RSS Feed

Nő Comment - No comment

index - 2018. 11. 08. 17:41:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Nő Comment - No comment

Elindult a Nő Comment című beszélgetős műsor , amiben - ahogy a címe is jelzi - nők beszélgetnek mindenféle érdekfeszítő dologról. De persze nem akármilyen nők, hanem híresek! Az első adásban Ábel Anita beszélgetett Dobó Katával és Kovács Patríciával egy állati izgalmas témáról: a szakításokról.

 Nos, ennek keretei között derültek ki olyan dolgok Dobó Kata szerelmi életéről, hogy miért pont azokat a férfiakat választotta korábban, akiket (például Andy Vajnát vagy Anger Zsoltot), milyen viszonyt ápol velük, és hogy mi a válasza arra, miért szakított a pasikkal. 


Én választottam őket az emberségük, a humoruk és az „alfa hímségük” miatt. Nagyon szeretem egy pasiban, ha a hivatásában a legjobb. Persze nem mindenkivel volt könnyű a váltás, előfordult, hogy két–három évig gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt, a kapcsolatunk barátivá szelídült

- idézi a Bors a színésznőt, aki Ábel Anita kérdésére, hogy végül miért vetett véget a kapcsolatoknak, azt a szupervicces választ adta, hogy:

NEM VITTÉK KI A KUKÁKAT.
És bár nyilvánvalóan kitért az elől, hogy a nyilvánosság orrára kösse, mi vezetett végül a szakításokhoz, mostantól biztos, hogy mindig eszünkbe fog jutni a szemetet ki nem ürítő Andy Vajna, mikor felidézzük a kapcsolatát Dobó Katával.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ