RSS Feed

Orbán a levegőben szilveszterezett?

hvg.hu - 2019. 01. 01. 18:39:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Orbán a levegőben szilveszterezett?

Ha már nem bírt magával a kíváncsiságtól, hol tölti a szilvesztert Orbán vagy éppen Gyurcsány, most végre megtudhatja, az ATV ugyanis összeszedte, melyik jeles politikusunk hogyan ünnepelt.

A riportból kiderül: a szocialista Bangóné Borbély Ildikó malacot sütött Hajdú-Bihar megyei házában, míg a Párbeszéd politikusa, Tordai Bence házibuliba ment, ahol a változatosság kedvéért politizált. Hiszen olyan a baráti köre, hogy ez a téma elkerülhetetlen, mondta.

A jobbikos Gyöngyösi Márton az ATV-nek elárulta nem egy bulizós fajta, így családi körben szilveszterezett.

És ami miatt bizonyára a legjobban izgultak: Gyurcsány Ferenc a konyhában készült a szilveszterre. Kötcsei házába 40 ember volt hivatalos, akiket húslevessel, pörkölttel és párolt vörös káposztával vár. 

Orbán Viktor miniszterelnök sem maradt szilveszteri program nélkül, és nem is hazudtolta meg önmagát: a szélsőjobboldali nézetei miatt sokat bírált, frissen beiktatott brazil elnököt látogatja meg január 1-jén, így valószínűleg már szilveszter napján útnak kell indult, és vagy a repülőn, vagy már Brazíliában tölti majd az újévet. Vagy a honvédségi gépen.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ