RSS Feed

Fanni jegygyűrű nélkül

blikk - 2019. 01. 03. 12:53:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Fanni jegygyűrű nélkül

Az Áder János (59) ünnepi köszöntőjét jelnyelvre fordító Weisz Fanni (26) ugyanis jegygyűrű nélkül állt az ország elé, pedig a tavalyi beszédet az eljegyzési ékszerrel a kezén tette érthetővé a siketek számára. A kommentelők közül többen el is kezdték találgatni, hogy esetleg valami probléma van az alig öt hónapja kötött házasságával.

– Ilyesmiről szó sincsen! – válaszolta megkeresésünkre a gyönyörű modell. – A tavalyi felvétel alapján döntöttek úgy a tévések, hogy idén semmi se legyen a kezemen, mert becsillog a képernyőkön. Tudomásul vettem, a kérést teljesítettem, de nem tagadom, kicsit el is szontyolodtam – mondta Fanni, majd gyorsan meg is magyarázta.

– Szokatlan érzés volt, bár inkább furcsának mondanám, hiszen óriási megtiszteltetés, hogy a sorstársaimnak én fordíthatom a köztársasági elnök úr újévi beszédét. De mégiscsak ez volt az első alkalom, hogy az augusztusi esküvőm óta nyilvánosan gyűrű nélkül mutatkoztam – magyarázta Fanni, aki kifejtette, stúdiófotózáson már előfordult, hogy levette. – Reklámfotóknál ez nem gond, de ott is csak akkor szoktam levenni a jegygyűrűmet, ha a megrendelő ezt külön kéri – tette hozzá.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ