RSS Feed

Nagy Ádám - Lecce?

mti - 2019. 07. 17. 17:45:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Nagy Ádám - Lecce?

A Bologna magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám már korábban elmondta, hogy mivel Szinisa Mihajlovics vezetőedző nem számol vele, a nyáron várhatóan klubot vált – olasz sajtóhírek szerint az élvonalba a tavasszal visszajutó Lecce szerződtetné.

Nagy Ádám egy hónappal ezelőtt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak arról, hogy a nyáron várhatóan elhagyja az olasz élvonalbeli Bolognát, mert Mihajlovics vezetőedzőnél nem sok játéklehetőségre számíthat. Ezt követően az olasz sajtó arról írt, hogy a török Trabzonspor érdeklődik iránta, de a játékos képviselője, Kövesdi Viktor elmondta, a középpályás nem gondolkodik törökországi folytatásban.

Ezután az elmúlt hetekben nem jelentek meg új hírek arról, merre vezethet a 24 éves középpályás útja, most viszont a bolognanews.net írt arról – a Sky Sport értesüléseire hivatkozva –, hogy az élvonalba visszajutó Lecce szerződtetné Nagy Ádámot.

A hírek szerint Fabio Liverani vezetőedző szimpatizál a magyar játékossal, és vele erősítené meg csapata középpályáját. azt egyelőre nem tudni, milyen szakaszban tartanak az egyeztetések az ügyben. Nagy Ádámot még két évig köti a szerződése a Bolognához.

A 33-szoros magyar válogatott középpályás 2016-ban az Eb-szereplést követően 1.8 millió euróért igazolt a Ferencvárostól a Bolognához, amelyben az első idényében még 28 találkozón juthatott szóhoz, azóta viszont csak 13, illetve 16 tétmeccs adatott meg számára az előző két évben.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ