RSS Feed

Szerelmi bosszú Káptalanfán

Bors, police.hu - 2019. 01. 12. 17:49:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szerelmi bosszú Káptalanfán

Pokoli bosszút állt harmincöt évvel fiatalabb szerelmén Wolfgang M. Miután O. Szabina hazaszökött tőle kis falujába, az osztrák férfi is Káptalanfára autózott, és valóságos vérfürdőt rendezett. Vérfoltok az utcán, rengeteg rendőr, a sokktól magukhoz sem tért családtagok, ijedt, az eseményeket egymás között tárgyaló helybéliek - ez a kép tárult tegnap az érkező elé a Veszprém megyei 900 lelkes faluban.

Csütörtökön este az O. család lefekvéshez készülődött, ám 9 óra körül egy osztrák rendszámú kocsi gördült a házuk mellé, és kisvártatva elszabadult a pokol. A helyszínelők egész éjjel dolgoztak és még pénteken is nyomokat rögzítettek. A helyszínelők egész éjjel dolgoztak és még pénteken is nyomokat rögzítettek.

Az osztrák Wolfgang M. háborúra készült. A fegyver mellett magával hozta Szabinával kö­zösen tartott pitbull kutyáját és Molotov-koktéllal is felszerelkezett. Szinte félőrülten rontott O.-ék portájára, majd egy ablakon bedobva a Molotov-koktélt, felgyújtotta az egyik szobát, ezután azonnal lelőtte az elé lépő családapát, O. Sándort. Ámokfutását folytatva rálőtt szerelmére, Szabinára, majd a lány anyjára, Valériára is.

A férfit az sem érdekelte, hogy Valéria a karjában tartotta hároméves kislányát: Wolfgang M. a gyermeket keresztüllőve sebesítette meg az asszonyt, majd egy baltával vágta fejbe az óvodás kislányt. Az 52 éves családfő azonnal meghalt, míg Szabina, 40 éves édesanyja és húga életveszélyesen megsérült. A mé­szárlás végén a férfi a kutyájával és magával is végzett.

Kiderült: a vérengzés hátterében szörnyű szerelmi dráma húzódott. A helyiektől ugyanis megtudtuk, hogy az 57 éves Wolfgang és a 22 éves Szabina együtt élt Ausztriában, a lány azonban szakított a férfival.

– Szabina néhány éve költözött ki, együtt laktak. Sanyi még büszke is volt a lányára, hogy ilyen párt talált magának, aki annyira a tenyerén hordozza – mondta egy helyi férfi, aki szerint Wolfgang M. na­gyon jól szituált volt, drága autókkal járt, és rajongott Szabináért. A lány azonban szakított vele, három napja érkezett haza.

 O. Szabina három napja valósággal hazamenekült Bécsben élő párjától. A férfi azonban nem törődött bele a szakításba: életveszélyesen megsebesítette a nőt 

Amikor O. Sándor a családja elé állva megpróbálta védeni a feleségét, és bent lévő gyerekeit, Wolfgang állítólag azt mondta neki: mindent el akar pusztítani, ami Szabinával kapcsolatos. A Borsnak Szabina öccse beszélt a borzalmakról, a fiatalember is a házban tartózkodott, végignézte a tűzharcot és apja halálát.
  
– Azóta is sokkos állapotban vagyok. Elkezdett tüzelni, azt sem tudom, mennyit lőtt, de rengeteget. Eltalálta az apám és az édesanyám. Abban a po­koli zűrzavarban attól rettegtem, hány családtagom lövi még le – mondta magába roskadva a fiatal. – Édesanyámat a karján, a hároméves húgom a szíve alatt és a koponyáján találta el, még mindig harcolnak szegénykém életéért.

A családból négyen sérültek meg, a hároméves kislány a győri kórházban fekszik, a gyermeken azonnal életmentő koponyaműtétet hajtottak végre, lapzártánk idején élet és halál között lebeg, ahogyan O. Szabina is, akit Szombathelyen kezelnek. Az ő állapota ugyan stabil, de életveszélyes állapotban van. Édesanyját, Valikát a veszprémi kórházba szállították súlyos sérülésekkel, őt is rögtön megműtötték. Az eset során még egy kisgyermek megsérült: a hatéves kislány az osztrák által gyújtott tűzben égett meg.

Fotó: police.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ