RSS Feed

Emilio beteszi lábát a szépségiparba

Molnár Boglárka - 2019. 12. 03. 17:00:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Emilio beteszi lábát a szépségiparba

A zenész úgy döntött, hogy miután lezárul az általa szervezett énekes tehetségkutató-verseny valóra váltja következő, régi nagy álmát és roma szépségversenyt szervez.

.Ismét nagy fába vágja a fejszéjét Emilio, aki állandóan tele van újabb és újabb tervekkel. „Egy percre se szoktam leállni, nemcsak a zenében, a klipek terén vannak folyamatosan ötleteim, de az élet egyéb területén is. Nemsoká lezárul a tehetségkutató, amelynek győztesét felkarolom majd és segítem a zenei életben. Tervezek egy főzőversenyt is, de a következő nagy projekt a roma szépségverseny szervezése lesz.

 Tina már hallott róla, de nem igazán volt lelkes, így egy családi jóbarátunkat is bevontam a szervezésbe a legnagyobb titokban” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio, akinek felesége valóban nem repes az örömtől a szépségverseny miatt. „Emilio azt hiszi, hogy bármit is titokban tud tartani. Látom, hogy megy a sutyorgás, pontosan tudom, hogy mit tervez. Nem vagyok féltékeny típus, megvan közöttünk a kölcsönös bizalom és tisztelet, de attól még nem örülök a szépségversenynek.

 Emilio nagy szervező, örül, amikor egy újabb tervet megvalósíthat, őt ez viszi előre. Most épp a szépségverseny gondolata mozgatja. Itt a hölgyek lesznek a főszereplők, szerintem minden férfi lelkes, ha egy ilyen eseményről van szó” – tette hozzá a 20:55-től látható adás kapcsán Tina, aki nem hagyta szó nélkül férje szervezkedését. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ