RSS Feed

Bochkor folytatná

hvg.hu - 2019. 02. 05. 16:59:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bochkor folytatná

Február 7-én elhallgat a Music FM, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem hosszabbította meg a rádió műsorszolgáltatási szerződését. A Blikk figyelt fel arra, hogy az utolsó adások egyikében Bochkor Gábor mondott néhány szót a lehetséges folytatásról, igaz, sok konkrétum nem hangzott el:

Sokan kérdeztétek az elmúlt hetekben, mi lesz velünk. Azért nem beszéltünk róla, mert nem akartunk hangulatot rombolni. Vezetőségünk mindent elkövetett azért, hogy a rádiónk ilyen-olyan formában tovább szólhasson, de arról még nem tudunk pontos információt mondani, hol és mikor leszünk újra hallhatók. Csak annyit ígérhetünk, nem tűnünk el hosszú időre.

Bochkor hozzátette: „A frekvenciabérleti szerződés lejár, ezt tudomásul kell venni, de bizakodóak vagyunk. Rögtön közöljük, ha kiderül, hol lesz hallható újra a csapat. Leszünk mi, csak még nem kristályosodott ki teljesen, hogy hol. Senki ne szomorkodjon, de ennyit el kellett mondani, mert közeleg a búcsú napja.”

A Blikk forrása szerint Bochkor tárgyalt Radu Morarral, aki a múlt héten vitte át a Sláger FM-et a Rock FM egykori frekvenciájára, és a román származású befektető frissítené a csapatát. Morar viszont cáfolta Bochkorék átvételét: „A 95.8 Sláger FM számára visszalépés lenne reggelre átigazolni Bochkorékat, hiszen a korábbi frekvencián is hallgatottabb volt a Sláger Reggel, mint az Önindító, ráadásul most már kétszer akkora frekvencián kétszer annyi hallgatót érünk el, így biztos vagyok benne, hogy a reggeli műsorunk továbbra is a leghallgatottabbak között lesz” – mondta a Tematic Media Group tulajdonosa.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ