RSS Feed

Félt A tanár úr

blikk - 2019. 01. 10. 17:10:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Félt A tanár úr

A Blikk beszélt Nagy Ervinnel A tanár 2. évadával kapcsolatban. Kiderült, hogy lesz egy jelenet, amit a Kozma utcai börtönben vettek fel. Ahol életfogytiglanra ítélt rabok szomszédságában forgattak. Ez egy kicsit megviselte a színészt.

"Ennél szorongatóbb érzés nincs! Az ember beszarik, amikor bemegy a börtönbe. Kint forgattunk az udvaron, a rabok mindenhonnan minket néztek, néha beszólogattak, az embernek pedig összeszorult a gyomra... Viszonylag bátor csávónak gondolom magam, de inamba szállt a bátorság- mondta."

A sorozat idei évada még azért is érdekes, mert lecserélték a főszereplőnőt. Ubrankovics Júlia helyett Trokán Nórát láthatják majd a nézők. A sztoriról címszavakban:

Nagy Ervin és a színésznő között nem volt meg az összhang, így az RTL kirúgta a sorozatból Ubrankovics Júliát.
A színésznő azt mondta, hogy ezzel megtörték a karrierjét.
Ezt követően így nyilatkozott a csatornáról: ha szembeszállsz velük, akkor háborút indítanak ellened, és véged.
Erre az RTL szerződésszegés miatt pert indított Ubrankovics ellen, mivel a sorozat folytatásával kapcsolatos bizalmas információkat is megosztott.
Nagy Ervin így nyilatkozott a sorozatban főszereplőnőt alakító színésznőről: Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást.
Most A tanár címszereplőjeként annyit mondott a Trokán Nórával való munkával kapcsolatban, hogy félszavakból is értik egymást, egy húron pendültek, illetve nem kellett kisebb harcokat vívni.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ