RSS Feed

Csak nem hagy itt végleg?

Regös István - 2019. 09. 05. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csak nem hagy itt végleg?

A frász jött rám, amikor kezembe vettem az egyik bulvárlapot és megláttam Vajna Timi mosolygós arcát, ahogy megértően tekintett az országra. A frász jött rám, mert főcímben olvasom, hogy Vajna Timi végleg elhagyja az országot. Na, ne! Ez azért sok! Eddig is hiányoltam, különösen az utóbbi időben, hogy nem hallok róla, talán csak nem volt beteg?

Az eszembe sem jutott, hogy megunta az itthon „izélgetést”, megunta, hogy ellenségesen piszkálják, olykor a macskájáért (bocsánat, a cicusért) gúnyolják, pedig ő csak megadta a cicusnak, ami jár. A magánrepülőgépet már nem is merem említeni. Miért, kedves olvasóim, nem szeretnének magánrepülővel Budapestről Amerikába repülni? Vajna Timi becsületes, őszinte lány, igenis lehet ezt benne tisztelni, hiszen nem titkolta, hogy amit a nemrég elhunyt férjétől kapott azt megbecsüli és megérdemli. 

Tette, amit tehetett

Senki sem tanította őt arra, hogy néha a kevesebb, több. Ő csak azt csinálta, amit tehetett. Tudta, hogy mögötte áll a nagy tekintélyű filmmogul, aki egyébként rendkívül sokat tett a hazai filmiparért. Most, hogy már Andy Vajna odafent forgatja a filmjeit, egyre jobban elismerik, hogy a fél Hollywoodot elhozta Magyarországra és a szó szoros értelmében fellendítette a magyar filmgyártást. Szóval, Timi csak lubickolt ebben a paradicsomlében és nem is gondolt arra, hogy a ruhája is vörös lesz. Miért bántják emiatt? Senkinek nem ártott, mindazt megkapta, amiről egy mai lány álmodik. Finoman szólva is azt mondhatjuk, jó helyen volt és jól tette, amit tett. Miért ne nyitott volna például gyémántüzletet, ha módja volt rá? Miért ne indíthatta volna be fánküzletét? Miért ne tehetett volna sok mindent mást, ha szeretett férje nem távozott volna el örökre? Most is csak azt mondom, Isten nyugosztalja!


Megunta, hogy céltábla legyen

Timi megunta, hogy gúnyolódjanak rajta, hogy nem ismerik el saját képességeit. Egyszerűen azért bukott el mindenben, mert magára maradt. Andy hosszabbra tervezte a házasságát, de sajnos nem adatott meg neki. Ezért azután, ahogyan Timi nyilatkozta, Andy is egyetértene azzal, hogy kérelmezze az amerikai állampolgárságot. Most már csak vizsgáznia kell az amerikai alkotmányból, de ez a jövő zenéje. Nekem pedig meg kell terveznem az életemet a Vajna Tímea utáni korszakomra. Ó, Istenem, segíts, hogy ezt a veszteséget kibírjam!


Fotó: Németh András Péter
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ