RSS Feed

Broadway komédia a Belvárosi Színházban

M. A. - 2019. 10. 20. 18:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Broadway komédia a Belvárosi Színházban

Az Orlai Produkciós Iroda december 3-án tartja legújabb bemutatóját. Abe Burrows világhírű darabját, a Kaktuszvirágot a Jászai Mari-díjas Novák Eszter rendezi a Belvárosi Színházban. A komédia főszereplői pedig Kovács Patrícia és Ötvös András lesz.

A komédia zenés feldolgozása számos alkalommal volt már látható a hazai színpadokon, ám a Broadway-változat most először kerül bemutatásra Magyarországon, amely alapján a nagy sikerű film is készült Walter Matthau és Ingrid Bergman főszereplésével. Tonit Goldie Hawn játszotta, aki alakításáért megkapta a legjobb női mellékszerelőnek járó Golden Globe-, majd Oscar-díjat 1970-ben.

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? A történet szerint Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

Az Orlai Produkciós Iroda előadásában Tonit Józsa Bettina / Gombó Viola Lotti alakítja, Stephanieként Kovács Patrícia, Julianként pedig Ötvös András lép majd színpadra.


Fotó: Takács Attila
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ