RSS Feed

Új sportmárka arca lett Weisz Fanni

Koczka Máté - 2018. 11. 03. 8:20:34 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új sportmárka arca lett Weisz Fanni

A fotómodell Weisz Fanni elvállalta egy cég felkérését és reklámarcként pózolt a kamerák előtt. Először a márka nemzetközi megjelenése keltette fel a figyelmét.

Weisz Fanninak először a márka nemzetközi megjelenése keltette fel a figyelmét, mert a közösségi oldalakon látott képekről eleinte azt hitte, hogy egy külföldi márkáról van szó.

„Amikor kézhez kaptam a termékeket, a minőségük nyerte el a tetszésemet. Azonnal viselni kezdtem a ruhákat, és sportolás közben sem csalódtak bennük. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy az edzőruhám ne csak divatos, hanem kényelmes is legyen” – nyilatkozott a modell.

Mint mondta, soha nem szeretett kihívóan öltözködni, hiszen a visszafogottság híve, mégis keresi a különleges ruhákat, amelyek egyedülálló megjelenést biztosítanak számára.

„ Hiszek bennük, mivel eddigi közös munkáink során megismerhettem csapatukat, a közös fotózások alkalmával azt tapasztaltam, hogy profikkal dolgozom, nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre, és minden rólam készült képpel elégedett voltam” – tette hozzá.Fotó: pacsiujsag.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ