RSS Feed

Vajna nem aggódik

Dalia László - 2018. 12. 12. 8:00:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vajna nem aggódik

Az utóbbi hetekben két kormányközeli lap is célba vette Andy Vajnát, s ez már túl volt a hibahatáron, sokan elkönyvelték, kegyvesztett lett. A filmes Vajnát támadták, s nem a kaszinói vagy a TV2 volt célkeresztben. Kíméletlenül kiosztották, hogy nem készülnek történelmi filmek, s az az egy, a Hunyadi is meghamisítja a történelmet. Az index kérdésére Vajna butaságnak minősítette a cikkeket.

Vajna nem érzi, hogy elégedetlenek lennének vele, s múlt szombaton is találkozott Orbánnal.A filmügyi kormánybiztos nem nagyon érti, mit akar tőle a Magyar Idők és a Pesti srácok, hiszen támogattak már történelmi tárgyú filmet, s szerényen a "Szabadság, szerelem" című mozira hivatkozott. Amúgy más példák is vannak, például az Oscar-díjas Saul fia vagy az ugyancsak több díjat besöpört 1945, ám a támadókat ezzel aligha szereli le, hiszen ők kosztümös filmre gondoltak, s nagy magyar hősökre. Persze, Vajna közölte, hogy ő szívesen támogatna Mátyás királyos, meg Rákóczis filmeket is, de nem kapott ilyen forgatókönyvet. A Hunyadi az készül, de még a forgatókönyv sincs kész, nem is érti, hogyan támadhatnak egy nem létező filmet. Ezt persze mi sem értjük, illetve érteni véljük, hogy már Vajna sem elég magyar...

Vajnát, a médiatulajdonost nem kezdték még ki, s furcsa is lenne, amikor a TV2 kőkeményen beállt a kormány mögé. Most a Jobbikot ekézik reggeltől estig és persze minden migráns hírre ugranak. Vajna elégedett is, s miután elérték a nullszaldót, már csak az RTL-t kéne megverni, de szerinte a másik csatorna jóval előbb kezdte. Én nem így emlékszem, de nem lenne elegáns vitába szállni, hiszen Vajna akkor még Los Angelesben vitézkedett és a Terminátor valamint a Rambo bevételeit számolta. A legérdekesebb válasza az volt, amikor a Lapcomról kérdezték, hogy miért dobta be az alapítványba. Ő viszont azt állítja hogy nem dobta el magától az amúgy csökkenő példányszámú lapokat, hanem eladta a Mediaworksnek.

Timea cicája is szóba került, s Vajna nem ugrott fel, hanem közölte, hogy a felesége azt ír az Instagramra, amit akar és telik rá, hogy a cicát Los Angelesben gyógyítsák, hátha ott jobban megoperálják a veséjét, mint itthon. A kaszinói után is adózik 10 milliárdot, s az ugyan nem sok, de ha ő hozná a törvényeket. akkor ennyit sem fizetne. Ez is jó válasz. 

Fotó: Almássy Aurél
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ