RSS Feed

Lakat alatt a balkáni banda

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 10. 09. 12:31:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lakat alatt a balkáni banda

Kölnben és Leverkusenben egy hajnali házkutatás során a német rendőrök őrizetbe vettek egy szerb-montenegrói kvintettet. Az öt körözött külföldit nagy értékű lakókocsik elrablásával gyanúsítják.

Az őszi akció során nem csak a 14 rendbeli járműlopás miatt körözött dél-európai férfiakat vették őrizetbe a zsaruk Németországban, hanem egy más bűncselekmény miatt keresett urat is, akire egy szekrényben elbújva leltek rá az északrajna-vesztfáliai egyenruhások. A hajnali razzia alkalmával egy éles lőfegyvert és egy riasztópisztolyt is lefoglaltak a zsaruk.

A féltucat lakat alá került legénynél „találtak” a nyomozók továbbá két fürge Audi S6-ost, valamint luxus karórákat, seregnyi mobiltelefont és tetemes mennyiségű készpénzt is. Az NSZK-ban { Nordrhein-Westfalen } vélhetően tavaly óta „dolgozott” a balkáni banda, mert azóta háromszorosára nőtt a régióban a lakókocsik { Caravan /  Wohnwagen } lopása. Októberben talán arra is választ kap a kölni bűnügyi rendőrség, hogy mi lett az eltulajdonított értékes járművek sorsa.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ