RSS Feed

Kálloy Molnár Pétert a színházból vitte el a mentő

index - 2018. 10. 30. 17:00:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kálloy Molnár Pétert a színházból vitte el a mentő

Kálloy Molnár Péter október 28-án, vasárnap kétszer állt volna a Budapesti Operettszínház színpadára, de a Luxemburg grófjának két felvonása között indokolatlanul sok idő telt el. A Bors információi szerint már akkor is sokan sejtették, hogy valami nem stimmelhet, ami aztán be is bizonyosodott: a színház munkatársai a hangosbemondón keresztül értesítették a nézőket arról, hogy a színész rosszul lett.

Kálloy Molnárhoz kiérkeztek a mentők, akik ellátták, majd azonnal kórházba szállították. Arról a lapnak nincsenek pontos információi, hogy mi állhatott a rosszullét hátterében, ugyanakkor meg nem erősített hírek szerint a színész mellkasi fájdalomra panaszkodott. 

Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz- nyilatkozta a darab egyik színésze. Egyelőre sem a család, sem a színház nem tisztázta a pontos körülményeket, és a színész jelenlegi állapotára vonatkozóan sem adtak ki információt, talán nem is tudtak. Ami biztos, hogy a betegsége miatt más előadása is elmarad. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ