RSS Feed

Jackson lánya felvágta az ereit

index - 2019. 03. 18. 12:34:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jackson lánya felvágta az ereit

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a TMZ. Helyi idő szerint szombat reggel fél nyolckor értek ki a mentők az otthonához, ellátták, és kórházba szállították, az eddigi információk szerint stabil az állapota, de 72 órán keresztül pszichiátriai megfigyelés alatt tartják.

A TMZ információi szerint Paris Jackson azért kísérelhetett meg öngyilkosságot, mert nagyon felzaklattaz az HBO nemrég megjelent négyórás dokumentumfilmje, ami az apja pedofil kapcsolatairól szól, bár azt konkrétan nem mondja ki a film, hogy Michael Jackson pedofil lett volna.
A Leaving Neverlandet nem lehet egyhuzamban végignézni, annyira visszataszító. Ha Jacksonról csak azt hisszük el, amit garantáltan tudni lehet, már az is nagyon beteg.
A lap úgy tudja, Michael Jackson testvéreit is nagyon felzaklatta a dokumentumfilm. Paris Jackson korábban végig kiállt az apja mellett, nemrég azt írta Twitteren, hogy nem az ő dolga megvédeni az apját, de nagyon hálás azért, hogy az unokatestvére, Taj Jackson aktívan kiáll Michael Jackson védelmében.
Paris Jacksonnak volt már korábban, 2013-ban is egy öngyilkossági kísérlete, akkor búcsúlevelet is hagyott hátra. Az akkori eset után a pszichiátrián kezelték.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ