RSS Feed

FTC - Gyengécske játék

D.L. - 2019. 02. 10. 12:09:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

FTC - Gyengécske játék

Az FTC az utolsó percben hullajtott el egy pontot, de az ukrán edző nem bánkódik. Azt mondta, így is 9 ponttal vezetik a bajnoki tabellát. Ez igaz, viszont a mutatott játék elég lehangoló volt. Ha egy magyar edző ilyenkor elégedett, azon már nem csodálkozunk, de hogy egy külföldi beéri ezzel a teljesítménnyel, az már nagyon szomorú.

Nebojsa Vignjevics, az Újpest FC vezetőedzője legalább nem beszélt mellé.  "Ezen a derbin a szurkolóink voltak a legjobbak, köszönet jár nekik, hogy végig űzték, hajtották a csapatot. A mérkőzés színvonala nem volt túl magas, rengeteg hibával játszott mind a két csapat." 

És így igaz, a sokkal erősebb csapattal felálló, a fél tucat játékost igazoló FTC rúgott egy gólt és más semmi. Az amúgy meglehetősen gyengén játszó csapat ezt még azzal tetézte, hogy a meccs végén húzta az időt, a játékosok hátrafelé passzolgattak. Ha egy csapat bajnokságot akar nyerni, akkor nem játszhat ilyen gyáván. Rebrov úgy látszik, túl gyorsan átvette a hazai mentallítást, pedig a nemzetközi porondon 5-6 góllal tömik majd ki ezt a csapatot. Márpedig azért hozták ide az ukránt, hogy ott is vitézkedjenek. A magyar bajnokságot Dollal is megnyerték volna...


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ