RSS Feed

Modern vándorok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 07. 11. 12:05:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Modern vándorok

2019. augusztus 30-án kezdődik Düsseldorfban az idei, jubileumi Caravan Salon. A 214 ezer négyzetméteres Caravan Salon valamennyi korosztály számára tartogat meglepetéseket. A belépőjegyek 15-18 euróba kerülnek.

Szeptember 8-ig mintegy negyedmillió látogatót várnak a Caravan Salonra. A tizenhárom hatalmas csarnokban 600 stand várja az érdeklődőket. A nyugatnémet városban 1989-ban szervezték meg a legelső közlekedési/turisztikai szakvásárt. A berlini fal ledőlése után a volt NDK - kempingezésben, nudizmusban világbajnok -  polgárai is belekóstolhattak a lakóbuszok/kocsik komfortjába. Az újraegyesítéssel bővült a belföldi piac, fellendült - például - a Keleti-tengeri strandok forgalma.  Pláne, hogy a sátrazásnak, kempingezésnek régi hagyományai vannak a német nyelvterületen.

A düsseldorfi, tíz napos buli augusztus 30-án kezdődik. A 214 ezer négyzetméteres Caravan Salon valamennyi korosztály számára tartogat meglepetéseket. Az sem titok, hogy a 21. században mind többen nem csak üdülési - szezonális célból - vásárolnak, bérelnek guruló apartmanokat. Sokan a nagyvárosok égető lakáshiánya miatt költöznek be tartósan egy kempingbe, avagy parkolnak le hosszabb időre lakókocsijukkal saját, vagy ismerősük telkére.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ