RSS Feed

Hogyan került Kállóy kórházba?

index, bors - 2018. 11. 09. 12:50:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hogyan került Kállóy kórházba?

A 48 éves színészt a Luxemburg grófja szünetében vitték el, miután az első felvonás után nem tudta folytatni a játékot. A Sir Basil szerepében látható Kálloy Molnár Péter helyére a második felvonásban Földes Tamás ugrott be. A színész a pénteki Bors hasábjain mondta el, hogy mit élt át az előadás alatt, és hogyan készül a visszatérésre.

Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni.

Kálloy Molnár Péter arról is beszélt, hogy a jövőben szeretne egészségesebben élni, felhagyna a dohányzással is. "Pár napot töltöttem csak kórházban szerencsére, azóta szigorú napirend szerint kell élnem: pihenés, diéta, gyógytorna. Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek és jobban figyeljek magamra" – mondta.

A színész elárulta, orvosai utasításra csak fokozatosan veheti vissza a szerepeit. "Orvosi utasításra csak fokozatosan térek vissza, de ez heteken belül megtörténik, most nagyon szigorúak velem és mondjuk ki: az életem köszönhetem nekik. A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem."

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ