RSS Feed

Formabontó imádság

Regös István - 2018. 12. 24. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Formabontó imádság

Ülök a Hunguest Hotels BÁL Resort csodálatos szállodájában és az üvegfalakon át csodálom a Balaton szépségét. Időszámításunk után a 2018-as évben, a MIX Magazin születésének tizenhetedik évében és a MIX Online létezésének tizenkettedik évében keresek egy erőt, akihez fohászkodhatok. A felettünk álló hatalmakra sajnos nincs befolyásom.

Így hát, nem marad más – mint már annyiszor életemben –, hogy a bennem lévő akaraterőhöz fohászkodjak. Remélem és kívánom így karácsony havában, hogy valamennyi Olvasónk is bizakodó erőt merít önmagából és szeretteiből.

FOHÁSZKODOM, hogy az előttünk álló év ne legyen rosszabb, mint az óév. Kívánom, hogy kerülje el hazánkat a békétlenség és mindenki ezért a csodálatos országért tegyen, ne csak siránkozzon, álljon föl a fotelből és dolgozzon Magyarországért! Az „Istenadta nép” érdekeit pedig felelős emberek segítsék.

FOHÁSZKODOM, az éhező afrikai, indiai, és a valamennyi gyermek életéért. Minden hatalmat segítségül hívva adjon a világ lehetőséget a gyermekek, ártatlan kis báránykáink életére. Vizet, gabonát, gyógyszert, munkát a szülőknek! Még látni is szörnyű a tompa tekintetű elgyötört gyerekeket, a kiapadt melleken csüngő csecsemőket. A világ ne háborúra, gyilkolásra költse a pénzt, hanem az életre! Kontinenseket kell megmenteni a kihalástól, a szenvedéstől. Ehhez kívánom, hogy legyen elegendő belső energiája a világnak, és ha vannak, a felsőbb erőkhöz is imádkozom! De tudom, hogy minden tőlünk függ, emberektől. 

FOHÁSZKODOM, hogy a határon túl élő honfitársaim mindenféle viszály és balszerencse közt is találják meg a boldogulásokat! Ki szülőföldjén, ahol meglátta a napot, ki az anyaországában. 

FOHÁSZKODOM, hogy kerülje el hazánkat az oly’ sok helyen lesújtó természeti csapás, földrengés, tűz vagy árvíz. Legyen bő termés, legyen étel mindenki asztalán! A nemzet éltető ereje, dobogó szíve és élő lelkiismerete, a parasztság éljen meg emberi módon a föld adományaiból! Amit termel, annak hasznát ő élvezze! Kívánom, hogy ne legyen drágább a termelés, mint, amit a parasztember kap érte!

FOHÁSZKODOM, hogy a lassan forduló óceánjáró szélirányba forduljon, és az egészségügy megmeneküljön a hajótöréstől. Óvom az egészségügyért dolgozók sokaságát, hogy hamis próféták szirén hangjainak bedőlve tévutakon szédüljenek. Tudom, fohásztól, imától még a kutya sem változik. De úgy érzem, a hit, az elkötelezettség igenis kellő erőt tud adni, hogy ápoló és orvos, igazgató és minisztérium képes rátalálni arra az útra, ami gyógyírt ad és irányt mutat, hogy az egészségügy a saját hajánál fogva rántsa ki magát a gödörből! Csak saját magukra számíthatnak. És vigyázzunk azokra, akiket azért söpörnek félre, mert tisztelik az egészségügyet, felismerik kiemelkedő fontosságát és azért emelik fel a szavukat, hogy egy egészséges egészségügy megvalósuljon!

FOHÁSZKODOM végül az Önök családjáért, hogy tehessem ezt én is az enyémért. Kívánom, hogy egy év múlva a MIX Magazin első cikkében újra én írhassam ezeket a sorokat:

Kellemes karácsonyi ünnepeket 
és boldog új évet kívánok minden kedves Olvasónknak!Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ