RSS Feed

Csobot Adéléknál hatalmas a boldogság: újra együtt a család

Blikk - 2018. 11. 04. 12:48:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csobot Adéléknál hatalmas a boldogság: újra együtt a család

A második baba érkezésekor is nagyot vállalt Istenes Bence (31) és Csobot Adél (24), de ezúttal is jól vették az akadályokat. Most már újra teljes a család boldogsága, hiszen megint sokat lehetnek együtt.

Első fiuk születésekor jó ideig külön éltek, a kismama ugyanis Budapesten maradt újszülött gyermekükkel, amíg a családfő félig Kölnben rendezkedett be, hogy tévés karrierjét Németországban is elindítsa. Mire Nátán (2) kisöccse, Ádin is megérkezett, Bence javában benne volt a német show-bizniszben: az ottani X-Faktor műsorvezetője lett.

– Nyilván ez nem volt egyszerű, amikor Bence sokat volt távol tőlünk, de ezalatt anyukám volt a mi nagy segítségünk, aki mindig rendelkezésünkre áll és örömmel segít. Így könnyebb volt ez az időszak, és reményt adott az is, hogy ezután viszont nagyon sokat leszünk együtt a párommal – nyilatkozta a Blikknek a fiatal anya, aki – amint tudott – a szerelme után utazott Kölnbe, majd Münchenbe. Adél és Bence Nátánt és Ádint a legnagyobb boldogságban nevelik, de mint a büszke anyuka mondja, a két fiú jócskán megkönnyíti a dolgukat, hiszen jó testvérek.

– Kicsit aggódtam emiatt, szerintem minden anyukában van némi félelem az iránt, hogy miként viszonyul majd a nagyobb tesó a kicsihez. Szerencsére ez nálunk egyelőre rendíthetetlennek tűnik, nagy boldogságban és harmóniában vannak egymással, Nátán nagyon szereti Ádint – tette hozzá.
Igaz, szülőkké váltak, és nincs nagyobb boldogság annál, ha esténként a gyermekének énekelhet altatót az ember, de ahogy Bence is egyengeti karrierjét, úgy Adél sem mondott le a színpadról.

– Sokat szoktunk énekelni, pláne Nátánnal, akivel már nagyon jókat lehet így játszani, gyerekdalokat énekelni és mondókázni. A terhességem szinte utolsó szakaszáig színpadon voltam és énekeltem, így annyira nem vontam ki magam a forgalomból – jegyezte meg Csobot Adél. – Ebben az időszakban, amíg nagyon pici a baba, egyáltalán nem szeretnék mellőle elmozdulni. Azonban semmiképpen sem akarom abbahagyni életem ezen részét, úgy érzem, még nagyon sok minden vár rám.

Csobot Adél, aki az egyik legkeresetteb hazai szár volt az elmúlt években, 2010-ben kezdte el bontogatni a szárnyait Magyarországon. Jelentkezett a Megasztár ötödik szériájába és a Csillag születikbe, de ott nem ért el komolyabb sikereket, végül 2012-ben az X-Faktor hozta meg neki az ismertséget, ahol a harmadik helyen végezett a versenyben. Istenes Bencével ekkor ismerkedtek meg és kerültek kapcsolatba. Kipróbálta magát műsorvezetőként az After X-ben és a BeleValóVilágban. 2015-ben szerepelt a Sztárban sztár című műsorban, ahol 4. helyezést ért el, rá egy évre pedig a Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagja volt. Idén a Nagy Duettben énekelt Rózsa Györggyel (71), még a szülése előtt.

Fotó: blikk
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ