RSS Feed

Horvátországban is feljelentést tesznek a Borkai-ügy miatt

mti - 2019. 10. 09. 18:37:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Horvátországban is feljelentést tesz Borkai Zsolt győri polgármester ügyében a Jobbik - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György országgyűlési képviselő, a párt szóvivője.

Közlése szerint azt kívánják tisztáztatni a szomszédos állam hatóságaival, hogy a nyaraláson, amelyről a napokban felvételek kerültek nyilvánosságra, sértettek-e kábítószerrel és prostitúcióval kapcsolatos szabályokat. Az ügyet a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotrányának nevezte.
    Borkai kínos botránya túlmutat a győri polgármester viselt dolgain, hiszen betekintést nyerhetünk a ner korrupciós mechanizmusába, a visszaosztási gyakorlatba, a kamu megbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis mindabba, ami egy maffiaállam sajátossága - jelentette ki Szilágyi György.
    Magyarországon Orbán Viktor vezetésével egy maffiaállam működik - folytatta, majd arra biztatott: vasárnap az ellenzéki jelöltekre szavazva kezdjék meg a választók a ner lebontását.


bly \ b

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ