RSS Feed

Golf – itt a nyolcadik nemzedék!

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 02. 12. 9:11:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Golf – itt a nyolcadik nemzedék!

Szépre sikeredett a jövőbeni Volkswagen Golf. Az 1974-ben utcára került legelső széria számos generációváltáson esett át Németország újraegyesítése (1990 nov.) előtt és azóta is. Az aktuális hetedik nemzedéket követő, vadiúj kompakt modell benzines alapváltozata várhatóan 6 millió forint körüli áron lesz kapható.

A nemzetközi szaksajtóban már napvilágot láttak az első fotók a csinosra  sikeredett, jövőbeni VW Golf-ról. Az 1974-ben utcára került legelső széria számos generációváltáson esett át a 20. század vége óta. Az aktuális hetedik nemzedéket követő, vadiúj kompakt modell már nem készül háromajtós verzióban. A 2019-től gyártott kocsik között nem lesz se Sportsvan, se Cabrio, érkezik viszont hamarosan a népszerű kombi.

A fél év múlva kipróbálható VW Golf nyolcadik generációja a kifutó hetes szériánál tágasabb és félmázsával könnyebb: benzines alapváltozata háromhengeres, 95 lovas lesz. Az elődjénél szélesebb, hosszabb Golf 50 kilóval karcsúbban várja a sportos autózás szerelmeseit. A Volkswagen  kedvenc csomagtere 400 literesre bővül. A modern, digitális beltér a járművezető és az utasok komfortját, biztonságát fokozza: a wolfsburgi dizájnerek legfrissebb „alkotása” 2019 (egyik) sztárja lehet.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ