RSS Feed

Ópiumkeringő Karády Katalinnal

Naszály György-Szegő Hanna - 2019. 02. 07. 8:00:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ópiumkeringő Karády Katalinnal

Ópiumkeringő – jazz-story Karády Katalinról címmel Lengyel Ferenc a saját színdarabját viszi színre a Magyar Színházban. A filmcsillag dalait a Modern Art Orchestra és Subicz Gábor feldolgozásában, Pataki Szilvia (képünkön) előadásában hallhatjuk. A színházi előadás jazzkoncertként is élvezhető. Bemutató február 15-én.

Mindenki ismeri a nevét, mégis alig tudunk róla valamit. Egy korszak ünnepelt sztárja volt, mégis kevés embernek jutott olyan sanyarú sors, mint neki. Karády Katalin – hiszen róla szól az Ópiumkeringő – mégsem tört meg soha, mert egy elsöprő szerelem mindenen átsegítette.
 Lengyel Ferenc színdarabja egy döbbenetes erejű Rómeó és Júlia történet sikerről, hűségről, emberségről, hazáról és mindenek fölött szerelemről – röviden: az életünkről. 

Az előadásban a leghíresebb Karády-slágereket az európai hírű Modern Art Orchestra zenéjével, Pataki Szilvia előadásában hallhatjuk, úgy, mint soha korábban Magyarországon!

A BOLAN PRODUCTION és a Pesti Magyar Színház közös produkciója. Jazz-story Karády Katalinról.
A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:
2019. február 15., Magyar Színház


Vezényel FEKETE-KOVÁCS KORNÉL
Látvány LENGYEL FERENC
KOVÁCS YVETTE ALIDA
Szcenikus BALÁZS ANDRÁS
Dramaturg DERES PÉTER
Korrepetitor MAGONY ENIKŐ
Rendezőasszisztens-ügyelő-súgó JUHÁSZ ANDREA
Rendező LENGYEL FERENC


Fotó: pestimagyarszinhaz.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ