RSS Feed

Mátrix Holistic Center nyílt

V.Zs. - 2018. 11. 29. 17:07:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mátrix Holistic Center nyílt

A héten nyílt meg a belvárosban Mátrix Holistic Center. A szöveteink közti információáramlást segíti elő, azt, hogy szöveteink a maguk teljességében működjenek és ezáltal mi is teljesebb életet élhessünk - mondja a KIT kifejlesztője, a Mátrix Holistic Center alapítója, Lednyiczky Gábor.

 Normális körülmények között ugyanis nem tud annyi ingert feldolgozni a szervezetünk, mint amennyi éri, ezért támogatásra van szüksége. Ez egy komplex informatikai folyamat. A szervezeten belüli információáramlás az egészség és a teljesség kulcsa,  a KIT alkalmazásával pedig sejtjeink információáramlása akadálymentes lesz.

Ez pedig fontos, legyen szó a jó közérzet igényéről, hétköznapi stresszről, új helyzetekhez való alkalmazkodásról, a fiatalos megjelenés, dinamikus gondolkodás vágyáról, vagy éppen arról, hogy könnyed mozgékonyságunkat szeretnénk megőrizni. Az élet minden nap új impulzusokkal teli, amit a maga teljességében kívánunk megélni. Ez a legjobb formánkat, a legteljesebb lélekjelenlétünket és lendületünket igényli, amit a Mátrix Holistic Centerben el is érhetünk  – mondta a megnyitó műsorvezetője, Kiss Róbert Richard.

Halász Pálma, az Életérték alapítvány kurátora,  kitűnő eszköznek tartja az erőszakos traumák feldolgozására, a biológiai regenerációra.Borbély László színész, szinkronszínész már régóta a most bemutatott módszer híve. Azt mondja, fantasztikusnak tartja ezt a kibernetikai információs technológiát, ami szerinte jó helyre került most Magyarországon. Ő esküszik arra, hogy 20 perc alatt úgy születhetünk újjá vele, mint 8 óra alvással. Sportolók a központ felavatásakor arról beszéltek, hogy a KIT verseny közben segíti a regenerációt. 

A 35 és 65 perc közötti programok, oktatás, szakemberképzés mellett egészséges, minden káros anyagtól mentes bioételek és zöldség-gyümölcs koktélok is várják azokat, akik változtatni szeretnének az életükön.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ