RSS Feed

Lesz dolguk a karosszéria lakatosoknak

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 02. 04. 17:01:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lesz dolguk a karosszéria lakatosoknak

A bő egy millió lakosú, gyönyörű, német dómváros rendőreit is meglepte „vezetési tudományával” az a férfi, aki Mercedes típusú kocsijával féltucat járművet rongált meg Kölnben. Végül egy épület falának rohanva tette totálkárossá csillagos limuzinját.

Egy komor hajnalon a  Lütticher Straßén startolt a 65 éves, részeg sofőr kölni ámokfutása. Szemtanúja is volt az esetnek, midőn előbb egy Fiatnak ütközött Mercijével a szeszbarát a dómvárosban, majd további öt parkoló gépkocsit zúzott meg. Egy fához láncolt biciklit is maga alágyűrt a germán táj vad vándora, hogy aztán egy laza balkanyarral beforduljon a Maastrichter Straßéba. Konkrétan egy ház falába. Happy End?
Nem éppen... A döbbent szemtanú riasztotta a zsarukat, akik a baleset helyszínén őrizetbe vették az ittas autóst. Járművét lefoglalták, elvontatták. A karambolos kliens 1,2 ezrelékes véralkohol szintje miatt vezetői engedélyét rögtön bevonták. A több tízezer eurós anyagi kárt okozó gyanúsítottra komoly pénzbírság vár, s kocsit sem vezethet egy ideig. Kár!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ