozik egy gyermekkori barátja (Lisa – Nyirő Bea) tánciskolájában. Az órái azonban veszteségesek, ezért ultimátumot kap: vagy megcsinál egy sikeres nosztalgia tv-show-t amatőr tanítványaival, vagy ezt a munkáját is elveszíti.
 
Egykori kollégája és szerelme ( Christine – Xantus Barbara), és lánya (Judy – Szilvási Judit) nagy nehezen rábeszélik, hogy próbálja meg a show-t. Ezzel kezdetét veszi az őrület. Mindenki mindent elkövet azért, hogy a legjobbat hozza ki magából. Köztük Matilda (Hüvösvölgyi Ildikó), aki Joesey óráin zongorázik, de korábban amatőr fellépő művész volt. Sabrina (Bodor Szabina), tehetségtelen kis színésznőcske, Zilina (Kisfaludy Zsófia), orosz származású lány, Lexy (Tóth Alex), aki nem a lányokat szereti és Leslie (Merk László), aki viszont nagyon szereti – az alkoholt. 

Színesíti a műsort Steve Harrison (Fehérvári Péter), és Anne Herrigthele (Szuromi Bernadett) két hivatásos celeb, valamint a modern rendező, Pete (Valázsik Péter), aki csak a hátára púpnak tartja ezt a nosztalgia őrületet. 
S, hogy ebből hogy születik meg az a bizonyos sikeres tv-show? Arra mi is kíváncsiak vagyunk, legyenek azok Önök is. 

Egy viszont biztos, a Girls-Swing musical bővelkedik fülbemászó Gershwin muzsikával és látványos táncokkal. 

Rendező: Bozsó József


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ